dimarts, 9 d’octubre del 2012

RODENC 4 - VOLTREGA 3

25 minuts nefastos ens varen condemnar.
Penso que els nostres primers 20 minuts son per anar guanyant 0-3, pero a hores d´ara encara no entenc que li pasa a l´equip del minut 20 al 45 de la primera part. Ens fan l´empat i alla marxem totalment del partit, ens fan 4 gols fruit d´errades nostres, i no em val pensar que hi pot haber fora de joc en dos d´ells, em val pensar que ens fan 4 gols perque nosaltres no hi som, marxem del partit coms i ja s´hagues acabat.
Tampoc vull fer responsable a la defensa, aqui som tots els que defensem i tots els que ataquem, tots en som culpables, tampoc em vull excusar amb les baixes, quan es perd sempre el millor es el que no hi era, penso que tenim una plantilla lo suficientment bona perque no es noti cap baixa, aixo hem procurat desde el principi de temporada, que jugui qui jugui respongui, i sempre s´ha complert.
Aquesta derrota ens ha de servir detocd´atencio, no podem abaixar el peu del gas en els 90 minuts que dura el partit, hem d´estar ficats a dins tot l´encontre, sino ens pot pasar el que ens va pasar aquesta setmana, que a la que perdem la concentracio... llufa!!!
La meva confiança amb l´equip pero, continua intacta, se que va ser un accident, que hem apres la lliço i que no tornara a pasar, o almenys aixo vull pensar, nomes vull demanar perdo a l´aficio que ens va venir a veure que va marxar amb cara agredolça de Roda, els en debem una, despres del mal partit de dissabte, aixo ens ha de servir per sortir amb mes ganes que mai el proper partit contra el Santa Eugenia que sera un rival dur, pero que si fem les coses com els primers 20 minuts de Roda, no tinc cap dubte aconseguirem superar.