diumenge, 27 de novembre del 2011

VOLTREGA 1 - GURB 0

Els darrers partits de lliga jugats a casa ens parlaven de golejades, semblava que tot era molt facil i que el nostre poder realitzador pasava per sobre de qualsevol rival. Amb el partit d´ahir varem visualitzar tots una cosa. Costa molt guanyar sigui qui sigui el rival, per aixo s´ha de donar molt valor als partit que hem jugat fins ara, i al partit d´ahir sobretot. Davant un rival molt ben posicionat en defensa, amb unes puntes rapidissimes i molt perilloses, varem dominar el partit, varem crear ocasions i si be aquesta setmana no varen voler entrar i a les acaballes ens varen donar fins i tot un ensurt, valoro molt aquesta victoria perque varem saber patir fins al final, i per estar dalt no tot ha de ser alegries tambe s´ha de saber patir i ahir ho varem saber fer.
Estem en el primer terç de la lliga, hem jugat 12 partits i ens en queden 22 encara per disputar, per acabar la primera volta ens queden 5 partits dificilissims!!! estem ben posicionats en la classificacio, pero... no hem fet res encara. Queden mes partits del que hem jugat, queden mes punts dels que hem disputat, i queden partits amb un grau de dificultat extrema. Si volem estar a dalt, si ens creiem que podem estar a dalt, hem d´apretar les dents, hem de seguir luitant i no hem de caure en l´autocomplaença de pensar que ja ho hem fet tot i de que som mes macos que ningu, NO!! no som enlloc encara i queda un llarg cami per fer, tenim les bases per fer algo gran aquesta temporada, podem aconseguir una molt bona classificacio, pero caldra lluitar-la dia a dia, partit a partit, conscients que ningu ens regalara res, i que tots els partits seran dificils, nomes desde la unitat de tots el que formem el Voltrega ho tirarem endavant.
Noto molta il.lusio en l´equip, aixo es bo, pero tambe vull notar prudencia, tindrem el que ens guanyem, estarem on ens mereixem estar, i el que fem sera fruit de la nostra lluita, i actitut. Vull felicitar a l´equip per tot el fet fins ara pero tambe vull recordar-los que el pasat es pasat, i no ens fara guanyar els partits del futur, el futur esta per escriure i nosaltres l´escriurem segons sigui el nostre grau de convenciment en el que fem, segons el nostre treball i segons el que volguem. De moment una cosa hem aconseguit, il.lusionar a la gent que ens segueix, ara cal no defraudar-los, i per no fer-ho caldra "donar el callo" dia a dia, partit a partit, felicitats equip i a seguir...