diumenge, 14 d’octubre del 2012

VOLTREGA 1 - SANTA EUGENIA 5

Deixo el post d´avui fet per en Felix i que subscric al 200%, amb aixo tambe estem junts...

**Be, aquesta setmana és una mica més complicat escriure, però clar, s’ha de fer… El partit va ser força extrany, ja sabiem que jugavem contra un gran rival, sempre ens posen les coses dificils a casa i ahir no només ens ho van posar difícil, sinó que ens van guanyar amb tota justicia, per tant els hi hem de reconeixer…. Podria dir que 3 dels 4 gols de la primera part venen de jugades a pilota parada, etc… Pero la unica realitat és que les dues ultimes jornades hem marxat amb un 1-4 a la mitja part.

Que va passar? Doncs la veritat és que s’ha de mirar, repassar el partit per tal de veure totes les coses que s’han de millorar. Abans que tot, voldria treure tot tipus de responsabilitat als jugadors, si que son els que juguen, però al final fan el que els hi diem en Enric i Jo, per tant, som nosaltres els autèntics responsables d’aquestes dues ultimes derrotes i som els que hem de mirar que hem de fer millor per els propers partits.

Torno a fer referència els jugadors, ni fa 3 setmanes eren tan bons, ni ara son tan dolents, ahir només se’ls havia de mirar a la cara per veure que són els primers dolguts i afectats per aquestes dues derrotes, i que no dubti ningú que faran lo imposible per aixecar aquesta situació, per què ja ho han fet altres vegades, he viscut molts partits al seu costat i se de que son capaços… aquest és l’unic aval que tenim en Enric i Jo per seguir confiant, per que els coneixem i sabem que reaccionaran i donaran la volta a aquesta situació.

Per ultim, voldria demanar disculpes als seguidors, vosaltres no falleu mai, cada setmana hi sou, i no us imagineu el que ens ajuda això… Us demano això, que seguiu confiant, aquests jugadors tenen corda de sobres, nosaltres (Enric i Jo) hi confiem a cegues, s’ho mereixen per tot el que ens han donat fins ara, tant com vosaltres us mereixeu no tornar a viure una derrota com la de ahir….


“Tots podem caure alguna vegada, de fet és un dret que tenim… però aixecar-se ha de ser sempre una OBLIGACIÓ”**