diumenge, 3 de juny del 2012

VOLTREGA 4 - OLVAN 1

Punt i final a la lliga 2011/2012, i ho hem fet amb una victoria en un partit, on pel meu gust hi ha faltat intensitat per ambdues bandes, segurament provocada aquesta falta d´intensitat, pel fet que cap dels dos equips ens hi jugavem res i aixo sempre es dificil d´enxufar-se a una situacio aixi.
Tot i aquesta manca d´intensitat, penso que hem estat correctes, hem jugat tocant, sortint del darrera amb pilota controlada, pasant per bandes, jugant en profunditat i rapids quan erem a dalt, fent en definitiva el que hem intentat fer durant tot l´any, a vegades amb mes, i a vegades amb menys exit.
L´Olvan per la seva part ha vingut a jugar a futbol, cosa que es d´agrair, i ells tambe amb els deures fets s´han sumat a una tarde de futbol on el que interessava era pasar-la be. Felicitats per la salvacio, i com ja vaig dir a la primera volta quan els varem visitar i vaig veure la intensitat i ganes amb que varem jugar al seu camp, feia que la salvacio pases per fer-se forts a casa seva, ho han fet i a fora han guanyat partits claus que havien de guanyar, (Tona, Centelles) han fet la feina ben feta i tenen la recompensa de la salvacio, enhorabona i si com sembla la temporada vinent camvieu de grup, que sapigueu que en el Voltrega trobareu un equip amic pel que volgueu. Molts exits en el futur!!
Per part nostra ara es temps de fer balanç i de començar a pensar ja en la temporada vinent. Estic preparant les estadistiques de la temporada i en breu les publicare, pel que fa a novetats tambe us mantindre informat tant bon punt siguin les coses segures i no siguin especulacions. No feu cas dels rumors, perque segons els rumors l´any que ve serem 73 en plantilla, farem una plantilla el millor posible pero amb la base de l´equip que tenim perque su mereixen i demostren que es pot confiar en ells, i ademes son del poble i el mes impopratnt... son del Voltrega, amb una plantilla de 22 jugadors, que poguem fer una bona temporada i si es posible superar l´actual dons millor, sense marcar-nos fites imposibles pero sense renunciar a res, siguent ambiciosos i anant partit a partit a fer el que ens agrada, competir i jugar a futbol.Bones vacances i estarem en contacte.
Merci aficio per haver-nos donat suport tot l´any, per ser tant fidels i espero que l´any vinent pogueu gaudir encara mes del que heu gaudit aquest any, per mi es una temporada de notable alt, pero penseu que per sobre... encara hi ha l´excel.lent i si es pot aspirar al 10 no ens comformem amb el 9...

divendres, 1 de juny del 2012

CONVOCATORIA PER L´OLVAN

PARTIT: VOLTREGA-Olvan
HORA: A 3/4 de 5 al camp de futbol, o tambe qui vulgui pot venir a dinar. Hem quedat per dinar a 2/4 de 3 a Can Dorca.
El partit es a les 6h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Chicho
2-Dani Marcos
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Ginesta
11-Adri Lopez
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Ivan Panadero
15-Sergi Bajo
16-Jordi Benavente

Us deixo amb la frase de la setmana que es de OSCAR WILDE i diu el seguent: "Experiencia es simplement el nom que donem als nostres errors"