diumenge, 28 d’agost del 2011

COMENÇEN ELS AMISTOSOS

Ahir dissabte varem jugar el nostre primer amistos de pre-temporada. Va ser al camp del Roda contra l´equip B, de l´entitat el Roda"B". El resultat final va ser de 3-2 a favor dels locals, si be he de dir que vaig sortir content no del resultat pero si dels conceptes que intentem assimilar en els primers partits de pre-temporada. Es evident que hi va haber errades importants tant en atac com en defensa, i que el resultat si no haguessim comes aquestes errades hauria estat molt diferent, pero com vaig dir abans del partit, el resultat era el que menys interessaba, calia assimilar conceptes, fer carrega de kilometres, agafar ritme de competicio i aixo es el que varem fer.
Hi va haber 2 equips diferents en cada part, de manera que cada jugador va jugar 45 minuts, que repeteixo era el que convenia.
Avui diumenge hi tornem. A les 6 al municipal de Sant Hipòlit, jugem contra el Taradell, equip d´una categoria superior a la nostra i que ens posara en complicacions de ben segur mes importants que ahir el Roda "B", pero que ens ha de servir per anar agafant confiança i ritme de competicio, pel que realment ens interessa que es el partit de lliga del dia 10 contra el Roda.
Us esperem avui doncs al Municipal a les 6 per veure el primer partit d´aquesta temporada a casa del Voltrega.

diumenge, 7 d’agost del 2011

TORNADA A LA FEINA.

Em falta comentar els aspectes destacats en l´apartat junta directiva i entrenadors.
Pel que fa en l´aspecte entrenadors nomes explicar-vos l´organigrama que hi haura i que esta subjecte a canvis, en alguns aspectes. Com a primer entrenador continuo jo una temporada mes, ates que el club ha tingut a be d´aguantar-me unaltre any, si be es cert que em vaig plantejar el marxar al final de la pasada temporada, les ganes de tots de continuar i millorar el projecte que varem començar ara fa 5 anys, han fet que em replantejes la meva decisio final i continui al capdavant un any mes, (una vegada mes com diu el mestre Guardiola, estem mes a la vora del final que de l´inici...) on espero no decebre a ningu i que poguem culminar una bona i profitosa temporada.
Com a segon entrenador m´acompanyara en Felix Vazquez que ja va estar amb l´equip en el tram final de la pasada lliga, i que ja va ser important l´any pasat, i espero que encara agafi mes importancia i protagonisme en aquesta nova temporada.
Com a entrenador de porters, hem reciclat un crack. Persona estimada per tots, tant a dins del camp com a fora es un fenomeno, va haber de deixar el futbol en actiu l´any pasat despres d´una lesio d´espatlla, i ara es dedicara a tenir en forma als nostres porters, es en Marc Rique, que s´ha agafat la tasca amb molta il.lusio i ganes i de ben segur que tirara endavant i amb nota, la preparacio de´n Marc, en Joanet i l´Albert.
Es probable que hi hagin canvis en l´apartat fisic, (hi haura un preparador fisic titulat) pero aixo us ho confirmo en breu, aixi com en el tema del delegat que tambe estem a l´espera de veure qui fara aquesta funcio.
En l´apartat junta nomes avançar que hi haura noves incorporacions, en la figura sobretot pel que transcendeix a l´equip de´n David Viza, que fara la funcio d´enllaç Jugadors/Junta. Aixi com de nous menbres que es presentaran a l´equip un cop tot estigui redistribuit.
Aixo es el que us avanço, se que no concreto gaire en l´apartat directiu pero estem pendents de reunions per confirmar-ho tot.
El mes important es que pel que respecta l´equip esta tot organitzat i a punt de començar. Dimarts dia 9 a Sant Hipolit s´alça el telo, d´una nova i il.lusionant temporada. Esperem que com sempre esteu al nostre costat.