diumenge, 27 de novembre del 2011

VOLTREGA 1 - GURB 0

Els darrers partits de lliga jugats a casa ens parlaven de golejades, semblava que tot era molt facil i que el nostre poder realitzador pasava per sobre de qualsevol rival. Amb el partit d´ahir varem visualitzar tots una cosa. Costa molt guanyar sigui qui sigui el rival, per aixo s´ha de donar molt valor als partit que hem jugat fins ara, i al partit d´ahir sobretot. Davant un rival molt ben posicionat en defensa, amb unes puntes rapidissimes i molt perilloses, varem dominar el partit, varem crear ocasions i si be aquesta setmana no varen voler entrar i a les acaballes ens varen donar fins i tot un ensurt, valoro molt aquesta victoria perque varem saber patir fins al final, i per estar dalt no tot ha de ser alegries tambe s´ha de saber patir i ahir ho varem saber fer.
Estem en el primer terç de la lliga, hem jugat 12 partits i ens en queden 22 encara per disputar, per acabar la primera volta ens queden 5 partits dificilissims!!! estem ben posicionats en la classificacio, pero... no hem fet res encara. Queden mes partits del que hem jugat, queden mes punts dels que hem disputat, i queden partits amb un grau de dificultat extrema. Si volem estar a dalt, si ens creiem que podem estar a dalt, hem d´apretar les dents, hem de seguir luitant i no hem de caure en l´autocomplaença de pensar que ja ho hem fet tot i de que som mes macos que ningu, NO!! no som enlloc encara i queda un llarg cami per fer, tenim les bases per fer algo gran aquesta temporada, podem aconseguir una molt bona classificacio, pero caldra lluitar-la dia a dia, partit a partit, conscients que ningu ens regalara res, i que tots els partits seran dificils, nomes desde la unitat de tots el que formem el Voltrega ho tirarem endavant.
Noto molta il.lusio en l´equip, aixo es bo, pero tambe vull notar prudencia, tindrem el que ens guanyem, estarem on ens mereixem estar, i el que fem sera fruit de la nostra lluita, i actitut. Vull felicitar a l´equip per tot el fet fins ara pero tambe vull recordar-los que el pasat es pasat, i no ens fara guanyar els partits del futur, el futur esta per escriure i nosaltres l´escriurem segons sigui el nostre grau de convenciment en el que fem, segons el nostre treball i segons el que volguem. De moment una cosa hem aconseguit, il.lusionar a la gent que ens segueix, ara cal no defraudar-los, i per no fer-ho caldra "donar el callo" dia a dia, partit a partit, felicitats equip i a seguir...

dissabte, 26 de novembre del 2011

CONVOCATORIA PEL GURB




PARTIT: VOLTREGA - Gurb

DATA: 26 novembre 2011

HORA DE CONVOCATORIA: 3/4 de 3 al Camp de Futbol, el partit es a les 16.00h

JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Adria Lopez
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Sergi Bajo
8.Albert Font
9.Eric Balsas
10.Eloi Pla
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Ivan Panadero
16.David Escola
17.Chicho


Us deixo amb la frese de la setmana que es de PAULO COELHO, i que diu aixi: "Mai desisteixis d´un somni. Sólament es tracta de veure les senyals que et portin a éll."

dilluns, 21 de novembre del 2011

SANTPERENCA 2 - VOLTREGA 2

Ahir si algu va marxar del camp del Santpere a la mitja part, i li diuen el resultat final, no s´ho creura. I es que la nostra primera part va ser molt bona, amb intesitat tant defensiva com ofensiva, amb control de pilota i amb bona posicio al dins del camp, varem fer dos gols i ells pocs perils ens varen crear, i es que quan tenim la pilota i aquesta va per terra, som un equip competitiu i perillos, pero quan la pilota vola mes del compte... malament!!
Aixo es el que va pasar al descans, va sortir el Santpere amb la lliço ben apresa del primer temps, varen jugar amb pilotes llarges, intensos, agresius (en el bon sentit de la paraula)i ens varen remontar. Que ells varen estar afortunats en el seu segon gol? potser si pero s´ha de reconeixer que amb o sense fortuna l´Ernest fa un golas. Nosaltres varem tenir ocasions per fer el tercer que hagues sentenciat el partit pero no el varem fer, unes vegades per falta d´encert nostre, altres per encert d´ells i altres com el cas d´un clarissim penal que li fan a l´Escola a les acaballes del partit, perque l´arbitre no ho va creure oportu. De tota manera i encara que ens sapiga greu haber empatat un partit que anavem guanyant al descans, s´ha de reconeixer que va ser un gran partit de futbol entre dos bons equips, el Santperenca s´ha reforçat be aquest any i te una gran plantilla, ben compensada en totes les seves linies i amb bons jugadors, l´unica nota negativa a part del resultat (per nosaltres), penso que l´hem de trobar amb l´arbitratge, que no va estar en consonancia amb el nivell dels dos equips, pero aquest es un tema que mai toco i nomes he fet aquest petit incis, paso pagina.
L´important es anar sumant, ara ens be a casa el Gurb, i contra ells hem de fer bo l´empat d´aquest dissabte, de moment la nostra trajectoria en aquesta lliga es impecable, n´estem contents, pero encara no hem fet res ni hem arribat enlloc, per no estar no estem ni salvats, cal seguir sumant, jugant i lluitant partit a partit amb la mateixa intensitat, ganes i creure en el que fem i en el que volem. Hem dit sempre que som un gran equip si ens creiem el que fem, tenim grans jugadors i ho hem de demostrar setmana darrera setmana, la gent esta contenta amb l´equip i a nosaltres ens toca tornar-los el recolzament que ens donen amb futbol, gols i entrega. De moment penso que podem estar contents de com marxa la cosa, cal pero seguir aixi, i a final de temporada pasarem balanç, un balanç que si continua per aquests camins, no dubto que sera positiu. Som-hi tots dissabte!!!!!

dissabte, 12 de novembre del 2011

VOLTREGA 5 - RODENC 2

Aquesta setmana la valoracio del partit l´ha fet en Felix, per part meva, dir que comparteixo la seva visio i que la signo al 100%, de la meva "collita" nomes dir que: Felicitats a l´equip pel partit.

Bé, ha estat més dificil del que sembla, però hem tornat a aconseguir un bon resultat. Des de fora no ho se, però des de dins us he de dir que és molt i molt difícil plantejar i afrontar un partit com el de dissabte. Com s’ha pogut observar, la primera part ha estat igualadísima!! És més, al minut 1 han tingut un “mano a mano” contra en Joanet, que ha estat inmens, l’ha aturat i ens ha donat vida. El Rodenc ens ha complicat molt les coses, no és un equip que convini molt, que la toqui en excés, però és brutalment directe. En dos tocs et crea perill, i això és difícil de defensar, per dir-ho d’alguna manera que s’entengui, la millor manera de defensar-los és no perdent la pilota nosaltres, o sigui, ens han creat perill quan hem perdut la pilota en atac nosaltres, per que tenien molt clar com fer-nos mal, quan ens robaven la pilota no han especulat ni un segon, han buscat pasades llargues que ens han creat moltíssimes dificultats. I no només tenien aquest recurs, sinó que en jugades a pilota aturada han creat perill en totes les ocasions que ho han intentat, degut a la gran alçada dels seus jugadors. Tenint en compte això que he exposat, l’equip ha buscat la manera de defensar aquesta forma d’atacar del Rodenc, i ho ha fet d’una manera lògica però equivocada, rebutjant pilotes i jugant d’una manera molt semblant a la seva, que els funciona a ells, però no a nosaltres… nosaltres no juguem mai a la pilotada llarga, al contrari, volem tenir-la i moure-la ràpid per buscar espais al davant, però no ho hem fet en tota la primera part, ens hem preocupat més de defensar el seu joc que de crear el nostre, i així ens ha anat, hem marxat amb un 1-1 al marcador i amb la sensació de no tenir el partit controlat.

A la segona part, però, ha estat tot diferent. Aquests jugadors no porten 9 partits sense perdre per casualitat, ni per ser millors que ningú, sinó que ho han fet per que creuen en ells i en el projecte. Tenen una capacitat molt gran de sacrifici i han sortit a donar-ho tot. Han jugat com saben i han lluitat fins el final. A vegades fas tot això i no guanyes, però aquesta vegada ha sortit be, s’ha aconseguit una victoria molt i molt treballada, tot i que a priori sembla fàcil veient el resultat final. Per tant, la més sincera enhorabona als meus jugadors, ara toca seguir!!

La setmana que ve juguem en un camp i contra un rival molt difícil, la Santperenca. És un gran equip, amb molts bons jugadors, a part, és un equip al que li tinc un gran respecte pels meus origens. Personalment serà un honor jugar contra ells, i penso que tindrem les nostres opcions. La unica forma d’aconseguir un resultat positiu és anar-hi a per totes, amb respecte, humitat, i tenint clar que haurem de fer les coses molt i molt be, per que són un gran equip i ens ho posaràn difícil, molt difícil…. Però aquest equip no es dona per vençut mai, diumenge podrem guanyar o no, però que ningú tingui cap dubte que no deixarem d’intentar-ho fins el final…

divendres, 11 de novembre del 2011

CONVOCATORIA PER REBRE EL RODENC


PARTIT: VOLTREGA - Atletic Rodenc

DATA: 12 novembre 2011

HORA DE CONVOCATORIA: 3/4 de 3 al Camp de Futbol, el partit es a les 16.00h

JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Sergi Vigue
7.Sergi Bajo
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Carles Ginesta
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Ivan Panadero
16.David Escola
17.Chicho
18.Eric Balsas



Us deixo amb la frase de la setmana que es de un jugador de basket LARRY BIRD. Fa uns anys, Larry Bird (jugador dels Boston Céltics/NBA) va dir una frase de Thomas Jefferson, adecuada al seu esport: "No sé que em pasa, pero he descobrert que quant mes entreno, mes sort tinc..."

diumenge, 6 de novembre del 2011

L´AMETLLA A.E. 0 - VOLTREGA 5

Poca cosa es pot dir d´un partit que acaba 0-5 que no siguin elogis cap a l´equip guanyador. Jo tambe els felicito i els elogio, no hi ha hagut historia i hem set clarament superiors, els hem superat en tot i cal felicitar a l´equip, pero tambe sere critic.
S´ha guanyat clarament i amb solvencia pero no hem fet el nostre millor partit, segurament ens hem encomanat una mica del joc/anarquia/desordre de l´equip contrari,, segurament, pero els nostres propers rivals ens demanaran un grau mes gran d´exigencia del que avui ens ha demanat l´Ametlla, i no vull que el lleguir ens faci perdre l´escriure, i pensem que pel fet d´haber guanyat avui 0-5, tot seran flors i violes, no!!.
Caldra estar mes encertats en la pasada, millor en la definicio (se que sembla una bogeria dir aixo despres de guanyar per 5 gols, pero n´hem fallat 5 mes), mes contundents en defensa i sense fer regals innecesaris al rival. El partit d´avui es ja historia, hem guanyat be que era el que tocava, i felicito a tot l´equip per l´esforç, i per la victoria. Ara be, jo ja penso en la setmana vinent, on tindrem un rival fortissim tot i haber perdut avui, caldra estar millor i se que treballarem tota la setmana per estar-hi, si d´una cosa no dubto es del compromis de l´equip i de l´il.lusio que ens esta acompanyant en aquesta lliga. Felicitats!! pero a treballar, que la setmana vinent no tindra res a veure a aquesta i cal estar a punt, portem una bona linia que cal mantenir i mes a casa on no hem de deixar escapar cap punt mes, cada dia ens ho estem creient mes i aixo m´agrada, pero aixo tambe implica un grau mes gran d´esforç dia a dia, partit a partit, si tots hi estem disposats a donar-los ja veurem on arribem. Si ens ho creiem ho sabrem, felicitats per lo d´avui i a seguir...

dissabte, 5 de novembre del 2011

CONVOCATORIA PER L´AMETLLA

PARTIT: Associacio Esportiva Ametlla-VOLTREGA
DATA: 5 novembre 2011
HORA DE CONVOCATORIA: 3/4 de 6 al Camp de Futbol de l´Ametlla o a les 5 a la Taverna, el partit es a les 19.00h
JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Sergi Bajo
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Carles Ginesta
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Ivan Panadero
16.David Escola
17.Adria Lopez
18.Eric Balsas

Us deixo amb la frase de la setmana, que es en aquesta ocasio un probervi xines que diu aixi: "Si t´asentes a descansar en el cami, posa´t de cara al que et queda per caminar i d´esquena al cami que ja has fet"