dilluns, 21 de novembre del 2011

SANTPERENCA 2 - VOLTREGA 2

Ahir si algu va marxar del camp del Santpere a la mitja part, i li diuen el resultat final, no s´ho creura. I es que la nostra primera part va ser molt bona, amb intesitat tant defensiva com ofensiva, amb control de pilota i amb bona posicio al dins del camp, varem fer dos gols i ells pocs perils ens varen crear, i es que quan tenim la pilota i aquesta va per terra, som un equip competitiu i perillos, pero quan la pilota vola mes del compte... malament!!
Aixo es el que va pasar al descans, va sortir el Santpere amb la lliço ben apresa del primer temps, varen jugar amb pilotes llarges, intensos, agresius (en el bon sentit de la paraula)i ens varen remontar. Que ells varen estar afortunats en el seu segon gol? potser si pero s´ha de reconeixer que amb o sense fortuna l´Ernest fa un golas. Nosaltres varem tenir ocasions per fer el tercer que hagues sentenciat el partit pero no el varem fer, unes vegades per falta d´encert nostre, altres per encert d´ells i altres com el cas d´un clarissim penal que li fan a l´Escola a les acaballes del partit, perque l´arbitre no ho va creure oportu. De tota manera i encara que ens sapiga greu haber empatat un partit que anavem guanyant al descans, s´ha de reconeixer que va ser un gran partit de futbol entre dos bons equips, el Santperenca s´ha reforçat be aquest any i te una gran plantilla, ben compensada en totes les seves linies i amb bons jugadors, l´unica nota negativa a part del resultat (per nosaltres), penso que l´hem de trobar amb l´arbitratge, que no va estar en consonancia amb el nivell dels dos equips, pero aquest es un tema que mai toco i nomes he fet aquest petit incis, paso pagina.
L´important es anar sumant, ara ens be a casa el Gurb, i contra ells hem de fer bo l´empat d´aquest dissabte, de moment la nostra trajectoria en aquesta lliga es impecable, n´estem contents, pero encara no hem fet res ni hem arribat enlloc, per no estar no estem ni salvats, cal seguir sumant, jugant i lluitant partit a partit amb la mateixa intensitat, ganes i creure en el que fem i en el que volem. Hem dit sempre que som un gran equip si ens creiem el que fem, tenim grans jugadors i ho hem de demostrar setmana darrera setmana, la gent esta contenta amb l´equip i a nosaltres ens toca tornar-los el recolzament que ens donen amb futbol, gols i entrega. De moment penso que podem estar contents de com marxa la cosa, cal pero seguir aixi, i a final de temporada pasarem balanç, un balanç que si continua per aquests camins, no dubto que sera positiu. Som-hi tots dissabte!!!!!