diumenge, 29 de maig del 2011

SANT VICENÇ DE TORELLO 1 - VOLTREGA 2

Darrer partit de lliga amb victoria davant el lider.
Dema m´extendeixo.

dissabte, 21 de maig del 2011

VOLTREGA 3 - VIC RIUPRIMER 2

Si hagues de definir el partit d´avui amb una paraula, ho tindria molt clar... ÈPIC!!
Ha estat un partit marcat per l´epica, l´entrega, la lluita i la fe, hem jugat mes de 70 minuts amb 10 homes i tot-hom s´ha buidat,i ha estat davant un grandios equip, potser futbolisticament el millor equip que ha pasat pel parroquial aquest any, joves, amb gran capacitat tecnica, amb un molt bon toc de pilota i un futbol de molts quilats, repeteixo que per mi el millor equip que hem vist aquest any.
Ha estat un partit per lluitadors, la nostra entrega ha fet que no es notes l´inferioritat numerica i que alla on no arrivaben unes cames arrivaben les cames del company, ha estat una lliço de companyerisme i de sentiment cap a un equip, que avui ho deia, es mes que un equip, es una colla d´amics que jugen junts a futbol. Començant per en Joan Tortosa, que avui debutava amb nosaltres i que nomes es pot fer que felicitar-lo per el gran partit que ha jugat, acabant per en Sergi Vigue, indispensable i decisiu en el tram final de partit en que ha intervingut, ja plenament recuperat de la seva lesio, tots els jugadors que han intervingut es mereixen un 10 pel gran partit que han fet, era un partit per a homes i avui hem demostrat que ho som, i que per sobre de tot ens estimem uns colors, una aficio que avui ha estat inmensa, i un crit... VOLTREGA!!!!
A tots... GRACIES!!

divendres, 20 de maig del 2011

DISSABTE AMB EL VOLTREGA MES QUE MAI!!!

DISSSABTE
TOTS AL CAMP!!!!!!!

vine a donar suport a l´equip, amb el camp ple
jugarem amb 12...

Dissabte 21 de maig a les 5
VOLTREGA-Vic Riuprimer

diumenge, 15 de maig del 2011

diumenge, 8 de maig del 2011

VOLTREGA 3 - MOIA 2

Aquest dissabte hem aconseguit una victoria tant merescuda com necessaria, davant un Moia que es un gran equip, hen tirar de casta, orgull i ganes quan les coses se´ns han posat en contra i hem aconseguit donar la volta a un marcador que teniem en contra.
Se que l´objectiu de tots es jugar be a futbol, pero en les circumstancies en que ens trobem, el que mes ens interesa ara es guanyar, ja vindran temps millors, ara l´important cada setmana son els tres punts que si venen a traves del bon joc, jo sere el primer en estar content, pèro si la cosa es traba, o com es el cas d´ahir, el rival ens ho posat dificil amb el seu joc i la seva presio, cal ser intel.ligents i tirar el partit endavant amb el que sigui, (sempre amb el respecte i honradesa com a pal de paller esta clar) ara mes que mai hem de ser resultadistes, ja que el que ens cal en aquests moments son tres punts.
Felicito als jugadors, en el dia d´ahir va quedar clar el seu compromis vers uns colors, vers una aficio, vers un club. No crec que es pugui dubtar en tota la temporada d´aquests jugadors, pero es en aquests moments dificils quan demostren que ells son els primers interessats en tirar l´equip endavant. Gracies i a seguir aixi, encara ens queden 3 partits dificils per guanyar, que estic segur que ho aconseguirem, o com a minim, lluitarem i posarem en dificultats als nostres rivals, aixo que ningu ho dubti.
SOM-HI QUE ENCARA SOM VIUS!!!!!

divendres, 6 de maig del 2011

CONVOCATORIA PEL MOIA

HORA...........DISSABTE 7 maig de 2011
a 3/4 de 4 al camp de futbol
PARTIT............VOLTREGA- Moia

Jugadors convocats

Tots estem convocats.

dimarts, 3 de maig del 2011

SANTA EUGENIA 2 - VOLTREGA 0

Se que es un pal inmens i que estem en una zona perilosa i en una situacio molt complicada, pero ni jo, ni cap dels jugadors del Voltrega pensa rendir-se i dissabte ho demostrarem, saben el que ens jugem i lluitarem per aconseguir la victoria. Jo no em rendeixo, espèro que tu tampoc ho facis...