dilluns, 27 d’agost del 2012

PRIMERS PARTITS AMISTOSOS, PRIMERES CONCLUSIONS...

Tres son ja els partits amistos que hem disputat en aquesta pretemporada. Resultats a banda, tant en Felix com jo fem un balanç mes que positiu d´aquests tres partits.
Anem a desglosar-los i entrem en detall de cadascun d´ells.

GIRONELLA 1 - VOLTREGA 1
Va ser el nostre primer partit despres de 15 dies de treball majoritariament fisic, varem estar ben posats al camp i es va jugar amb criteri la majoria de vegades, la part negativa varen ser les nombroses i clares ocasions de gol que varem desperdiciar, i la lesio per un esguinç de´n Fonsi. Tot i aixo penso que varem ser millors i nomes la mal punteria ens va privar d´una merescuda victoria.

VOLTREGA 1 - TARADELL 2
Primera derrota de la pretemporada, davant un rival que no ens va superar en quan a joc, pero si en fortuna davant la porteria. El resultat mes just hauria estat un empat pero es tractava de continuar rodant-nos i ho varem aconseguir. Era un partit exigent on buscavem objectius i penso que varem pasar la prova amb nota tot i la derrota final que no deixa de ser una anecdota.

VOLTREGA 3 - LA GARRIGA 2
Els nostres partits contra La Garriga sempre solen ser sinonim de bon joc per ambdues parts. No va ser ahir cap excepcio. Despres d´una primera part on ells varen estar millor, nosaltres varem millorar a la segona part i varem remontar un partit on va ser altre vegada sinonim de bon futbol, gols i emocio.

Penso que hem d´estar satisfets de com va la pretemporada, si be cal remarcar que hi ha mitj equip encara de vacances i algun jugador tocat, cosa que impedeix de poder fer les rotacions i el rodatge que voldriem, crec que hem d´estar satisfets del compromis i sobretot del joc que estem desplegant. Els nous fitxatges s´estan acoplant be a l´equip, i estan demostrant que varem encertar al fitxar-los. Vull destacar tambe l´aportacio dels juvenils que ens estan acompanyant aquests partits i que al llarg de la lliga esperem que ens continuin ajudant a guanyar i a tirar endavant en la nostra competicio.
Balanç positiu, i a veure si aquesta setmana recuperem als que estan de vacances i algun tocat, i podem arribar en optimes condicions al primer partit de lliga contra el Sant Vicenç, que es el que si ens ha d´importar, i es on hem de demostrar que el treball que hem fet fins ara ha estat positiu.
Dema contra el Ripoll "B", continuen els tests...