dissabte, 31 de març del 2012

CONVOCATORIA PER L´AMETLLA



PARTIT: VOLTREGA- l´Ametlla
HORA: A 1/4 de 4 al camp de futbol. El partit es a les 5h.
JUGADORS CONVOCATS

1-Marc Pardo
2-Joan Tortosa
3-Juan Cobo
4-Edu Bernal
5-Eric Balsas
6-Gerard Rique
7-Albert Font
8-Marc Icart
9-German Lazaro
10-Carles Gimesta
11-Ivan Panadero
12-David Escola
13-Alex Chica
14-Eloi Pla "Poi"
15-Chicho
16-Jordi Benavente


Us deixo amb la frase de la setmana que es de Paulo Cohello i diu el seguent: "Totes les batalles en la vida serveixen per a ensenyar-nos alguna cosa, inclus aquelles que perdem."

diumenge, 25 de març del 2012

MOIA 2 - VOLTREGA 1

No vull amagar la derrota del nostre partit d´ahir amb les baixes que te l´equip. Es cert que darrerament l´equip esta mermat pel tema lesions/sancions, pero l´equip que presentem ahir al camp del Moia esta perfectament capacitat per guanyar a qualsevol camp, penso que la nostra derrota d´ahir cal enmarcar-la mes en el fet de no aprofitar les ocasions que tenim.
Hi ha una maxima en el mon del futbol que diu que qui perdona ho acaba pagant, i es ben cert. A la primera part gaudim de 3 clarissimes ocasions que malauradament fallem, el camp del Moia es un camp dificil i posar-se en avantatge al marcador sol ser sinonim de que com a minim "algo rasques". No varem tenir la fortuna de materialitzar cap d´aquestes clares ocasions i ho varem acabar pagant. I mes si sumem que al primer minut de la represa varem ser castigats amb un riguros penal i aquesta vegada el nostre "para-penals" particular, en Marc no va poder aturar-lo.
A la segona part varem seguir fallant ocasions i ells amb el segon gol es varen trobar comodes i varen defensar-se com varen poder, i tot i escursar diferencies al minut 89 ja no varem `poder fer-hi res per evitar la cuarta derrota de la temporada.
Felicitar al Moia per la victoria tot i que objectivament penso que no varen ser millors que nosaltres, si que varen aprofitar les ocasions que varen tenir i el futbol es un joc on no guanya el millor sino qui aprofita les ocasions que te, i ells ho varen fer i nosaltres no.
I ara que?? doncs ara toca seguir remant, no pasa res pero cal continuar. Aquesta setmana recuperem gairebe a tot-hom (espero), i caldra afrontar el partit contra l´Ametlla amb ganes i anar a per una victoria que ens faci agafar embransida al tram final de lliga que ens espera que sera molt complicat, i on caldra estar tots junts per defensar almenys aquesta tercera posicio que ens hem guanyat al llarg de tota la lliga.
Vull felicitar a tota l´aficio que era ahir al camp del Moia, en especial a la penya El Descuento, pel seu suport incondicional i permanent al nostre equip, si som on som es en bona part gracies a ells... MERCI PENYA!!!

divendres, 23 de març del 2012

CONVOCATORIA PER MOIA

PARTIT: Moia-VOLTREGA
HORA: dissabte 23 de març 2012 a les 4.30h
a 1/4 de 4 al camp de futbol de Moia, o be a 2/4 de 3 a La Taverna

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Alex Chica
4. Jordi Benavente
5. Gerard Rique
6. Juan Cobo
7. Marc Icart
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Eloi Pla
12.Ivan Panadero
13.Eric Balsas
14.David Escola
15.Chicho

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Mateo Alemany

i diu es seguent: "El desitg venç a la por, atropella inconvenients i aplana dificultats"

dilluns, 19 de març del 2012

VOLTREGA 4 - TONA 1

La setmana pasada no varem ser l´equip que hem estat durant tota la temporada. Dissabte si. Senyors... HEM TORNAT!!!!

dissabte, 17 de març del 2012

CONVOCATORIA PEL TONA

PARTIT: VOLTREGA-Tona
HORA: dissabte 17 de març 2012 a les 4h
a 3/4 de 3 al camp de futbol

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Alex Chica
4. Ivan Ortiz
5. Gerard Rique
6. Juan Cobo
7. Albert Font
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Eloi Pla
12.Ivan Panadero
13.Eric Balsas
14.David Escola
15.Chicho


Us deixo amb la frase del dia que es KARL MARX i diu aixi: " Quan el sabi assenyala la lluna, el neci es que da mirant la ma"

dilluns, 12 de març del 2012

VOLTREGA 3 - SANTA EUGENIA 3

Hi ha coses que les hem de correguir, l´arbitre malament, pero nosaltres solets ens hem deixat empatar un partit que teniem i haviem de guanyar. Som un equip que quan juga be a futbol, i es una cosa que aquesta temporada sortosament fem molt sovint, podem guanyar a tot-hom. Pero quan les coses no ens surten, i no jugem a futbol, entrem en disputes absurdes i ens deixem portar per la crispacio i els nervis, som un equip molt vulnerable i ens perjudiquem a nosaltres mateixos. No guanyarem cap partit amb batalletes contra arbitres o rivals, hem de guanyar els partits jugant a futbol que es el que sabem fer. Dissabte empatem un partit que teniem guanyat per demerits propis, no cal dir res mes, ni donar la culpa a ningu, la culpa es tota nostre i ja esta, no cal parlar-ne mes, ni donar-li mes voltes, ademes estic segur que tots hem apres la lliço, i aquest empat ens ha de servir per millorar en els seguents partits que ens venen, que seran dificils de per si agravats amb la dificultat de no poder comptar amb els expulsats d´aquesta setmana.
Estem fent una temporada excepcional, excel.lent, pero cal culminar-la com es mereix, hem de ser competitius fins el darrer dia, fins el darrer partit, fins el darrer minut, no em val fer 23 partits perfectes i fer-ne 11 de horrorosos, hem de seguir la linia que portem desde principi de temporada i que ens ha fet estar orgullosos d´aquest equip i d´aquests jugadors. Pasem pagina i pensem ja en el Tona, un rival que ve de pujada i que costara Deu i ajuda guanyar. Amb la mentalitat correcte ho farem, com deia algu: "el que no em mata em fa mes fort", i nosaltres dissabte varem rebre un toc d´avis, pero no ens ha matat ningu, estic segur que tornarem mes forts... ja ho veureu.

diumenge, 4 de març del 2012

CENTELLES 1 - VOLTREGA 5




No hem fet un grandios partit, pero si que hem estat molt seriosos durant els 90 minuts, hem tingut algun "despiste", pero en linies generals penso que hem estat superiors al nostre rival d´avui. En Bena ha tornar a marcar despres de la seva ausencia dues setmanes per sancio i ha demostrat que com deia Miguel Rios, "los viejos rockeros nunca mueren", te el gol a la sang i li surt a la minima ocasio. Felicitar tambe a en Chicho pels seus dos gols d´avui, el segon sobretot ESPECTACULAR!! i a la resta de l´equip perque hem treballat i hem estat seriosos tal i com hem demanat a la xerrada de principi del partit.
La meva ideia d´equip, es la de 20 persones que comparteixen vestidor, en un projecte comu, que remen totes en la mateixa direccio, i que tant fa qui jugui dels 20, perque tots tenen la mateixa importancia i tenen tots la mateixa implicacio en vers d´aconseguir un objectiu comu. Quan s´aconsegueix aixo, es poden tirar endavant els reptes mes dificils i es poden somiar els somnis mes bonics. Ho dic sempre, no som un equip de 11, som un equip de 20 senyors, de 20 amics que van en la mateixa direccio, quan tenim baixes com es el cas d´avui, unaltre company les cobreix, i tots hem de tenir el convenciment i la certessa de que som importants, i que ho serem al llarg de la temporada. Us asseguro que res em fa mes feliç que poder donar minuts a tots, perque tots en mereixeu i tots n´heu de tenir, segurament uns en tindran mes que altres, segur. Pero mantenir viva la flama del que se sent important (perque ho es en realitat), es una feina que tant en Felix com jo procurem fer setmana darrera setmana.
Mes enlla dels resultats, gracies a tots per la vostre implicacio i compromis en vers d´un equip que es vostre perque vosaltres sou els que el formeu, defenseu i lluiteu setmana darrera setmana. Gracies equip!! sou molt grans!!
La setmana que ve pero caldra tornar-hi, aquesta vegada a casa contra un dificil rival, el Santa Eugenia que sempre ens ha causat problemes historicament, pero les estadistiques estan per trencar-se i amb el suport de la nostra parroquia, intentarem trencar-ne unaltre. Som-hi tots i a per la propera!!!!!!!

dissabte, 3 de març del 2012

CONVOCATORIA PER CENTELLES

PARTIT: Centelles-VOLTREGA
HORA: dissabte 3 de març 2012 a les 4h
a 3/4 de 3 al camp de futbol de Centelles o a les 2 a La Taverna

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Alex Chica
4. Marc Icart
5. Gerard Rique
6. Juan Cobo
7. Albert Font
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Jordi Benavente
12.Ivan Panadero
13.Edu Bernal
14.David Escola
15.Chicho
16.Eric Balsas


Us deixo amb la frase de la setmana que es de JOSEPH HELDER i diu aixi: " De totes les paraules que es poden dir amb la llengua o la ploma, les mes tristes son aquestes: "Hauria pogut ser diferent si..." "