diumenge, 30 d’octubre del 2011

VOLTREGA 2 - MOIA 1

Desde el principi d´aquesta temporada, he dit el mateix. Noto sensacions i vibracions diferentes respecte l´any pasat, vibracions positives tant al dins com a fora de l´equip, que ens fan afrontar els partits i les jornades de manera positiva. Diuen que si pensen en positiu, l´energia positiva et retorna cap a tu, ans al contrari si pensem negativament, l´energia negativa ens ve de cara perjuducant-nos. Penso que aquest any hem entrat en una espiral d´energia positiva, tots remem cap al mateix canto, ens apoiem, ens ajudem i tenim clar, que si volem podem, que si creiem, podem aconseguir-ho, i aixo sembla tonto pero fa guanyar partits...
Avui ens visitava el Moia, un equip penso jo a nivell de qualitat molt sembalnt al nostre, amb grans jugadors en les seves files i amb un gran joc de conjunt. Hem estat encertats en els moments justos del partit, hem tingut la dosi de sort necesaria que s´ha de tenir en determinats moments del partit, i tot s´ha de dir, penso que tambe hem jugat un molt bon partit de futbol, perque nomes amb sort, no es juga com hem jugat avui nosaltres. El Moia ens ha creat dificultats, es evident, repeteixo que per a mi son un molt bon equip, els havia vist aquest any i sabia que ho eren, i avui ho han demostrat, pero modestament i digueu-me parcial penso que avui hem estat superiors. Ens podien haver guanyat? es cert, pero tambe ho es que les ocasions mes clares, les jugades trenades han estat nostres i que hem combinat i jugat amb mes criteri que el nostre rival.
Cal seguir per aqui. Nomes portem 8 jornades i els mals moments arribaran, pero cal estar junts ara i quan arribin, disfrutar dels bons moments, i continuar entrenant perque els mals moments, triguin en venir, i que quan vinguin siguin el mes lleus posibles.
Heu vist mai volar una colla d´anecs?? van en perfecte formacio, un a costat de l´altre per vencer la resisitencia de l´aire, saben que si un deixa la formacio, el viatge es mes feixuc, estan units i treballen en grup. Aixo es el que hem de fer nosaltres. Unitat, conjunt, sacrifici pel company i humilitat, i com els anecs tindrem un viatge llarg i feliç. Que ningu se separi del grup, la unio es la nostra força... Continuem creien-t´hi.

diumenge, 23 d’octubre del 2011

TONA 1 - VOLTREGA 1

No hem fet un gran partit, pero si que tinc molt clar que hem merescut mes. N,hem fallat moltes, masses per poder guanyar, de tota manera continuo dient que podem fer grans coses aquest any... si ens ho creiem.

divendres, 21 d’octubre del 2011

CONVOCATORIA PER TONA

PARTIT: Tona-VOLTREGA
DATA: 21 octubre 2011
HORA DE CONVOCATORIA: 1/4 de 3 al Camp de Futbol de Tona, o a 2/4 de 2 a la Taverna, el partit es a les 15.30h
JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Sergi Bajo
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Carles Ginesta
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Ivan Panadero
16.Sergi Vigue
17.Adria Lopez
18.Eric Balsas

Us deixo amb la frase de la setmana que es de GIOVANNI BOCCACIO i diu el seguent : " Val mes actuar exposant-se a arrepentir-nos per haber-ho fet, que no pas arrepentir-nos per no haber fet res"

diumenge, 16 d’octubre del 2011

SANTA EUGENIA 1 - VOLTREGA 1

Diuen que les estadistiques estan per trencar-se, i ahir al camp del Santa Eugenia teniem l´oportunitat de trencar-ne una. Mai ha estat un camp propici per a nosaltres, sempre hi haviem perdut, a vegades de forma justa i altres de manera injusta, pero sempre es un camp dificil, que tenim entrevessat.
Ahir pero, crec que no menteixo i els que varen veure l partit em guardarn de fer-ho, si dic que varem mereixer mes que un empat.
LLevat els primers 10 minuits de joc on ells varen estar meillor que nosaltres i varen sortir mes enxufats, la resta del partit va tenir un clar dominador, el Voltrega. varem jugar millor, varem correr mes que ells i varem tenir mes ocasions de gol que ells, be es cert que varem poder perdre en un ultim ma a ma amb el porter que varen llençar a fora, pero penso que si l´empat ja es injust, una derrota ho hagues estat mes encara, fins i tot quedant-nos amb 10 varem estar millor i varem gaudir d´ocasions per haver guanyat.
El Voltrega aquesta any te una gran sort, tenim 20 jugadors que poden ser titulars qualsevol d´ells en qualsevol partit. D´acord que la nostra columna vertebral es una i hi ha gent que costa mes de substituir que d´altre, pero la gran competencia que hi ha a la plantila i el grau de compromis que tenim tots fa que no es notin les absencies o almenys es notin molt poc, cosa que permet a nosaltres rotar l´equip en funcio del rival en cada moment. Ahir varem tenir ocasions, varem jugar, ens varem entregar al maxim i la recompensa si be va ser poca pels merits que varem fer, es va veure en el marcador, i sobretot i el mes important en el terreny de joc.
Ens venen ara partits complicats i decisius per la classificacio, partits on hem de fer un cop de puny sobre la taula i demostrar que volem i sobretot, que HI CREIEM, si ens ho creiem i continuem jugant aixi serem un rival molt dificil de batre en qualsevol camp, es tracta de no baixar la guardia, d´estar concentrats en cada moment del partit i entregar-nos al 100% en cada moment.
Si ens ho creiem hi serem, falta continuar aixi, dissabte una nova mostra de fe en aquest equip i en nosaltres mateixos. Cada cop hi ha mes gent que s´ho creu, apuntat´hi.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

CONVOCATORIA PER SANTA EUGENIA

PARTIT: Sant Eugenia-VOLTREGA
DATA: 15 octubre 2011
HORA DE CONVOCATORIA: 1/4 d´11 al Camp de Santa Eugenia o a les 10 a la Taverna, el partit es a les 11.30h
JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Sergi Bajo
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Carles Ginesta
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Chicho
16.Sergi Vigue
17.David Escola

Us deixo amb la frase de la setmana que es de William Shakespeare
i diu aixi: " El desti es el que remena les cartes, pero nosaltres som els que les jugem"


dissabte, 8 d’octubre del 2011

VOLTREGA 4 - CENTELLES 3

Els partits que jugem amb el Centelles s´han convertit tradicionalment en sinonim de gols i emocio fins el darrer minut. L´any pasat sense anar mes lluny, teniem el partit controlat per 2-0 al minut 85 i varem acabar empatant a 2 en el 94. El d´avui tambe ha estat replet d´emocio, gols i incertidumbre fins al final.
No se´ns ha posat masa de cara, ja que en el minut 20 ja perdiem per 0-2, tot i que no ho mereixiem el Centelles ha tret petroli dels dos unics xuts que ha fet a porteria en la primera mitja hora i s´ha avançat en el marcador.
Pero avui era un dia d´aquests que veies que a poc que afinessim una mica la punteria, era un partit que es podia remontar. Ens hem posat les piles i hem capgirat un marcador advers, en un de favorable en 40 minuts de bon joc, atac constant i oportunitats variades, crec que no menteixo si dic que el resultat d´avui hauria pogut ser de 7 o 8 a 3 tranquilament a poc que haguessim estat encertats en el remat a porta.
Vull destacar l´actitut de tots. Mai ens hem ensorrat ni desmoralitzat quan hem anat perdent, ans el contrari, hem cregut en la victoria en tot moment. La paraula CREURE, es una que aquest any dic molt en les xerrades, perque penso que ha de ser el nostre "leiv motiv", si creiem podem, si volem som capaços de tot i esta en les nostres mans el fer, o l´arribar a ser aquesta temporada, hem de creure, hem de voler i despres pasara el que ha de pasar pero que estem convençuts tots de que podem, que ens ho creiem ha de ser la nostra filosofia a l´hora d´afrontar els partits.
Avui ha estat una mostra de fe i de convençiment, hem cregut que podiem remontar i ho hem fet, hem cregut que haviem de guanyar i hem guanyat, i si TOTS creiem en aquest equip, qui sap on arribarem. CREIE-M´HI i ho sabrem.

divendres, 7 d’octubre del 2011

CONVOCATORIA PEL CENTELLES

PARTIT: VOLTREGA-Centelles
DATA: 8 octubre 2011
HORA DE CONVOCATORIA: 3/4 de 4 al Camp, el partit es a les 5
JUGADORS CONVOCATS:
1.Albert Guix
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Eric Balsas
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Carles Ginesta
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Chicho
16.Sergi Vigue
17.David Escola
18.Ivan Panadero

us deixo amb la frase de la setmana que es de MATEU ALEMANY i diu aixi: "El desitg venç la por, atropella inconvenients i aplana dificultats"

dilluns, 3 d’octubre del 2011

CALDES 2 - VOLTREGA 2

En la xerrada d´abans del partit vaig dir a l´equip que per guanyar a Caldes ens feia falta sobretot una cosa. Deixant a a part la intensitat, la lluita i el bon joc que per suposat hem de procurar que sigui sempre present en les nostres senyes d´identitat, el que ens feia falta per guanyar era CREURE´NS-HO. Ens ho haviem de creure, teniem d´estar convençuts de que podiem guanyar, de qualitat per fer-ho en tenim, faltava que volguesim, que ens creguesim que podiem guanyar. I ens ho varem creure.
Varem sortir al camp amb la ideia de guanyar i que el Caldes que es un molt bon equip, no era superior a nosaltres, varem intentar controlar les seves puntes, Fran i Pol i vigilar les seves pasades en llarg desde darerra, i la nostra defensa va estar impecable, recolsada quan feia falta per en Joanet que va fer un partit esplendid. Al mitj camp varem ser creatius i lluitadors, i al davant incisius i perillosos. El resultat va ser un empat a 2, que ben be hauria pogut ser una victoria si haguesim fet la darerra oportunitat que va treure un defensa sota pals quan la pilota ja entrava. Tambe hauriem pogut perdre es cert, ja que el darrer corner en temps de descompte el varen tenir ells, pero hauria estat injust vists els merits d´un i altre equip.
Un punt que ens ha de reforçar moralment de cara a encarar els propers partits, dels cuatre que hem jugat, tres han estat contra equips que teoricament estaran a dalt, (Roda, Campdevanol i Caldes), i el balanç tant a nivell de joc sobretot, com a nivell de resultats no es pot dir que sigui dolent, l´equip cada dia juga millor i el mes important per a mi, setmana darrera setmana demostrem que jugui qui jugui compleix, tenim una plantilla de 20 jugadors que TOTS poden jugar, que tots tindran el seu moment, hi ha equlibri dins el planter i tots son necesaris i importants. Les sensacions son bones, ara cal refrendarles primer dissabte vinent contra el Centelles, despres contra el Santa Eugenia i aixi pas a pas, partit a partit, creient en nosaltres mateixos i en el que fem, veure on podem arribar. Ni ens hem de posar barreres, ni ens hem d´infravalorar jo confio molt en aquest equip, penso que poden arrivar molt enlla, vosaltres sereu qui posi el llisto tant amunt o tant avall com es vulgui, mentre hi cregem res sera imposible.
Ens veiem al camp el proper dissabte contra el Centelles on espero que no hi falteu per donar-nos un cop de ma.
Jo crec en aquest equip, i tu??