dilluns, 30 de gener del 2012

RODA 1 - VOLTREGA 3

Estic super-orgullos d´aquest equip i d´aquests jugadors. Sabem quin es el cami, si no ens n´apartem anirem be. Felicitats pel partit i a seguir aixi.
Despres amplio.

diumenge, 29 de gener del 2012

CONVOCATORIA PER RODA

JUGADORS CONVOCATS


PARTIT: Roda de Ter-VOLTREGA
HORA: diumenge 29 de gener 2012 a les 4,30h
a 1/4 de 4 al camp de futbol de Roda, o be a les 3 a La Taverna

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Adri Lopez
4. Marc Icart
5. Gerard Rique
6. Jordi Benavente
7. Albert Font
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Ivan Ortiz
12.Ivan Panadero
13.Edu Bernal
14.David Escola
15.Chicho
16.Eloi Pla "Poi"
17.Alex Chica

Us deixo amb le frase de la setmana que es de GEORGE ELIOT i diu el seguent:
" Les nostres accions parlen de nosaltres, de la mateixa manera que nosaltres parlem de les nostres accions "

diumenge, 22 de gener del 2012

OLVAN 1 - VOLTREGA 2

Hi ha partits que costen mes i partits que son mes comodes, hi ha camps mes agradables, i camps mes incomodes. El partit d´avui ha costat molt, ha estat un partit gens comode en un camp molt incomode, i mes que el camp incomode penso que el que era incomode eren les pilotes, molt dures i obligaven a controlar el bot constantment. Ha costat Deu i ajuda tirar el partit endavant, ells es jugaven molt i han lluitat cada pilota, amb la intensitat que preveiem, a tenor del que el partit significava per ells, ara be, els he dit en la xerrada previa que aqui eren els camps on es guanyaven i perdien lligues i no es que nosaltres ens jugem mes que una bona classificacio, pero el cert es que tots han entes el que volia dir, i han demostrat que volen guanyar la nostra lliga, que volem ser alla dalt i que volem ser importants aquest any. Els 16 jugadors que han jugat han lluitat com lleons, s´han buidat i han demostrat que estan compromesos i que volen fer una bona temporada en aquest club. Felicito desde aqui a tots els jugadors, no tant per fer un partit molt maco, pero si per la seva lluita, entrega i ganes de guanyar el partit.
l´Olvan ha estat un rival molt incomode, lluitador i dificil, costara molt treure punts d´aqui en aquesta segona volta si l´Olvan juga com ha jugat avui, amb aquesta intensitat i entrega, els queden 10 partits en el seu camp i penso, i em fico on no em demanen, que la salvacio d´aquest equip pasa per guanyar els partits del seu camp, i tal i com han jugat avui, sera molt complicat treure punts d´Olvan.
I nosaltres que?? hem fet la millor primera volta de tot el temps que som a segona regional o tercera catalana, 33 punts es una xifra que ens fa estar orgullosos de la marxa de l´equip, ara ens comença la segona volta davant d´un historic de la nostra comarca, el Roda, un gran equip, que sera dificilissim sumar en el seu camp, ara be els partits s´han de jugar i de lluitar i anirem a Roda amb totes les ganes del mon de fer quelcom positiu, començem la segona volta i el nostre objectiu ha de ser sumar els mateixos punts que a la primera, diumenge el primer de 17 partits que ens esperen, i que esperem siguin apasionants.

dilluns, 16 de gener del 2012

VOLTREGA 3 - SANT FELIU 1

Fa dies que vaig dient que el nostre objectiu ha de ser estar entre els 30 punts al acabar la primera volta. Doncs be, a falta d´un partit per acabar (el que jugarem diumenge al camp de l´Olvan) amb la victoria d´aquest dissabte, hem arribat ja a aquesta xifra.
Significa aixo que hem d´abaixar la guardia, i deixar-nos anar? NO! significa que estem en el bon cami, que estem assolint el que ens varem proposar a principi de temporada, que era ser un equip capdavanter, i significa que estem fent les coses be.
Dissabte contra el Sant Feliu ens va costar, ells varen fer una gran primera part on no ens varen deixar moure, i jugar com nosaltres solem fer-ho, varen ser intensos, i contundents, i les coses com son i cal admetre-les, varen ser millors que nosaltres. A la segona part pero tot va canviar i penso que varem ser nosaltres els mereixedors de la victoria, varem ser molt millor equip que ells i penso tambe justos guanyadors del partit. Com ja vaig dir el dia de La Garriga, calen dos bons equips per veure´s un bon partit, i dissabte si es va veure un bon partit va ser perque ells tambe varen ser bons, el Sant Feliu es un molt bon equip i dissabte ho va demostrar, cosa que dona encara mes valor a la nostra victoria.
Ara diumenge ens espera un dificil rival, que ningu miri la classificacio i pensi que aixo esta fet perque no es cert, l´Olvan es un equip perillossisim, i mes al seu camp de terra. Sera complicat pero son 3 punts que han de ser vitals per les nostres aspiracions d´estar alla dalt de la classificacio, cada partit te com a consequencia unaltre, i la consequencia del nostre partit de dissabte es que em d´anar a guanyar a Olvan, si volem estar on som, i mantenir-nos aqui dalt, hem d´anar per totes diumenge. Sera complicat pero ho intentarem, per ganes que no quedi.

divendres, 13 de gener del 2012

CONVOCATORIA PEL SANT FELIU DE CODINES


JUGADORS CONVOCATS


PARTIT: VOLTREGA-Sant Feliu de Codines
HORA: dissabte 14 de gener 2012 a les 4h
a 3/4 de 3 al camp de futbol

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Juan Cobo
4. Marc Icart
5. Gerard Rique
6. Eric Balsas
7. Albert Font
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Ivan Ortiz
12.Ivan Panadero
13.Edu Bernal
14.David Escola
15.Chicho
16.Eloi Pla "Poi"
17.Jordi Benavente
18.Adri Lopez


Us deixo amb la frase de la setman que es de LUIS GABRIEL CARRILLO NAVAS, i que diu aixi: " Nomes el que esta disposat a lluitar, coneix el compromis que significa fer el primer pas"




dilluns, 9 de gener del 2012

TORELLO 0 - VOLTREGA 0

Les arrancades despres de la parada Nadalenca, sempre han estat per a nosaltres dificultoses. Ens costa tornar a entrar en la dinamica de la competicio, i em consta i mes veient els resultat d´aquesta jornada que no som els unics.
Dissabte no varem fer un bon partit, no varem tenir el ritme que haviem tingut abans de la parada i no varem estar precisament afortunants en el joc col.lectiu. El Torello per la seva part, va ser un rival incomode que va lluitar molt, i que com ja vaig comentar en la previa, ha deixat estar el mal inici de lliga i s´ha convertit en un rival dificil per jugar, i mes en el seu camp, que te unes dimensions molt diferentes a les nostres.
Cal valorar l´empat, varem tenir alguna ocasio per marcar , i ells tambe, sobretot a la primera part on Joseli va estar apunt en dues ocasions de donar-nos un disgust. Varen ser pero les uniques opcions, ja que la segona part, va ser mes nostra que seva, en Bena hauria pogut marcar pero en Trias va estar encertat i ho va evitar, el resultat vist el partit el podem considerar just.
Ara ens toca validar el punt aconseguit aquesta setmana dissabte vinent contra el Sant Feliu, un rival que vindra amb ganes i amb confiança despres d´haver guanyat per 6-1 aquesta setmana, pero a casa nosaltres som forts i hem de demostrar-ho una vegada mes aquest dissabte. Tot el que sigui acabar la primera volta sobre els 30 punts es positiu, ara en portem 27 i tenim una molt bona opcio en aquesta dues jornades que ens quedan fins al final de sobrepasar aquesta xifra, acabar sobre els 30 la primera volta et dona numeros d´acabar la lliga entre els 5 primers que aixo es el que hem de perseguir, la nostra "champions" particular pasa dissabte pel municipal de Sant Hipolit... alla serem!!

divendres, 6 de gener del 2012

TORNA L´ACTIVITAT, CONVOCATORIA PER TORELLO



JUGADORS CONVOCATS

PARTIT: Torello - VOLTREGA
HORA: dissabte 7 de gener 2012 a les 4h
a 1/4 de 3 a La Taverna o a 3/4 de 3 al camp de futbol de Torello

1. Marc Pardo
2. Joan Tortosa
3. Juan Cobo
4. Marc Icart
5. Gerard Rique
6. Eric Balsas
7. Albert Font
8. German Lazaro
9. Carles Ginesta
10.Dani Marcos
11.Ivan Ortiz
12.Ivan Panadero
13.Alex Chica
14.David Escola
15.Chicho
16.Eloi Pla "Poi"
17.Jordi Benavente
18.Adri Lopez


Torna la competicio contra un dificil i enratxat rival, qu eporta 5 partits seguits sense perdre, s´ha sobreposat a un mal inici, i a hores d´ara es un dels equips en clara progresio positiva de la lliga. Caldra estar molt be, i molt concentrats, seriosos i encertats per endur-nos quelcom positiu en la nostra visita a la capital de la Vall del Ges, no dubteu pero que lluitarem per aconseguir-ho.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de DAVID FEHERTY i diu el seguent: "Si desitjes l´exit no el busquis, limitat a fer el que saps fer, t´apasiona i creus. L´exit arribara sol"