diumenge, 28 d’octubre del 2012

VOLTREGA 4 - SANT BERTOMEU 2

Cronica feta per en Felix i subscrita al 100% per Mi.

"Era un partit amb trampa, ho vam estar parlant durant tota la setmana, veniem de guanyar a Moià fent un gran partit, i aquest fet, a vegades, es contraproduent degut a un excés de confiança o eufòria, però ahir no va ser el cas. Pot semblar una tonteria però, deixant de banda el resultat, es van veure varies coses noves a l’equip. Ahir es va començar amb ganes, amb una intenció clara d’anar a pel partit, es va treballar molt i no es va especular en cap moment. Una altra cosa nova, i molt important, va ser quan l’arbit decideix deixar l’equip amb 10 jugadors per una rigurosísima tarjeta vermella a Riqué al minut 13, es va jugar amb 10 durant quasi be tot el partit, a part d’això, no podiem ni obrir la boca perquè ens va omplir de tarjetes grogues… El canvi al qual em refereixo va ser aquí, en aquest moment, ahir no vam marxar del partit, sí que és veritat que a la primera part vam tenir uns minuts complicats just después de l’expulsió, però finalment, sobretot a la segona part, vam tornar a agafar les rendes del partit i ens vam dedicar a fer el que sabem fer, a jugar a futbol i a lluitar. Aquest es un fet que no hem sapigut fer en altres ocasions i ahir si, ahir no vam entrar en baralles improductives, van seguir concentrats en l’objectiu d’aconseguir els tres punts, fet que demostra el grau de compromís d’aquests jugadors. El punt crític va venir al minut 60 quan Valls empata el partit, aquí hi havia dos camins, el camí fácil era deixar-se anar, tenir la excusa que erem 10, culpar l’arbitre de tot, podriem haver entrat en baralles, etc… O el camí difícil, lluitar i persistir, intentar guanyar el partit, sense excuses ni retrets a ningú, no tenir por d’intentar-ho fins el final, i això és el que es va fer, primer Benavente de falta i Chicho i Escolà de nou van marcar per deixar un 4-2 al marcador, una resultat que si no has vist el partit no imagines lo difícil i treballat que ha set. Com a títol d’anècdota, va haver gent que va arribar tard al camp, que no es va adonar que el Voltregà jugava amb 10 fins que no li van dir, i això es gràcies a la capacitat de lluita i entrega que van demostrar ahir aquests jugadors, amb 10 van seguir intentant portar el pes del partit, per tant, moltes gràcies per l’esforç que vareu fer. A part, aquests partits són bons perquè la gent s’adona de la capacitat d’aquests jugadors, són partits en que es domostra de la pasta que estan fets.

Tot i això, la realitat és que no s’ha fet res encara, no se on arribarem al final, el que se és que hem de continuar així cada partit, de res servirà tot el que hem lluitat a Moià i ahir, si dissabte que ve contra el Torelló no sortim al 100 %, es demana simplement això, els partits s’han de jugar amb actitud, es podràn guanyar o perdre, però ho hem de fer de manera que ningú ens pugui retreure res, l’actitud ha de ser sempre la d’ahir!

Per últim, i a títol personal, voldria donar molts ànims a l’Alex. Ahir va ser un dia complicat per tu, i tots sabem el perquè. Només volia dir-te que el gest que et fa gran, del que has d’estar orgullos, és de que tot i les circumstàncies vas voler jugar, és d’això del que t’has de sentir orgullos Alex, nosaltres ho estem!"

18.Jordi Benavente

Us deixo amb la frase de la setmana que diu aixi "SI EL CAMI ES DIFICIL, ES PERQUE VAS EN LA DIRECCIO CORRECTA"

diumenge, 21 d’octubre del 2012

MOIA 2 - VOLTREGA 4

Avui el Voltrega ha tornat.
Hem tornat a ser un equip, hem tornat a jugar a futbol i penso que la gent que ha vingut a veure´ns desde Sant hipolit s´ha tornat a sentir orgullosa de l´equip.
Hem fet un molt bon partit, remontant un marcador advers dues vegades, mai ens hem ensorrat ni desmembrat com a equip i hem estat futbolisticament parlant, molt superiors durant tot el partit, potser ells ens han superat els primers 10 minuts, pero a la que hem agafat la posicio i hem agafat pilota, penso que hem estat nosaltres qui ha portat el pes del partit. (tot es opinable i si algu no ho veu com jo te el dret a discrepar, pero objectivament i siguent tant sincer com puc es el que penso...)
Personalment estic molt content de la reaccio dels jugadors, aquesta setmana havia estat dificil per comentaris que voltaven en torn de l´equip i penso que aquesta victoria d´avui, i sobretot de la manera que s´ha aconseguit, ha posat les coses al seu lloc. Som un equip. Lluitem, jugem, guanyem i perdem junts. TOTS JUNTS. I si algo es fa malament ho fem tots i si algo es fa be tambe tots en som responsables, hem tingut dos entrebancs inesperats, pero amb la mentalitat d´avui, amb el futbol d´avui i amb l´esperit d´avui confiem redreçar una situacio que ens va fer mal, pero que tambe ens ha ajudat a reaccionar, com deia la frase de la setmana "ELS ERRORS TENEN TRES PASOS: ACCEPTAR-LOS, SUPERAR-LOS I NO TORNAR-LOS A COMETRE", penso que n´hem apres dels nostres errors. Estic segur que al llarg de la temporada hi haura mes derrotes, pero si n´hem apres, i confio que si, ens faran mes forts, i com els he dit avui als jugadors abans de sortir al camp: "Guanyem o perdem, pero hem de sortir d´aqui amb la cara ben alta, i amb l´orgull d´haver fet tot el posible per intentar guanyar", aixi hem de sortir al camp cada setmana, amb aquesta mentalitat i ganes, si ho fem grans fites ens esperen, no som inferiors a ningu si lluitem com avui, es tracta de demostrar-ho setmana a setmana, partit a partit, entrenament a entrenament.
EQUIP, moltes felicitats i a continuar amb la lluita, es molt aviat, pero jo avui estic content i satisfet. Gracies!!!

19.Dani Marcos

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Albert Abreu Salazar i diu aixi: "ELS ERRORS TENEN TRES PASOS: ACCEPTAR-LOS, SUPERAR-LOS I NO TORNAR-LOS A COMETRE"

diumenge, 14 d’octubre del 2012

VOLTREGA 1 - SANTA EUGENIA 5

Deixo el post d´avui fet per en Felix i que subscric al 200%, amb aixo tambe estem junts...

**Be, aquesta setmana és una mica més complicat escriure, però clar, s’ha de fer… El partit va ser força extrany, ja sabiem que jugavem contra un gran rival, sempre ens posen les coses dificils a casa i ahir no només ens ho van posar difícil, sinó que ens van guanyar amb tota justicia, per tant els hi hem de reconeixer…. Podria dir que 3 dels 4 gols de la primera part venen de jugades a pilota parada, etc… Pero la unica realitat és que les dues ultimes jornades hem marxat amb un 1-4 a la mitja part.

Que va passar? Doncs la veritat és que s’ha de mirar, repassar el partit per tal de veure totes les coses que s’han de millorar. Abans que tot, voldria treure tot tipus de responsabilitat als jugadors, si que son els que juguen, però al final fan el que els hi diem en Enric i Jo, per tant, som nosaltres els autèntics responsables d’aquestes dues ultimes derrotes i som els que hem de mirar que hem de fer millor per els propers partits.

Torno a fer referència els jugadors, ni fa 3 setmanes eren tan bons, ni ara son tan dolents, ahir només se’ls havia de mirar a la cara per veure que són els primers dolguts i afectats per aquestes dues derrotes, i que no dubti ningú que faran lo imposible per aixecar aquesta situació, per què ja ho han fet altres vegades, he viscut molts partits al seu costat i se de que son capaços… aquest és l’unic aval que tenim en Enric i Jo per seguir confiant, per que els coneixem i sabem que reaccionaran i donaran la volta a aquesta situació.

Per ultim, voldria demanar disculpes als seguidors, vosaltres no falleu mai, cada setmana hi sou, i no us imagineu el que ens ajuda això… Us demano això, que seguiu confiant, aquests jugadors tenen corda de sobres, nosaltres (Enric i Jo) hi confiem a cegues, s’ho mereixen per tot el que ens han donat fins ara, tant com vosaltres us mereixeu no tornar a viure una derrota com la de ahir….

“Tots podem caure alguna vegada, de fet és un dret que tenim… però aixecar-se ha de ser sempre una OBLIGACIÓ”**

19.Ivan Ortiz

Us deixo amb la frase de la setmana i amb un video que es una llico de vida, superacio personal i ganes de tirar endavant.
La frase de la setmana dui aixi: "L´unic error en la vida, es la lliço no apresa"

dimarts, 9 d’octubre del 2012

RODENC 4 - VOLTREGA 3

25 minuts nefastos ens varen condemnar.
Penso que els nostres primers 20 minuts son per anar guanyant 0-3, pero a hores d´ara encara no entenc que li pasa a l´equip del minut 20 al 45 de la primera part. Ens fan l´empat i alla marxem totalment del partit, ens fan 4 gols fruit d´errades nostres, i no em val pensar que hi pot haber fora de joc en dos d´ells, em val pensar que ens fan 4 gols perque nosaltres no hi som, marxem del partit coms i ja s´hagues acabat.
Tampoc vull fer responsable a la defensa, aqui som tots els que defensem i tots els que ataquem, tots en som culpables, tampoc em vull excusar amb les baixes, quan es perd sempre el millor es el que no hi era, penso que tenim una plantilla lo suficientment bona perque no es noti cap baixa, aixo hem procurat desde el principi de temporada, que jugui qui jugui respongui, i sempre s´ha complert.
Aquesta derrota ens ha de servir detocd´atencio, no podem abaixar el peu del gas en els 90 minuts que dura el partit, hem d´estar ficats a dins tot l´encontre, sino ens pot pasar el que ens va pasar aquesta setmana, que a la que perdem la concentracio... llufa!!!
La meva confiança amb l´equip pero, continua intacta, se que va ser un accident, que hem apres la lliço i que no tornara a pasar, o almenys aixo vull pensar, nomes vull demanar perdo a l´aficio que ens va venir a veure que va marxar amb cara agredolça de Roda, els en debem una, despres del mal partit de dissabte, aixo ens ha de servir per sortir amb mes ganes que mai el proper partit contra el Santa Eugenia que sera un rival dur, pero que si fem les coses com els primers 20 minuts de Roda, no tinc cap dubte aconseguirem superar.