dilluns, 16 de gener del 2012

VOLTREGA 3 - SANT FELIU 1

Fa dies que vaig dient que el nostre objectiu ha de ser estar entre els 30 punts al acabar la primera volta. Doncs be, a falta d´un partit per acabar (el que jugarem diumenge al camp de l´Olvan) amb la victoria d´aquest dissabte, hem arribat ja a aquesta xifra.
Significa aixo que hem d´abaixar la guardia, i deixar-nos anar? NO! significa que estem en el bon cami, que estem assolint el que ens varem proposar a principi de temporada, que era ser un equip capdavanter, i significa que estem fent les coses be.
Dissabte contra el Sant Feliu ens va costar, ells varen fer una gran primera part on no ens varen deixar moure, i jugar com nosaltres solem fer-ho, varen ser intensos, i contundents, i les coses com son i cal admetre-les, varen ser millors que nosaltres. A la segona part pero tot va canviar i penso que varem ser nosaltres els mereixedors de la victoria, varem ser molt millor equip que ells i penso tambe justos guanyadors del partit. Com ja vaig dir el dia de La Garriga, calen dos bons equips per veure´s un bon partit, i dissabte si es va veure un bon partit va ser perque ells tambe varen ser bons, el Sant Feliu es un molt bon equip i dissabte ho va demostrar, cosa que dona encara mes valor a la nostra victoria.
Ara diumenge ens espera un dificil rival, que ningu miri la classificacio i pensi que aixo esta fet perque no es cert, l´Olvan es un equip perillossisim, i mes al seu camp de terra. Sera complicat pero son 3 punts que han de ser vitals per les nostres aspiracions d´estar alla dalt de la classificacio, cada partit te com a consequencia unaltre, i la consequencia del nostre partit de dissabte es que em d´anar a guanyar a Olvan, si volem estar on som, i mantenir-nos aqui dalt, hem d´anar per totes diumenge. Sera complicat pero ho intentarem, per ganes que no quedi.