dilluns, 9 de gener del 2012

TORELLO 0 - VOLTREGA 0

Les arrancades despres de la parada Nadalenca, sempre han estat per a nosaltres dificultoses. Ens costa tornar a entrar en la dinamica de la competicio, i em consta i mes veient els resultat d´aquesta jornada que no som els unics.
Dissabte no varem fer un bon partit, no varem tenir el ritme que haviem tingut abans de la parada i no varem estar precisament afortunants en el joc col.lectiu. El Torello per la seva part, va ser un rival incomode que va lluitar molt, i que com ja vaig comentar en la previa, ha deixat estar el mal inici de lliga i s´ha convertit en un rival dificil per jugar, i mes en el seu camp, que te unes dimensions molt diferentes a les nostres.
Cal valorar l´empat, varem tenir alguna ocasio per marcar , i ells tambe, sobretot a la primera part on Joseli va estar apunt en dues ocasions de donar-nos un disgust. Varen ser pero les uniques opcions, ja que la segona part, va ser mes nostra que seva, en Bena hauria pogut marcar pero en Trias va estar encertat i ho va evitar, el resultat vist el partit el podem considerar just.
Ara ens toca validar el punt aconseguit aquesta setmana dissabte vinent contra el Sant Feliu, un rival que vindra amb ganes i amb confiança despres d´haver guanyat per 6-1 aquesta setmana, pero a casa nosaltres som forts i hem de demostrar-ho una vegada mes aquest dissabte. Tot el que sigui acabar la primera volta sobre els 30 punts es positiu, ara en portem 27 i tenim una molt bona opcio en aquesta dues jornades que ens quedan fins al final de sobrepasar aquesta xifra, acabar sobre els 30 la primera volta et dona numeros d´acabar la lliga entre els 5 primers que aixo es el que hem de perseguir, la nostra "champions" particular pasa dissabte pel municipal de Sant Hipolit... alla serem!!