diumenge, 25 de setembre del 2011

VOLTREGA 6 - CALLDETENES 1

Gran partit el d´avui, en especial el nostre segon temps on hem estat superiors al Calldetenes, fins i tot amb un home menys. S´ha de continuar treballant a veure si aquest partit d´avui es el nostre primer pas, i ens dona l´impuls que ens fa "despegar" en la lliga.
Dema m´extendeixo mes.

dissabte, 24 de setembre del 2011

CONVOCATORIA PEL CALLDETENES

PARTIT: VOLTREGA-Calldetenes
DATA: 24 setembre 2011
HORA DE CONVOCATORIA: 3/4 de 4 al Camp, el partit es a les 5
JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Eric Balsas
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Sergi Bajo
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Chicho
16.Sergi Vigue
17.David Escola
18.Ivan Panadero

diumenge, 18 de setembre del 2011

CAMPDEVANOL 2 - VOLTREGA 0

Ja vaig dir el divendres que el camp del Campdevanol, era per a nosaltres un camp maleit, no se perque, pero ens costa sempre horrors jugar alla dalt. Ademes si afeguim que aquest any ells tenen un molt bon equip i que nosaltres varem badar en un parell de jugades que a la llarga varen ser decisives, tenim el "cocktail" fet...2-0 i cap a casa.
Va ser en linies generals i a vista d´espectador un partit aburrit, els dos equips ens respectavem i varem sortir, no amb por, pero si amb massa respecte, penso que sense les dues errades esmentades el resultat hauria estat de 0-0, i no es pot dir que hagues estat injust, si be tambe cal reconeixer que tampoc ho es el 2-0, ja que el Campdevanol va fer merits per endur-se el partit, nosaltres en atac varem estar massa inocents, potser tambe varem acusar les baixes, pero aixo mai sera una excusa, ja que els 20 jugadors que formen aquesta plantilla tenen suficient qualitat per jugar en qualsevol moment, si be que les baixes s´haiguin ajuntat en la linia davantera, no deixa de ser un problema, tot i que repeteixo que les baixes mai seran una excusa perque tenim qualitat de sobres per suplir a qui no hi sigui.
Per part del rival reconeixer el gran equip que te el Campdevanol, molt ben diriguits desde la banda, i amb grans jugadors. Segur que estaran a dalt.
Ara a nosaltres ens toca reaccionar dissabte vinent, tenim un partit basic. Hem d´arreglar o intentar sol.lucionar el que varem fer malament i posar-hi remei, buscarem la sol.lucio i dissabte vinent anirem a per la nostra primera victoria, qualitat en tenim il.lusio tambe, ganes moltissimes, falta nomes posar-ho tot en un mateix pot i barrejar-ho, el resultat no pot ser res mes que positiu.
Ho anirem parlant.
Us deixo avui amb la frase de la setmana a l´avançada, (gracies Sergi) que es de JOSE SARAMAGO, i que diu aixi: "La derrota te quelcom de positiu, mai es definitiva. En canvi la victoria te quelcom de negatiu, mai es de definitiva"

divendres, 16 de setembre del 2011

CONVOCATORIA PER CAMPDEVANOL

Primer desplaçament de la lliga, i el fem al camp d´un dels equips mes dificils del campionat. Molt bon equip el Campdevanol, millora respecte l´any pasat, amb millor organitzacio defensiva i de conjunt i amb la seva tipica perillositat atacant en els peus d´homes de tots coneguts, com Rota, Luisinho, Suarez...
Hem de millorar respecte la setmana pasada contra el Roda si volem treure quelcom positiu, ja que el rival es dificlissim i mes en el seu camp. Anem a trencar estadistiques, mai hem guanyat a Campdevanol, pero algu va dir que les estadistiques serveixen per ser trencades... amb aquest esperit hi anem, veurem com va.

JUGADORS CONVOCATS
PARTIT: Campdevanol-VOLTREGA
HORA DE CONVOCATORIA: A les 2 a La Taverna, o be a 3/4 de 3 a Campdevanol, el partit es a les 4.
JUGADORS CONVOCATS:
1.Marc Pardo
2.Joan Tortosa
3.Edu Bernal
4.Juan Cobo
5.Gerard Rique
6.Ivan Ortiz
7.Eric Balsas
8.Albert Font
9.Marc Icart
10.Sergi Bajo
11.Dani Marcos
12.German Lazaro
13.Alex Chica
14.Jordi Benavente
15.Chicho
16.Sergi Vigue
17.David Escola

Us deixo amb la frase de la setmana que es de GEORGE B. SHAW, i diu el seguent: "De la mateixa manera que no tenim dret a consumir riquesses si no les produim, tampoc tenim dret a disfrutar de la felicitat sense produir-la"

diumenge, 11 de setembre del 2011

VOLTREGA 2 - RODA 2

Va ser un partit intens. Jugat de poder a poder entre dos equips que volien la victoria. El Roda ens va sortir a presionar, i nosaltres mai hem estat comodes, ja que ens apretaven molt al mitj camp i ens quedavem sense sortida, havent-nos de limitar a llençar piloptes al davant. El Roda en tot moment ben posat i amb les ideies clares del que habia de fer ens estava guanyant la partida, per aixo no es d´extranyar que ens guanyes 0-1 al descans. Ademes teniem el handicap que jugavem amb 10 desde el minut 35 per expulsio de´n Pana. (personalment crec que amb una groga era mes que suficient, pero...)
A la segona part varem tirar d´epica. Quan no podem jugar d´una manera perque el rival t´esta ofegant, es quan ha de sortir la part epica, i aqui Sant Hipolit es mes facil que ens surti. Ni el 0-2 va fer-nos desistir, varem continuar lluitant i varem ser valents, i la recompensa la varem tenir amb els gols de´n German i de´n Chicho, (quin golas va fer !!!!!!) i encara varem tenir l´opcio de victoria en un llançament de falta que no va entrar, que ja hagues esta apoteosic.
Penso que el resultat es just, ja que hi va haber una part per cada equip, qualsevol dels dos hagues pogut guanyar i qualsevol hagues pogut perdre. Cal felicitar-nos per l´esperit i la mentalitat guanyadora que varem demostrar, i intentar correguir les coses que no varem fer be. Som un bon equip, pero hem de millorar i apendre de les dificultats que ens posa el rival.
Al llarg de la lliga ens enfrontarem amb molts equips com el Roda, amb la seva qualitat i intensitat, hem d´apendre a fer-los front amb les nostres armes, jugant rapid, per bandes i amb paciencia, i estic segur que farem una bona campanya, les sensacions que tenim son molt bones, cal refrendar-les dia a dia, i partit a partit, anar poc a poc, i pas a pas fins on ens porti el vent, un vent que hem de lluitar perque ens vingui de cara, senyal que la travessa sera llarga i profitosa.

divendres, 9 de setembre del 2011

CONVOCATORIA PER REBRE EL RODA.

Ates que aquest dissabte fem la presentacio de l´equip, tots estem convocats a 3/4 de 4 al camp de futbol, tant sancionats com lesionats. Si be deixo la llista dels que entren en la convocatoria pel partit contra el Roda. Si em diguessin que fes una llistat sobre els equips aspirants a guanyar la lliga, o almenys a lluitar-la, tinc clarissim que el Roda estaria entre els equips escollits. Penso que es un dels equips amb mes solera, tradicio i importancia de la comarca, i que sempre sera un equip temut i perillos, donat els bons jugadors que sempre te. Ens toca començar la lliga amb el Roda, cosa que ens motiva tot i reconeixer la perilossitat del nostre rival. Mai hem fet bons inicis de lliga, i aquest emparellament inicial tampoc convida a l´optimisme, tot i aixo estem carregats d´il.lusio i ganes per trencar aquesta dinamica. Nomes podem prometre esforç, i lluita a tots els nostres aficionats que vinguin a veure´ns dema, d´una cosa tots en podeu estar segur... luitarem fins al final per aconseguir la victoria, el que pasi al final ja ho veurem, al vostre costat pero, sera mes facil. Gent...fins dema. HORA: 3/4 de 4 al camp de futbol PARTIT: VOLTREGA-Roda JUGADORS CONVOCATS 1.Marc Pardo 2.Joan Tortosa 3.Edu Bernal 4.Juan Cobo 5.Gerard Rique 6.Eric Balsas 7.Ivan Ortiz 8.Albert Fonsi 9.Marc Icart 10.Sergi Bajo 11.Ivan Panadero 12.Dani Marcos 13.Alex Chica 14.David Escola 15.German Lazaro 16.Chicho 17.Sergi Vigue. Us deixo amb la frase de la setmana que es un proverbi mexica que diu aixi: "No s´ha de tenir por de les bales, s´ha se tenir por a la velocitat amb la que venen"

dimecres, 7 de setembre del 2011

DARRERS AMISTOSOS

Be senyors, comença lo serios. Despres de jugar diumenge contra l´Artes (2-1), i ahir dimarts contra el Ripoll "B" (1-1), diumenge comença la lliga. Debutem a casa nostra contra un dels millors equips del grup, el Roda. equip historic que sempre esta a dalt i que sempre te una gran plantilla, no en va es un dels equips referents en el futbol comarcal. Nosaltres arribem a aquest partit amb bones sensacions. Penso que hem fet una bona pre-temporada en quan a joc, i que ens ha servit per acostumbrar-nos a la manera de jugar que volem. No obstant ara arriba el serios i arriba l´hora de demostrar el que hem fet durant la pre-temporada, tradicionalment els inicis mai han estat facils pel Voltrega, esperem trencar aquesta ratxa i començar amb bon peu aquest any, i com no, esperem contar com sempre amb el vostre suport. Dema llista de convocats i torna la cel.lebre frase de la setmana. i Dissabte... mambo!!!

dijous, 1 de setembre del 2011

AMISTOSOS

Us deixo amb un parell de resultats dels darrers amistosos que hem jugat.
El pasat diumenge varem jugar contra el Taradell i varem perdre per 3-4, si be val a dir que al minut 70, el resultat era de 3-1 al nostre favor. Bon partit i bones sensacions que es varen veure refrenades ahir contra el Rodenc, un molt bon equip que varem guanyar per 4-1.
Lo important pero es el que vinc dient, mes enlla dels resultats el que ens interessa es el joc i el posar-nos a punt de cara l´inici de lliga. Estic content dels partits que hem fet de pre-temporada i penso que la cosa va be, cal continuar en aquesta direccio.
El proper compromis es el diumenge dia 4 contra l´Artes, en partit de festa major. Fins el diumenge.