dissabte, 29 de gener del 2011

OLIMPIC LA GARRIGA 1 - VOLTREGA 0

Vull començar aquest post del partit d´avui amb una paraula que refelxa el que sento despres d´haver viscut el partit contra l´Olimpic. ORGULL. Estic orgullos de tots els jugadors que avui han defensat la samarreta del Voltrega, estic orgullos de la gent que ha vingut fins a La Garriga per donar-nos suport, i que no han parat d´animar-nos, estic orgullos de la gent que al arribar a Sant Hipolit ens deia que endavant, que ja sabien que havia estat, malgrat el resultat unica nota negativa del dia d´avui, un bon partit i que s´havia jugat be i estic orgullos de la imatge que ha donat avui el Voltrega al camp del lider. Ens han marcat al minut 86, despres de jugar un partit inmens on nomes hem estat superats pel rival els primers 15 minuts, la resta hem controlat el partit i hem fet el que haviem de fer, hem tingut actitut, ganes, respecte per l´oponent i fe en endur-nos quelcom positiu del camp del lider. Al final no ha pogut ser. I no ha pogut ser per multiples causes que rumiarem i pensarem dimarts tots junts, pero no es pot culpar a cap jugador del Voltrega de res, al contrari penso que malgrat la derrota es un dia per anar amb la cara ben alta, felicitats pel partit d´avui i si d´aqui a final de lliga jugem amb aquesta intensitat, ganes i conviccio, pocs partits perderem, n´estic segur.
Ja us vaig dir la setmana pasada que aquest era el cami, continuem aixi i disfrutarem, i aconseguirem portar al Voltrega a fer una bona temporada, el cami esta traçat, nomes falta seguir-lo, i que un petit entrebanc no ens desviï ni un milimetre de la nostra aposta. Endavant senyors que queda molt. Enhorabona i a continuar aixi.
Pel que fa al nostre rival del dia d´avui, nomes corroborar el que vinc dient desde principi de temporada, son un equipas i aixo encara fa mes meritori el nostre partit. Felicitats a La Garriga pel triomf, al seu entrenador sr. Toni martinez i a tots els seus jugadors i dir-los que esperem que en una propera ocasio, aconseguir el que no hem pogut fer en els dos anys que portem enfrontant-nos a ells, a veure si a la propera podem guanyar-los... felicitats i molta sort en la lliga.

divendres, 28 de gener del 2011

CONVOCATORIA PER LA GARRIGA

Jugadors convocats
Dissabte...................29 gener 2011
partit......................Olimpic La Garriga-VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol de La Garriga, o a 3/4 de 2 a La Taverna.


1. Dani Marcos
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. Marc Rique
11. Carles Ginesta
12. Guillem Conill
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. David Vizanzays

Dema ens enfrontem al per a mi, milor equip del grup. Ho vaig dir en la primera volta i ho dic ara tambe. Son un equipas. Caldra estar al 200% per guanyar-los ja que qualsevol errada ens pot condemnar. Nosaltres estem en una bona linia pero, i segur que tindrem les nostres opcions, caldra aprofitar-les, perque davant equips com aquest solen ser escases, i si les deixem pasar... pot-ser que no tornin. Penso que es veura un bon partit, nosaltres hi anem amb ganes, som conscients de la dificultat que te el partit de dema, pero la nostra il.lusio per fer un bon partit hi es. A veure com surt.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Confuci i diu aixi: "Mai et creguis millor que els demes, pero tampoc rebaixis les teves condicions per a fer-te inferior a ningu"

diumenge, 23 de gener del 2011

VOLTREGA 4 - TONA 1

Habia dit que avui nomes ens valia la victoria i els jugadors han complert. Victoria, gols i bon joc, estem en bon cami...
El Tona es un equip que si no te´l prens en serio tens problemes. Ens va pasar en la primera volta que no varem valorar-lo de manera justa, i ha pasat amb diferents equips que tampoc ho han fet i han acabat pagant-ho. Si d´alguna cosa serveixen les derrotes, es per apendre, i estic content perque nosaltres varem apendre d´aquella derrota, ja que l´actitut i el respecte que varem tenir dissabte en vers el Tona, penso jo que es una de les claus que ens ha portat a guanyar el partit. Varem jugar seriosos, conscients de la dificultat que tenia el nostre rival, i conscients que si voliem guanyar s´habia de lluitar molt i fer les coses ben fetes. Ho varem fer i el resultat es aquesta victoria que ens marca un cami a seguir de cara els propers pàrtits que ens venen.
Felicito a tots els jugadors per la victoria i sobretot pel partit i el joc desplegat, seguim aixi que ens ho pasarem be en aquesta segona volta, mes enlla de si guanyem o perdem, el que ens ha de fer estar contents es l´imatge que donem cada setmana i la d´aquesta es positiva i es la que tots hem de voler. Seguim aixi que disfrutarem.

divendres, 21 de gener del 2011

CONVOCATORIA PEL TONA

La presentacio d´aquest partit sera curta perque el missatge ha de ser mes clar que mai. Jugem contra per a mi juntament amb el Caldes, una de les revecions de la lliga, pero a nosatres nomes ens val una cosa... Guanyar!! Costara, ho se. Sera dificil, ho se. Haurem de lluitar fins al final, ho sabem. pero nomes ens val la victoria, ells son un gran equip molt jove i amb un bon entrenador, fan les coses ben fetes i sens dubte que ens ho posaran complicat, pero sortirem al camp amb la mentalitat de començar aquesta segona volta amb una victoria, les ganes hi seran, l´entrega estic segur que tambe.. a veure com surt.

Jugadors convocats
Dissabte...................22 gener 2011
partit......................VOLTREGA-Tona
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Jordi Benavente
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. David Vizanzays
17. Marc Rique

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Abraham Lincoln

i diu el seguent: "Puc caminar lentament pero mai retrocedeixo"

diumenge, 16 de gener del 2011

VOLTREGA 2 - SANT VICENÇ 2

Crec sincerament que el partit d´avui nomes pot tenir un qualificatiu...PARTIDAS! Hi ho poso aixi en majuscules perque aquesta es la sensacio que he tingut al veure dos equips lluitant per la victoria amb intensitat, ganes, bon joc i afany de victoria.
El Sant Vicenç ha jugat 20 minuts primorosos, on podia haber sentenciat el partit, ja que nosaltres, amb un sistema de joc penso jo un cop a toro pasat equivocat(mea culpa!!!), no hem estat a l´alçada, un cop hem canviat el nostre esquema i hem tornat al sistema que ens trobem comodes la cosa s´ha igualat, i la segona part ha estat tota nostre. Errades arbitrals al marge i que un dia t´afavoreixen i l´altre et perjudiquen, penso que el gol de´n German al minut 90 ha fet justicia, ja que la segona part haviem fet merits per com a minim empatar.
Estic content per el punt d´avui, cada punt en aquesta lliga costa horrors i avui jugavem contra, per a mi, el millor equip de la categoria juntament amb l´Olimpic La Garriga, cal pero pensar que en una lliga de tres punts i tant igualada cal començar a sumar de tres en tres, es cert que no perdem pero cal guanyar d´una vegada i encadenar victories que ens portin a zones tranquiles de la classificacio. Amb l´actitut d´avui es pot fer, podem i hem de fer-ho, avui teniem baixes emportants pero hem demostrat que som un equip, som un grup en el que tots som importants i necessaris, tots hem remat en la mateixa direccio i es la manera de funcionar, cal continuar aixi i les victories arribaran, de moment gaudim del punt aconseguit aquesta tarde i seguim treballam que estem en bon cami, tenim tota una segona volta que promet emocions fortes, pero tambe promet tardes com avui en que demostrem que el Voltrega es diferent, pero que per sobre de tot, es un EQUIP.

divendres, 14 de gener del 2011

CONVOCATORIA PER REBRE EL SANT VICENÇ

No s´acaben les emocions, i despres del dificil partit contra el Vic-Riuprimer ara ens toca rebre unaltre os, el lider Sant Vicenç.
Carregat de grans jugadors Verde, Messi, Bautista, Juanjo, el millor porter de la categoria en David Faja... la llista es innumerable, el Sant Vicenç arriba estrenant liderat aconseguit aquesta setmana en partit endarerrit contra el Tona(1-1), i disposat a pasar la seva primera prova de foc.
Per nosaltres, sera un partit dificil ja que tenim les baixes de´n Bena per sancio i de´n Pana i Sergi Vigue per lesio, i el dubte de darerra hora de´n German que ha tingut durant la setmana problemes fisics. De tota maner ano ha de ser excusa per res, hem dit desde el començament que la plantiulla es molt bona, que tot-hom pot jugar i fer-ho amb encert i en dies com aquest es quan s´ha de demostrar, ademes estic convençut que tampoc ens mancara el recolsament de la nostra gent que ens fara arribar alla on no poguem nosaltres, i que ha de ser el jugador numero 12 que ens ajudi a tirar endavant aquest partit.

Jugadors convocats
Dissabte...................15 gener 2011
partit......................VOLTREGA-Sant Vicenç
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Gerard Rique
4. Guillem Conill
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Chicho
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Isaac Asimov i diu aixi: "La filosofía de la meva vida sempre ha estat, que les dificultats marxen cuando se´ls hi fa front amb valentía."

diumenge, 9 de gener del 2011

VIC-RIUPRIMER 1 - VOLTREGA 1

Vaig dir el dia del Centelles, que un empat sempre et deixa el regust aquell de no saber mai si has guanyat un punt o n´has perdut dos. Avui no tinc cap dubte... hem guanyat un puntas!!
I es que el camp del Riuprimer es un dificil camp historicament per nosaltres, el Riuprimer es un gran equip, molt jove i amb grans jugadors i hem de sumar-li que en el minut 60 i amb el 1-0 al marcador, ens hem quedat amb 10 per l´expulsio de´n Bena.
L´equip pero, ha tret casta, ha tret bon joc i globalment i si treiem els primers 15 minuts, hem estat superiors al nostre rival, que gairebe no han gaudit d´ocasions. Hem tingut l´ocasio de guanyar en una darerra jugada de l´Eloi que el porter ha salvat miracolosament, i ja dic que en linies generals estic super satisfet de l´equip, de la seva actitut i del joc desplegat avui a Sant Eulalia.
Ens arriven dies dificils en aquesta segona volta, en una lliga on la igualtat es la nota predominant i on caldra estar molt atents en cada partit perque el que el que hi ha en joc es important, no dubto pero que amb aquesta actitut, ganes i compromis podrem tirar els partits endavant i solventar amb exit aquesta nova temporada, on el concurs de tots sera vital per tenir exit setmana darerra setmana.
Felicitats per l´empat i la setmana vinent a tornar-hi... no a empatar, sino a jugar com avui, amb les ganes empenta i intensitat que necessitarem per tirar el partit endavant, ja que ens visita unaltre equipas, el segon classificat el Sant Vicenç, que de ben segur no ens regalara res, pero nosoaltres estic segur que tampoc.

divendres, 7 de gener del 2011

TORNA LA LLIGA... RIUPRIMER

Despres de les festes nadalenques, torna la competicio. I per a nosaltres torna amb un rival complicat, el Vic-Riuprimer, un molt bon equip amb grans jugadors i que no ha fet una bona primera volta pero que esta remontant el volt en els darrers partits guanyant a rivals importants, i millorant i molt en el seu joc.
Per part nostra ademes, comptem amb les baixes per sancio de Chicho i Rique, ademes de la baixa per lesio de Sergi Vigue, que avui l´hi han comfirmat que te els lligaments creuats trencats i sera baixa tot el que resta de temporada, Anims Sergi!!!! t´esperem aviat, i esperem dedicar-te la victoria, o com a minim fer un bon partit per tu. Som-hi i tornem a la feina!!!!

Jugadors convocats
Dissabte...................8 gener 2011
partit......................Vic-Riuprimer - VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 2 al camp de futbol de Santa Eulalia, o be a la 1 a La Taverna.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Guillem Conill
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol


Us deixo amb la frase de la setmana que es de Arnold Joseph Toynbee
i diu aixi: "El moment correcte per a començar no es dema o la setmana que ve, sino ara."