diumenge, 26 de febrer del 2012

VOLTREGA 3 - CALDES DE M. 2

Hi ha partits que serveixen per apendre, n´hi ha que serveixen per entristir-se, n´hi ha que serveixen per perdre quelcom, i n´hi ha que serveixen per creixer i fer-se mes forts.
Penso que el partit d´avui ha estat d´aquest ultim grup. Es un partit que ens ha de fer creixer, ens ha de fer mes forts, que ens ha de fer veure i compendre que el que ens queda d´aqui al final de lliga, sera molt dur i dificil, que costara horrors, i que haurem de lluitar cada pilota en cada minut dels 90 que te un partit, pero que si lluitem com hem fet avui, si hi posem el cor quan les coses no surten com voldriem, si hi posem l´anima en cada pilota, en cada lluita, si ens sacrifiquem pel company que no hi arriva i hi arrivem nosaltres i sobretot si ens creiem que podem... podrem!
Avui davant un molt bon rival, un equip que s´ha refet despres d´un inici irregular i que portava una ratxa de 4 partits seguits guanyant, hem donat el callo i hem aconseguit aixecar un partit que per dos cops se´ns ha ficat en contra, i potser no ho hem fet amb un joc preciosista, jo penso que altres dies hem jugat millor, pero hi hem ficat una fe i un convenciment de que voliem guanyar tremendos. Hem aixecat un resultat advers dos cops, hem marcat al minut 85 l´empat i al 90 el 3-2, i tots els que han jugat i tota la gent que era a fora, hem fet una pinya per aixecar-ho que ens ha omplert de satisfacio i joia quan l´arbitre ha pitat el final del partit. Aixo es un equip senyors, una colla de persones, d´amics que tenen un objectiu comu, que tant fa qui jugui, que tots responen i tots estan orgullosos de ser-hi. Continuem aixi que queda molt encara i ens queda molt a dir. Felicitats equip!!!
Voldria fer un petit incis en un parell de punts i donar les gracies a tres persones sobretot, repeteixo que tot-hom su mereix pero sobretot vull donar les gracies a en Joanet per la seva noblesa, s´ha fet mal i tot i que ha aguantat la primera part, en el descans en un gest que l´honora ha dit que el millor era fer el canvi i ha posat les seves ganes de jugar al be del conjunt. Gracies per la teva generositat Joan.
El segon es en Poi, que al marcar l´empat, ha rebut un cop de genoll al cap i l´hi han hagut de posat 10 punts de sutura en un trau que s´ha fet al cap realment esfreidor, ha estat valent i ell ha iniciat el cami cap a la victoria empatat el partit. Ets gran Poi!!
I el tercer a l´Ivan Ortiz, ha estat una setmana dificil per ell i nomes et vull dir que gracies per ajudar-nos, gracies per jugar avui Ivan, ets el mes gran!!!
Felicitar a tots perque tots ho mereixeu, penseu pero que ens en queden 13 i cal seguir, la setmana que ve caldra tornara demostrar el que hem demostrat avui... que som un equip!!

16.Eloi Pla "Poi"

Us deixo amb la frase de la setmana que es de GIOVANNI BOCCACIO i diu aixi: " Val mes actuar, arriesgant-se a haver-t´en de penedir, que penedir-se de no haver fet res"

dilluns, 13 de febrer del 2012

CALLDETENES 2 - VOLTREGA 3

Penso que el d´ahir es un resultat curt. Varem ser superiors al nostre rival desde el principi i varem tenir ocasions mes que de sobres per aconseguir una diferencia mes amplia al marcador, pero la manca de punteria ens va condemnar a patir als darrers minuts per conservar un avantatge mes que merescut al llarg dels 90 minuts.
Sense estar brilants si varem ser superiors a un combatiu Calldetenes, que va apretar durant tot el partit que mai es va rendir, i que va buscar el gol fins al darrer minut, sabem que els 14 partits que ens queden fins al final de lliga seran dificils, i que costara tirar-los endavant, pero la confiança que tenim en Felix i Jo en aquest equip es ilimitada, i els 18 homes que formen la "plantilla", han demostrat que es pot confiar en ells, tot-hom es important i si seguim amb aquest grau d´implicacio no hi ha cap repte que ens pugui fer por, de vosaltres depen fer una temporada historica, no ens marquem limits, els limits ens els posara el dia a dia, pero partit a partit, pas a pas disfritem i gaudim del que hem fet fins ara, amb la vista posada en el que hem de fer encara.
La setmana vinent no hi ha lliga per la festivitat del Carnaval, carregem piles pel seguit de partits que ens venen despres, importants i que hem de mirar de tirar endavant.
Que paseu un bon carnaval, que disfruteu molt i felicitats per la victoria i pel partit d´ahir, de tota manera pero cal seguir entrenant... ens veiem dijous.

17.Alex Chica

Us deixo amb la frase de la setmana que es de JESUS SANCHO i diu aixi: " No es mes fort el que mes fort pega, sino el que mes aguanta despres de rebre un cop"

diumenge, 5 de febrer del 2012

VOLTREGA 2 - CAMPDEVANOL 4

Hi ha persones que no els haurien de permetre ser jutges en cap faceta de la vida. Un arbitre esta per impartir justicia i ahir el que emnys va ser el senyor arbitre va ser just. Dolent per ambdues bandes, es cert per dolent.
En quan al partit en si, dir que queden 8 minuts per acabar, i que estic super orgullos i content del joc i del partit que varem fer, varem ser fidels a nosaltres mateixos davant un gran equip que va tenir mes punteria que nosaltres. Queda encara molt partit i si continuem fidels al a nostre ideia de futbol, encara no hem dit la nostra ultima paraula...
Felicitats a tots!!!

Com si fos un partit de futbol mes, faig un anexe a la cronica per dir que els 8 minuts que restaven per jugar del partit, no es jugaran. La FCF, ha decidit donar per acabat el partit amb el resultat de 2-4. No entrare a valorar aquesta decisio, solament felicitar al Campdevanol per la victoria, aixi com felicitar unaltre vegada als jugadors del Voltrega pel gran partit que varen fer. A seguir aixi nanos!!!!

divendres, 3 de febrer del 2012

AMIC SERGI ESTEM AL TEU COSTAT

Dema tenim un important partit, potser el mes important de la temporada, pero creieu-me quan us dic que hi ha moments que el futbol pasa a tenir un paper secundari. Aquest mati hem conegut la mort de la mare del nostre company i amic Sergi Vigue, i germana de l´Albert Guix, el nostre "Guixo".
Sergi, Albert tots el que us estimem estem al vostre costat, anims i pel que necessiteu sabeu que ens teniu, es en aquests moments quan el valor de la paraula amistat te mes significat i si hem estat al vostre costat en els moments bons, ara en els moments tristos sapigueu que encara hi som mes. Anims i pel que vulgueu, ja sabeu on som. Amics us acompanyem en el sentiment.