dilluns, 3 d’octubre del 2011

CALDES 2 - VOLTREGA 2

En la xerrada d´abans del partit vaig dir a l´equip que per guanyar a Caldes ens feia falta sobretot una cosa. Deixant a a part la intensitat, la lluita i el bon joc que per suposat hem de procurar que sigui sempre present en les nostres senyes d´identitat, el que ens feia falta per guanyar era CREURE´NS-HO. Ens ho haviem de creure, teniem d´estar convençuts de que podiem guanyar, de qualitat per fer-ho en tenim, faltava que volguesim, que ens creguesim que podiem guanyar. I ens ho varem creure.
Varem sortir al camp amb la ideia de guanyar i que el Caldes que es un molt bon equip, no era superior a nosaltres, varem intentar controlar les seves puntes, Fran i Pol i vigilar les seves pasades en llarg desde darerra, i la nostra defensa va estar impecable, recolsada quan feia falta per en Joanet que va fer un partit esplendid. Al mitj camp varem ser creatius i lluitadors, i al davant incisius i perillosos. El resultat va ser un empat a 2, que ben be hauria pogut ser una victoria si haguesim fet la darerra oportunitat que va treure un defensa sota pals quan la pilota ja entrava. Tambe hauriem pogut perdre es cert, ja que el darrer corner en temps de descompte el varen tenir ells, pero hauria estat injust vists els merits d´un i altre equip.
Un punt que ens ha de reforçar moralment de cara a encarar els propers partits, dels cuatre que hem jugat, tres han estat contra equips que teoricament estaran a dalt, (Roda, Campdevanol i Caldes), i el balanç tant a nivell de joc sobretot, com a nivell de resultats no es pot dir que sigui dolent, l´equip cada dia juga millor i el mes important per a mi, setmana darrera setmana demostrem que jugui qui jugui compleix, tenim una plantilla de 20 jugadors que TOTS poden jugar, que tots tindran el seu moment, hi ha equlibri dins el planter i tots son necesaris i importants. Les sensacions son bones, ara cal refrendarles primer dissabte vinent contra el Centelles, despres contra el Santa Eugenia i aixi pas a pas, partit a partit, creient en nosaltres mateixos i en el que fem, veure on podem arribar. Ni ens hem de posar barreres, ni ens hem d´infravalorar jo confio molt en aquest equip, penso que poden arrivar molt enlla, vosaltres sereu qui posi el llisto tant amunt o tant avall com es vulgui, mentre hi cregem res sera imposible.
Ens veiem al camp el proper dissabte contra el Centelles on espero que no hi falteu per donar-nos un cop de ma.
Jo crec en aquest equip, i tu??