diumenge, 27 de febrer del 2011

VOLTREGA 2 - RODA 1

Ja vaig dir a la previa del divendres, que el partit contra el Roda seria dificil, ja que es tracta d´un gran equip, pero que si feiem les coses ben fetes tindriem opcions.
No varem començar gens be ja que al primer minut ens varen marcar de corner, i aquest es un aspecte del nostre joc que hem de correguir, ja que no es ni la primera ni la segona vegada que ens pasa aixo de que ens fan un gol a les primeres de canvi. Per acabar-ho d´arreglar al minut 10 cometem un penal tant just com innecesari, que semblava ens complicaria encara mes el partit, per sort l´Albert Guix va demostrar perque es un dels millors porters de la categoria i va aturar el llançament, aixo ens tornava a ficar al partit, i tot i tenir opcions, i de marcar en la primera part, hem de reconeixer que el Roda va estar millor que nosaltres, varen tenir mes la pilota, la varen jugar amb mes criteri i varen estar millor posicionats sobre el terreny de joc.
A la segona pero la cosa va canviar. Varem jugar mes junts, varem avançar la defensa i varem presionar mes a dalt, i el resultat va ser una gran segona part on varem ser superiors al Roda. Penso que el gol al minut 85 feia justicia al nostre partit, ja que varem ser superiors en aquest segon temps a un autentic equipas. Felicitar a tot l´equip per l´esforç realitzat durant tot el partit, despres del partit del Caldes varem demanar un canvi d´actitut i aquest s´ha produit, ara cal continuar en aquesta linia, millorar el que no fem del tot be i pulir els petits defectes o errors que cometem en un partit, aixo fara que juntament amb l´actitut adecuada, poguem tenir un final de lliga tranquil.
He dit sempre que no patia per la classificacio, pero si que es cert que alla on estavem no corresponia al que era l´equip, ara ens hem adonat que tot depen de nosaltres i tot esta en les nostres mans, si volem podem, tenim qualitat de sobra per guanyar a qui sigui, falta que ens ho creiem i volguem fer-ho, jugar a futbol es molt maco, i mes casa nostra amb el recolzament de tota la nostra gent, (mil gracies per venir cada setmana al camp a donar-nos suport) pero el que fara que encar sigui mes maco, i que tots disfrutem mes encara, sera guanyar. Tenim 11 partits per davant abans no acabi la lliga, quans serem capaços de guanyar?? amb l´actitut d´aquests darrers partits estic convençut de que guanyarem els que vosaltres volgueu, a veure si encara som a temps de "liar-la" grossa...

divendres, 25 de febrer del 2011

CONVOCATORIA PEL RODA

Rebem aquest dissabte a l´equip potser millor de la lliga, juntament amb l´Olimpic la Garriga. Te el Roda una plantilla espectacular on es imposible destacar ningu sobre l´altre ja que compta amb 20 titulars, un entrenador amb una solvencia i qualitat fora de tota dubte i un conjunt on no es troba a faltar cap jugador ni es pateix per la mancança d´efectius, ja que jugui qui jugui compleix i ho fa be. Amb aquest "panorama" qualsevol diria o pensaria que no hi ha res a fer, pero el que si pot estar segur tant la nostra aficio, com els nostres rivals, es que sortirem a donar-ho tot, que no els ho posarem facil, i que si fem les coses ben fetes tenim opcions. Dissabte al parroquial... hi ha partidas!!

Jugadors convocats
Dissabte...................26 febrer 2011
partit.....................VOLTREGA-Roda
Hora.........................a 1/4 de 3 al camp de futbol o .


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. David Pujol
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill
18. David Vizanzais

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Paulo Cohelo i diu aixi: "Solament una cosa torna un somni imposible: la por a fracasar"

diumenge, 20 de febrer del 2011

SANT JULIA 0 - VOLTREGA 2

Ja vaig dir en el post d´ahir que no sabia el resultat del partit d´avui, pero si que tenia clara quina seria l´actitut que avui tindria l´equip, no m´he equivocat gens.
Avui l´equip ha estat el que ha de ser sempre, un EQUIP. Hem recuperat el que deiem que haviem perdut feia dies, que era l´actitut i les ganes de fer be les coses, hem dominat i hem sigut constants i quan les coses es fan be, solen sortir be. El 0-2 per a mi es un resultat curt ja que hem fet merits per a mes, pero l´important era guanyar i ho hem aconseguit, i el mes important hem recuperat sensacions que esperem ens acompanyin fins a final de temporada.
Ho vaig dir l´altre dia a la xerrada que varem tenir amb tot l´equip. Si tots estem compromesos i tots asumim l´actitut correcte, ningu ens ha de fer por, tenim un gran equip, amb jugadors d´una qualitat inmensa, falta combinar aquesta qualitat amb l´actitut positiva i adecuada que hem de tenir i podem fer grans coses, no podem abaixar els braços, no podem creure´ns que ja no hi ha res a fer en aquesta lliga, queda molt encara i molt treball encara per realitzar. Avui ha tornat l´actitut que tots volem, avui ha tornat l´alegria al camp de futbol, al vestidor i a l´equip, que ens acompanyi durant 14 jornades mes i ens ho pasarem be, sabem que aquest es el cami, sabem que aquesta es la manera de funcionar, no l´abandonem i no hi hauran reptes imposibles, i el mes inportant... ens ho pasarem be jugant a futbol que al cap i a la fi es el que tots volem, no??

dissabte, 19 de febrer del 2011

CONVOCATORIA PER SANT JULIA

Despres del que he vist aquesta setmana a entreno, i de la xerrada que varem fer dimarts, nomes us puc assegurar que donarem la cara, no se si guanyarem o perderem, pero que donarem la cara n´estic segur.

Jugadors convocats
Dissabte...................19 febrer 2011
partit.....................Sant Julia-VOLTREGA
Hora.........................a 1/4 de 3 al camp de futbol de Sant Julia o be a 3/4 de 2 a La Taverna per marxar.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. David Pujol
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill
18. Marc Rique


Ud deixo amb la frase de la setmana que es de Charles Peguy i que diu aixi: "No es la teva APTITUT, si no la teva ACTITUT, lo que determina la teva ALTITUT"

dilluns, 14 de febrer del 2011

CALDES 5 - VOLTREGA 3

No vaig voler escriure res ahir per fer-ho avui amb el cap fred, ahir estava massa calent, i ja se sap que no sols pensar el que dius quan estas enfadat. Avui l´emprenyada hi es igual, pero he reflexionat.
Em faig totalment respaonsable de la situacio de l´equip. Tenim la sort de tenir un dels millors equips de la historia del Voltrega i que estigui en la situacio en que es troba penso jo nomes respon a una falta evident d´actitut. El Caldes no es milor equip que nosaltres, com tampoc ho son el 95% dels equips als que ens hem enfrontat, en el que si ens han guanyat, ahir el Caldes i altres dies altres rivals amb els que hem ensopegat, es amb actitut. No es falta de qualitat, es falta d´actitut, i quan falla aixo el maxim responsable n´es l´entrenador, com tambe correspon a l´entrenador intentar arreglar-ho.
A dia d´avui no descarto res, dimarts a entreno parlare amb els jugadors, els exposare el meu punt de vista i decidirem. Totes les coses tenen un cicle i potser fa falta alguna cosa que jo no els puc donar i que es necessari buscar a fora, per tornar a embalar una roda que girava rodona i fina fins no fa gaire (anavem 4rts a la jornada 14) i sembla que ara s´ha parat. Hi som a temps, queden 14 jornades pero cal posar-s´hi ja, es per aixo que dimarts decidirem com i si estem disposats a ficar-nos-hi altre vegada, cal buscar sol.lucions i no dubto que les trobarem, per dorolores que siguin, al cap i a la fi com diu Shakespeare: "les circumstancies y l´ambient que ens envolta tenen influencia sobre nosaltres, pero nosaltres som els únics responsables del que fem".

divendres, 11 de febrer del 2011

CONVOCATORIA PER CALDES

Diumenge al mati visitem el camp de per a mi, l´equip revel.lacio d´aquesta lliga. Abans de començar ningu comptava amb ells, i han aconseguit enfilar-se a la tercera posicio per merits propis. Bon equip defensivament parlant i amb una gran arrivada a dalt, on en Fran i en Pol (que no podra jugar per sancio) son els dos principals estilets ofensius, molt ben recolzats per en Guillem al mitg del camp. Un molt bon equip que hem d´intentar guanyar per fer bo en punt de la setmana pasada, nomes ens val la victoria i anirem a per ella.

Jugadors convocats
Diumenge...................13 febrer 2011
partit......................Caldes-VOLTREGA
Hora.........................a les 11 al camp de futbol de Caldes o be a les 10 a La Taverna per marxar.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. David Pujol
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. Gerard Rique
16. Dani Marcos
17. Guillem Conill

Avui no us deixo amb cap frase, us deixo amb un video que ja hem vist altres vegades pero que ha de servir per sortir de l´infern, com diu Al Pacino... "ahora estamos en el infierno amigos, y o nos quedamos aqui dejandonos machacar, o luchamos por volver a la luz..."

diumenge, 6 de febrer del 2011

VOLTREGA 2 - SANTPERENCA 2

Nomes ens valia la victoria i hem empatat, i ho hem fet perque el Santpere ha aprofitat les nostres errades, tant defensives com ofensives. Crec que no exagero si dic que avui a a primera part podiem haver marxat amb un 5-2 al descans si haguesim aprofitat una part de les nostres ocasions, pero avui no teniem el dia hi qui perdona acaba pagant-ho. Al final s´ha salvat un punt que es tambe important per nosaltres, pero que ens obligara la setmana que ve a ser mes exigents i a buscar la victoria a Caldes.
D´avui penso que he de felicitar als jugadors pel partit que han fet, no hem sentenciat quan hem pogut i el Santpere que ja vaig dir que es un equip molt perillos, se n´ha profitat. L´important es tenir ocasions i nosaltres avui les hem tingut i de molt clares, ja entraran no en tinc cap dubte, quan hi ha qualitat sempre acaban entrant, i nosaltres en tenim, el que ens ha sobrat potser es la precipitacio que hem tingut i la pressa que ens ha ntrat despres de l´empat, quedaven 15 minuts i si haguesim actuat amb mes calma potser hauriem pogut fer mes, de tota manera ja dic que estic content de tots, menys del resultat.
Ara toca pasar pagina i ja pensar en diumenge que ve al dificil camp del Caldes, on hem d´anar a fer bo el punt aconseguit avui.
Felicitar al Santpere pel partit que han fet, i desitjar-los tota la sort del mon en aquesta lliga que estem ficats i on tot esta en un mocador, degut a la gran igualtat que hi ha entre tots els equips.

divendres, 4 de febrer del 2011

CONVOCATORIA PER LA SANTPERENCA

Com ja vaig dir el dia del Tona, el partit d´aquest dissabte nomes pot acabar d´una manera, hem de guanyar. I no tenim un rival gens facil al davant, la Santperenca ha aconseguit guanyar en camps tant dificils com, Caldes, Sant julia, Santa Eugenia, Campdevanol i Llerona, cosa que fa que tingui tot el nostre respecte i el valorem com el que es, un equip dificilisim. De tota manera nosaltres hem de sortit a per totes i a intentar guanyar per no ficar-nos en problemes, amb intensitat i ganes podem tirar el partit endavant que es el que intentarem, espero amb el recolsament de tota la nostra gent.

Jugadors convocats
Dissabte...................5 febrer 2011
partit......................VOLTREGA-Santperenca
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Xevi Carrillo
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Marc Rique
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David Vizanzays

Us deixo la frase de la setmana que es de Epicuro i diu aixi: "Com mes gran es la dificultat, mes gran es la gloria per haber-la superat."