dijous, 31 de maig del 2012

SANT FELIU DE CODINES 5 - VOLTREGA 4

El resultat penso que ho diu tot. Molt bon partit entre dos equips llençats a l´atac, i on les davanteres varen guanyar a les defenses. Nosaltres amb 10 tota la segona part, varem fer un gran esforç, amb molta entrega i bon joc que llastimosament al final no va tenir recompensa en el tema de punts, pero si en l´apartat de satisfaccio personal ja que com he dit abans varem firmar un molt bon partit.
Dissabte darrer partit, on esperem despedir la temporada deixant un bon regust de boca a la nostra parroquia, davant un Olvan que ja ha assolit la permanencia un any mes a la categoria. Felicitar-los i esperar que el partit de dissabte sigui per ambdues bandes un partit per gaudir i pasar-ho be sense la presio per part de cap dels dos conjunts d´haver de guanyar.
Fins dissabte gent!!

dimecres, 23 de maig del 2012

VOLTREGA 2 - TORELLO 3

Una part per cada equip. En la primera part ells varen estar millors i el resultat encara es curt vist els merits fets pel Torello, ja que haguessim pogut marxar a la caseta amb un 1-4 tranquilament.
A la segona varem reaccionar i penso que nomes la falta de punteria va impedir que remontesim el partit, ja que d´ocasions en varem tenir un pilot, pero si has de jugar contra rellotge, i no fas la feina quan toca, no sempre podrem aixecar-ho i aquesta vegada la moneda a l´aire que en altres ocasions ens ha afavorit, va caure a la creu en lloc de la cara com ens ha pasat en altres partits.
Entrebanc inesperat, pero cal seguir lluitant en aquests dos partits que queden, no abaixar els braços i fins al final demostrar que som on som per merits propis.
Diumenge hi tornarem, esperem estar mes encertats i fer les coses millor.

divendres, 18 de maig del 2012

CONVOCATORIA PEL TORELLO

PARTIT: VOLTREGA-Torello
HORA: A 3/4 de 4 al camp de futbol. El partit es a les 5h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Marc Pardo
2-Dani Marcos
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Ginesta
11-Adri Lopez
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Ivan Panadero
15-Eloi Pla
16-Jordi Benavente
17-Joan Tortosa
18-Chicho

Us deixo amb la frase de la setmana que es de SIR ALEX FERGUSSON que diu aixi:
"El problema no es haver-nos equivocat, el problema es no veure on ens hem equivocat"

diumenge, 13 de maig del 2012

OLIMPIC LA GARRIGA 3 - VOLTREGA 3

Avui a La Garriga s´ha viscut un PARTIDAS DE FUTBOL. Hi ho poso aixi amb majuscules perque es el que ha estat. Dos equips que han sortit a guanyar, res d´especular, a jugar la pilota, a tocar, a lluitar cada pilota com si fos la ultima, a correr, sense entrades antiesportives, sense mala intencio en cada entrada, amb noblessa i que un cop ha acabat, els 30 jugadors que han ofert aquest espectacle s´han donat la ma i han aplaudit al public que sense colors despres, ha agrait tambe el seu esforç i entrega i ha marxat cap a casa amb la sensacio que el que havia vist avui era el que esperava quan ha entrat per la porta... distreure´s veient futbol, que es el que hauria de pasar cada setmana en qualsevol camp del mon.
Us juro que avui soc la persona mes orgullosa del mon, orgullos pel partit que ha fet el Voltrega, orgullos pel comportament del jugadors i orgullos per la imatge que hem donat avui davant un EQUIPAS amb majuscules, que si no hi ha cap entrebanc guanyara la lliga amb tot mereixement, ja que el futbol et posa on et mereixes despres de 9 mesos de competicio. Confesare una cosa. Tinc un especial "carinyo" per La Garriga, es el primer equip amb que vaig debutar a 2ª regional l´any que varem pujar de categoria i pel fet de coneixer gent com en Toni Martinez el seu ex-entrenador i gran coneixedor del futbol, aixi com el seu entrenador actual en Toni Cruz, un gran entrenador pero sobretot una gran persona, fan que els tingui una estima i una admiracio especial. Es per aixo que quan jugem contra La Garriga se que ells jugaran a futbol, i que nosaltres hem d´estar a l´alçada, sempre hem fet bons partits contra ells i per a mi es un orgull haber-los plantat cara aquesta any. Toni felicitats per l´equip que tens, pels jugadors que tens i molta sort en les tres finals que us queden.
Temps tindrem un cop acabi la lliga de fer balanç del que hem fet be i del que hem fet malament i d´analitzar la temporada, pero el que si us dic es que els dos partits que hem jugat contra La Garriga son dos autentics partidassos. A casa varem guanyar oferint un recital, ahir varem empatar un partit que sempre varem tenir de cara i amb opcions per guanyar, i es que el Voltrega jugant a futbol penso que te opcions de guanyar a tot-hom, quan ens perdem en batalles inutils, protestes i ximpleries que no tenen res a veure amb el futbol, alla estem perduts. El partit d´ahir ha de ser el nostre mirall, no tant per els tres partits que ens queden,(que tambe) sino ja per la temporada vinent fins i tot.
Hem de jugar a futbol i si ho aconseguim cada setmana, serem un equip molt complicat de guanyar, ara ja ho som, pero encara ho serem mes. Al llarg dels anys ens hem guanyat any rera any, temporada rera temporada un respecte que fa que alla on anem se´ns miri amb precaucio, ja no som l´equip nobell i tendre que varem pujar de categoria fa 4 anys, ara som mes madurs, millor equip i de mica en mica s´ha de treballar per continuar sent-ho, per millorar, lo d´avui, i lo d´aquesta temporada en general perque penso que hem fet una temporada extraordinaria, no ha de ser un punt final, al contrari ha de ser un punt d´inici per continuar pujant i creixent en joc, en actitut i sobretot en mentalitat guanyadora. Tenim un projecte engrescador a les mans que va començar fa 6 anys amb en Met Padros, que hem continuat amb en Felix i que quan nosaltres no hi siguem algu ha de continuar, el veritable valor d´aquest equip son els seus jugadors, uns nanos compromesos amb el conjunt, amb el club, que son amics i que si volen son MOLT GRANS, molt bons i extraordinaries persones, nosaltres marxarem pero els jugadors seguiran, i qui vingui ha de continuar aquest projecte, que no es altre que un projecte que es diu FUTBOL. Cuidem-lo i fem-l´ho creixer perque si ho feu, tardes com la d´ahir seran lo habitual quan jugui el Voltrega.
Felicitats equip, enhorabona Voltrega, i enhorabona La Garriga, perque vareu fer que el futbol sigui una cosa molt maca, quan es juga com ho vareu fer ahir.

dissabte, 12 de maig del 2012

CONVOCATORIA PER LA GARRIGA

PARTIT: La Garriga-VOLTREGA
HORA: A 3/4 de 3 al camp de futbol de La Garriga, o be a les 2 a La Taverna. El partit es a les 4h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Marc Pardo
2-Dani Marcos
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Ginesta
11-Adri Lopez
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Ivan Panadero
15-Jonny Aragones
16-Jordi Benavente
17-Joan Tortosa


us deixo amb la frase de la setmana que si us he de dir la veritat no se de qui es, pero el que importa no es qui la va dir, sino el que diu... " SI LLUITEM PODEM PERDRE, PERO SI NO LUITEM... ESTEM PERDUTS!!!!"

VOLTREGA 0 - RIUPRIMER 2

Res a dir, no hi ha excuses. Ells varen estar millor i ens varen guanyar, no entrare en la tasca de l´arbitre, ni en altres circumstancies que varen envoltar el partit, simplement varen jugar millor que nosaltres, ens varen guanyar amb tot mereixement, felicitar-los per la victoria i ja esta. Pasar pagina i a tornar-hi, que aixo encara no s´ha acabat...

divendres, 4 de maig del 2012

CONVOCATORIA PEL RIUPRIMER

PARTIT: VOLTREGA-Riuprimer
HORA: A 3/4 de 4 al camp de futbol. El partit es a les 5h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Marc Pardo
2-Dani Marcos
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Gimesta
11-Adri Lopez
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Eloi Pla "Poi"
15-Chicho
16-Jordi Benavente
17-Joan Tortosa
18-Ivan Panadero

Us deixo amb la frase de la setmana que es un Proverbi Xines que diu aixi: "Si t´asentes al mitg del cami, posa´t de cara al que encara has de caminar i d´esquena al cami que ja has fet"



Espero que dema vingueu a donar-nos suport en l´important partit que tenim, un dels millors equips de la lliga, el Riuprimer, amb el qual ens jugem la tercera plaça. Si hi som tots... tot sera mes facil!!

dimarts, 1 de maig del 2012

GURB 0 - VOLTREGA 4

Diumenge al mati sempre ha estat per a nosaltres un horari complicat per jugar a futbol. Aquesta vegada pero, varem estar seriosos, varem estar ficats en el partit desde el primer minut, concentrats, i penso que varem obtenir una victoria amb tot mereixement, davant un equip que es una de les sorpreses de la lliga, ja que mai es facil acabar de pujar i consolidar l´equip en una nova categoria el primer any. El Gurb ho ha fet, i a cinc jornades del final te els deures fets, cosa que dona mostra que no ha estat un rival facil de jugar al llarg de la temporada.
Penso que varem ser mereixedors de la victoria, ens varem retrobar amb el bon joc i aquest bon joc ens fa encarar els 5 partits que ens queden amb molt il.lusio pel que fa a la classificacio final. A aquestes alçades de lliga el nostre objctiu ha de ser la tercera posicio, ja que els dos primers se´ns han escapat i es imposible que els atrapem, repeteixo que quedar tercers ens ompliria de joia i culminaria brillantment una gran temporada. Per aconseguir-ho pero ens queden cinc rivals teribles, complicats i molt dificils, amb dos d´ells ens hi jugem la tercera plaça de manera directe (Riuprimer i Sant Feliu), unaltre s´esta jugant la lliga (La Garriga), unaltre el descens (Olvan) i el Torello que tot i estar en zona tranquila sempre es un rival dificil i complicat. Afrontem aquests partits a tope d´energies i amb la maxima il.lusio, aquesta setmana si no hi ha res de nou recuperem tot l´equip exceptuant els lesionats de llarga durada, tenim la motxilla de la il.lusio carregada i esperem que tambe la aficio, imprescindible per a nosaltres ens doni suport i forces per superar els nostres rivals.
Hi ha un himne que ho diu clar... "Tots units fem força"... Fem-lo nostre tambe!!!