diumenge, 22 d’abril del 2012

VOLTREGA 2 - SANTPERENCA 2

No va ser cap partidas, va ser un partit bastant soso i dolent per part nostre almenys. Ells varen avançar-se en dues ocasions i sempre varem anar a remolc, penso que el resultat pero, es pot considerar just. Potser tambe varen influir les nombroses baixes que arrosegem els dos equips a aquestes alçades de temporada, pero el partit en si va ser dolent, espes i dificil. Varem salvar un punt i cal continuar pencant per tirar endavant aquests 6 partits que queden.
Ho ampliare mes tard.

divendres, 20 d’abril del 2012

CONVOCATORIA PER REBRE LA SANTPERENCA

Primer de tot demanar disculpes per aquests 15 dies que he estat sense actualitzar el blog, motius personals m´han fet descuidar una mica la pagina que ara torno a agafar, i espero tenir al dia fins al final de temporada.
Perdo, i gracies.

PARTIT: VOLTREGA-Santperenca
HORA: A 3/4 de 3 al camp de futbol. El partit es a les 4h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Marc Pardo
2-Dani Marcos
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Gimesta
11-Adri Lopez
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Eloi Pla "Poi"
15-Jonny Aragones
16-Jordi Benavente


Us deixo amb la frse del dia que es de G.K. Chesterton i diu el seguent: "Els contes de fades ens ensenyen, no que els dracs existeixen, sino que els dracs poden ser derrotats"

diumenge, 1 d’abril del 2012

VOLTREGA 5 - L´AMETLLA 1

Qui miri el resultat i no hagui vist el partit, pensara que ha estat una victoria facil i comode. res mes lluny de la realitat. Hem patit 70 minuts i hem disfrutat els 20 restants.
La veritat es que som un equip MOLT superior a l´Ametlla, si be avui la pilota no entrava i ens hem començat a posar nerviosos, a angoixar-nos en la busqueda del gol que ens poses per davant, i nervis i futbol son una parella que no lliga per enlloc.
Quan al minut 70 en Chicho (molt gran avui, jugant amb un esguinç al tormell i donant-ho tot com sempre, ademes de fer 2 gols, es molt gran aquest tio!!!) ens ha posat per davant del marcador despres ja no hi ha hagut color, com tampoc n´hi ha hagut al llarg de tot el partit, es cert, pero ens hem tret una carrega de sobre, ens hem deixat anar i hem fet 5 gols com n´haguesim pogut fer 8 si el partit hagues durat mes.
Grans minuts tambe de´n POI, que necesitava un partit aixi i que ens ha desencallat el partit en el tram final, a veure si les lesions li permeten tenir una continuitat que mereix, i que no ha pogut tenir al llarg de tota la temporada. I en definitiva bon partit en quan a entrega, joc i actitut per part de tots.
Ara descansem aquesta setmana Santa i tornarem la setmana vinent, intentarem recuperar del tot la gent tocada i afrontar el partit del Rodenc amb garanties, cal continuar aixi i rubricar aquesta gran temporada que estem fent, i que penso esta agradant i fent disfrutar a tot el public que ens ve a veure setmana rera setmana, per a tots i em especial a la PENYA EL DESCUENTO que mai deixen d´animar i donar-nos suport... GRACIES!!!!!
Bona Setmana Santa i a tornar-hi d´aqui 15 dies!!!