dilluns, 23 de juliol del 2012

EL VOLTREGA 2012/13... PLANIFICAT.

Amb una mica de retras paso a explicar novetats i pretemporada de l´equip, de cara a la propera temporada.

NOVETATS: Tres son les novetats que presentara l´equip de cara l´any vinent. Hem entes en Felix i jo, que la base de l´equip ja esta feta i que el que ens calia era retocar el minim l´equip, nomes intentant que la competivitat creixi en cada una de les linies per tal de fer el Voltrega mes competitiu pero, repeteixo sense revolucions, ja que no es el cas.
Ademes confiem plenament en la recuperacio de tres jugadors importants, que la temporada pasada varen estar lesionats i que gairebe no varem poder contar amb ells, com son en Sergi Bajo (que ja te l´alta i nomes li falta agafar ritme), en Sergi Vigue (que esta en la fase final de la seva recuperacio, tot i qwue encara li queden un parell de mesos llargs), i l´Ivan Ortiz (que va ser operat dimecres de menisc, tot va anar molt be i esperem que es recuperi el mes aviat posible).
Aclarit aixo, paso a les novetats.
CARLES ALVAREZ: Defensa provinent del Sant Vicens, format al futbol base del Manlleu. Jugador amb molta presencia fisica, va be de cap i amb bon toc de pilota, moilt bona sortida de pilota desde darrera i contundent en el tall. Un "Pique" en petita escala.
DANI MASDEU: Mitjcammpista provinent del Rodenc. Jugador molt tecnic i elegant en el toc, pot jugar en curt, pero tambe te un bon desplaçament de pilota, ens ha d´ajudar en la creacio pero tambe sera necesari i importats a l´hora de destruir. Unaltre jugador per tenir engreixada la nostra "sala de maquines".
JAVI CAMPAYO: Davanter provinent del Tona juvenil. Jugador que pot actuar en totes les posicions de l´atca, tant en banda com al mitj, molt potent fisicament i amb bon xut, ademes te gol tot i no ser un golejador nat, a l´igual que l´Alex Chica aquest any, en Javi sorpendra a qui no el conegui, per la seva força i clase.

Aquestes son les tres novetats, ja les anireu coneixent pero el perfil dels tres es molt semblant, joves, bons jugadors i bones persones, venen a sumar i a ajudar a que fem una bona temporada, serem 22 en plantilla, on TOTS poden jugar, i on per jugar tots hauran de donar el maxim a cada partit, a cada entreno. Si ho aconseguim... disfrutarem!!

Pel que fa a la pretemporada, dir que els entrenaments començen el dia 7 d´agost, donat que la lliga aquest any comença molt aviat (el 8 de setembre), i els partits de pretemporada son els seguents:

18 agost...............Gironella- VOLTREGA (6 de la tarde a Gironella)
25 agost...............VOLTREGA-Taradell (2/4 de 6 de la tarde )
26 agost...............VOLTREGA- La Garriga(2/4 de 6 de la tarde)
29 agost...............VOLTREGA- Ripoll "B" (2/4 de 9 del vespre)
2 setembre............ VOLTREGA- Olot Atletic (Festa Major, 5 de la tarde)

La setmana seguent, el 8 de setembre començem la lliga al camp del Sant Vicenç de Torello, ja informare d´horaris mes endavant.

Aquestes son les novetats que presentem aquest any i la pretemporada pel que fa a partits amistosos, espero que seguim contant amb el vostre recolsament, i que ens ho poguem pasar tant be o millor que aquest any, nosaltres no ens fiquem barreres, intentarem anar partit a partit, sense cap obligacio, pero sense cap sotre, al final veurem on hem arribat, el que si hem de fer es disfrutar i jugar a futbol.
Bones Vacances a tot-hom i fins aviat, que aixo comença de seguida...!!!