dissabte, 30 d’abril del 2011

CONVOCATORIA PER SANTA EUGENIA

Diumenge jugem un partit decisiu, important per als nostres interessos, i ho fem contra un grandios rival que esta realitzant una campanya extraordinaria i que ha de mereixer tot el nostre respecte i tota la nostra admiracio. Ademes de conjugar grans jugadors, (Sala, Casasampere, Topo, Carbonell, Muñoz...) cal destacar tambe l´esperit d´un equip, que per a mi ha estat i esta siguent una de les sorpreses mes agradables del campionat.
La convocatoria d´aquesta setmana es la mateixa que la de la setmana anterior, ja que considero que ens els moments dificils en que ens trobem, hem d´estar tots junts i tots ser particeps tant dels exits com dels fracassos de l´equip, aixi que TOT-HOM esta convocat.
Us deixo la frase de la setmana que es de EUGENIO TRIAS i diu el seguent: "En aquesta vida s´ha que morir varies vegades per a després reneixer. I les crisis, encara que espantin, ens serveixen per a cancelar una época i inaugurar-ne unaltre."



Jugadors convocats

HORA...........DIUMENGE a 1/4 de 10 a La Taverna,
o be a 1/4 d´11 al camp de futbol de Santa Eugenia.
PARTIT............Santa Eugenia-VOLTREGA

Tots estem convocats.

diumenge, 17 d’abril del 2011

VOLTREGA 2 - CENTELLES 2

El futbol a vegades es aixi d´injust, penso que hem fet un gran partit i que ens hem merescut la victoria amb escreix. Continuarem lluitant i no tinc cap dubte que si som capaços de mantenir el nivell del partit d´avui, pocs partits mes perderem. ENCARA ESTEM VIUS!!!!

dissabte, 16 d’abril del 2011

CONVOCATORIA PEL CENTELLES

Jugadors convocats

HORA...........1/4 de 3 al camp de futbol
PARTIT............VOLTREGA-Centelles

Tots estem convocats.

diumenge, 10 d’abril del 2011

CAMPDEVANOL 4 - VOLTREGA 0

Ens hem ficat en un "lio" i entre tots n´hem de sortir. Demano perdo per el retard en escriure el post, de tota manera nomes vull dir que el partit amb el Campdevanol es ja aigua pasada, que felicito al Campdevanol perque varen ser els justos guanyadors, ens varen supèrar en tots els aspectes del joc i que tot i que nosaltres varem tenir dues clares ocasions per marcar en el segon temps, no haguesim fet mes que maquillar un resultat que va ser repeteixo just.
Cal que nosaltres mirem endavant i ens centrem en el proper partit contra el Centelles. Es un partit a vida o mort i on demanem la col.laboracio de tots, els jugadors, entrenadors i junta estem a mort amb l´equip, ara en els moments dificils es hora de demostrar que s´es del Voltrega, i es l´hora d´estar al costat de l´equip. Si estem tots junts ens en sortirem, deixem les critiques i retrets per a mes endavant, temps hi haura, ara tots junts en la mateixa direccio per sortir d´un "lio" que repeteixo nosaltres ens hi hem ficat i nosaltres ens n´hem de sortir. Com diu un poema de W.E Henley en la pel.licula INVICTUS: "som els amos del nostre desti, som els capitans de la nostra anima" SOM-HI!!!!!!!!

divendres, 8 d’abril del 2011

CONVOCATORIA PER CAMPDEVANOL

Sere breu. Hem parlat del Campdevanol tota la setmana, sabem de l´importancia que te aquest partit per nosaltres, sabem que el Campdevanol es un gran equip, com nosaltres amb dificultats, sabem que te grandissims jugadors (Rota, Luisinho, Cristian, Llagostera, Oller...), sabem que sera dificil, pero tambe sabem que ho intentarem amb totes les nostres forçes, i que no sera facil per ells de guanyar-nos. Dissabte final a Campdevanol... la primera de 7.

Jugadors convocats
Dissabte...................9 abril 2011
partit.....................Campdevanol-VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol de Capmdevanol o be a les 2 a La Taverna.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Joan Tortosa
12. David Pujol
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill
18. David Vizanzai

La frase de la setmana es de MICHAEL JORDAN i diu aixi: "He fallat moltes vegades en la meva vida, per aixo he aconseguit l´exit."

diumenge, 3 d’abril del 2011

VOLTREGA 1 - PRADENC 1

Avui no en tinc cap dubte. Hem perdut 2 punts, i ho hem fet de la manera mes dolorosa que es poden perdre, amb un gol al minut 88, en un dels 2!!!! unic xuts a porteria que ha fet el Pradenc en tot el partit. Ha estat un pal que he de reconeixer a dia d´avui (diumenge 3 d´abril) encara no m´he refet, i suposo que com jo tot l´equip. Erem conscient de l´importancia del partit d´avui, de que els 3 punts en joc eren vitals per a nosaltres, hi penso que hem merescut amb escreix guanyar, pero ens han empatat al minut 88 i s´ha d´acceptar, aixo es futbol i els partits duren fins que l´arbitre pita el final.
Vaig dir la setmana pasada i porto dies dient-ho que nomes sortireiem d´aqui si estavem units tots, i penso que es molt important que tots donem al maxim de nosaltres mateixos en cada minut de partit, en cada entreno, en cada moment. Els personalismes, els Egos deixem-los per unaltre ocasio i sumem en be de l´equip, repeteixo que nomes aixi ens en sortirem.
Es molt facil ser del Voltrega en els moments alts, com la temporada pasada que anavem tercers i erem els reis del mambo, es molt facil tenir compromis amb l´equip quan juges cada setmana i ets un titular indiscutible, pero l´autentic compromis ve quan estas en una situacio delicada i t´arremanges i lluites per sortir-ne, quan no juges habitualment i et toca solucionar paperetes de gent que no hi es, llavors es quan es veu si realment estem compromesos amb l´equip o estem compromesos amb nosaltres mateixos. Penso que la gent de veritat es coneix en els moments dificils, i ara es l´hora de coneixer a la gent realment tal i com es, es l´hora de veure de quina pasta estem fets i si volem estar o no. Qui no s´arremangui, qui no lluiti, qui no demostri compromis d´aqui a final de temporada en els importants i dificils 7 partits que ens queden, no ens ajudara, i qui no ens ajudi val mes que no hi sigui, es l´hora de la unitat, i aixo ho dic per tots, aficio, junta, jugadors, entrenadors, TOTS hem d´asumir el nostre paper, saber quin es el nostre paper i anar fins al final JUNTS, el que pasi despres ja son figues d´unaltre paner pero demano a tots els implicats, repeteixo JUGADORS, AFICIO, JUNTA, ENTRENADORS, que estiguem units i lluitem tots pel mateix, es l´unica manera de sortir-ne victoriosos, en cas contrari... no ens en sortirem.

divendres, 1 d’abril del 2011

CONVOCATORIA PEL PRADENC

Tenim dissabte un d´aquells partits que se solen anomenar... vitals. El Pradenc, un rival nostre que actualent es troba lluitant per sortir de zones on ningu vol caure, ha canviat d´entrenador fa unes jornades i sembla que el canvi els ha rehabilitat, els ha donat aire, ja que han obtingut algun resultat dels anomenats sorprenents. Son un bon equip amb bons jugadors, veterans en la categoria i amb amplia experiencia, com Roger Parareda, Rocadembosch, Catot, Vila... diriguits per l´amic Joan Ayats que en temporades anteriors amb el Santa Eugenia es va especialitzar en guanyar-nos, esperem trencar-li el "curriculum", (jejejejej es broma Joan). El cert es que no sera gens facil superar-los, pero que hem de fer un esforç maxim per aconseguir-ho, la situacio en la que estem no es per tirar cohets i no ens podem permetre cap ensopegada mes si no volem pasar engunies d´aqui al final de lliga, i per aconseguir la victoria sera clau el recolsament de tots, la unio de tots, jugadors, aficio, entrenadors, tots remant en la mateixa direccio hem de tirar l´equip endavant, que tot-hom i posi el seu granet i ho aconseguirem. Fins dema.

Jugadors convocats
Dissabte...................2 abril 2011
partit.....................VOLTREGA-Pradenc
Hora.........................a 1/4 de 4 al camp de futbol.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Joan Tortosa
12. David Pujol
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill
18. David Vizanzais

Us deixo amb la frase de la setmana que es de J. EMERSON i diu aixi: "L´exit esta compost per un 5% d´inspiracio, i per un 95% de suor"