diumenge, 21 d’octubre del 2012

MOIA 2 - VOLTREGA 4

Avui el Voltrega ha tornat.
Hem tornat a ser un equip, hem tornat a jugar a futbol i penso que la gent que ha vingut a veure´ns desde Sant hipolit s´ha tornat a sentir orgullosa de l´equip.
Hem fet un molt bon partit, remontant un marcador advers dues vegades, mai ens hem ensorrat ni desmembrat com a equip i hem estat futbolisticament parlant, molt superiors durant tot el partit, potser ells ens han superat els primers 10 minuts, pero a la que hem agafat la posicio i hem agafat pilota, penso que hem estat nosaltres qui ha portat el pes del partit. (tot es opinable i si algu no ho veu com jo te el dret a discrepar, pero objectivament i siguent tant sincer com puc es el que penso...)
Personalment estic molt content de la reaccio dels jugadors, aquesta setmana havia estat dificil per comentaris que voltaven en torn de l´equip i penso que aquesta victoria d´avui, i sobretot de la manera que s´ha aconseguit, ha posat les coses al seu lloc. Som un equip. Lluitem, jugem, guanyem i perdem junts. TOTS JUNTS. I si algo es fa malament ho fem tots i si algo es fa be tambe tots en som responsables, hem tingut dos entrebancs inesperats, pero amb la mentalitat d´avui, amb el futbol d´avui i amb l´esperit d´avui confiem redreçar una situacio que ens va fer mal, pero que tambe ens ha ajudat a reaccionar, com deia la frase de la setmana "ELS ERRORS TENEN TRES PASOS: ACCEPTAR-LOS, SUPERAR-LOS I NO TORNAR-LOS A COMETRE", penso que n´hem apres dels nostres errors. Estic segur que al llarg de la temporada hi haura mes derrotes, pero si n´hem apres, i confio que si, ens faran mes forts, i com els he dit avui als jugadors abans de sortir al camp: "Guanyem o perdem, pero hem de sortir d´aqui amb la cara ben alta, i amb l´orgull d´haver fet tot el posible per intentar guanyar", aixi hem de sortir al camp cada setmana, amb aquesta mentalitat i ganes, si ho fem grans fites ens esperen, no som inferiors a ningu si lluitem com avui, es tracta de demostrar-ho setmana a setmana, partit a partit, entrenament a entrenament.
EQUIP, moltes felicitats i a continuar amb la lluita, es molt aviat, pero jo avui estic content i satisfet. Gracies!!!