diumenge, 18 de setembre del 2011

CAMPDEVANOL 2 - VOLTREGA 0

Ja vaig dir el divendres que el camp del Campdevanol, era per a nosaltres un camp maleit, no se perque, pero ens costa sempre horrors jugar alla dalt. Ademes si afeguim que aquest any ells tenen un molt bon equip i que nosaltres varem badar en un parell de jugades que a la llarga varen ser decisives, tenim el "cocktail" fet...2-0 i cap a casa.
Va ser en linies generals i a vista d´espectador un partit aburrit, els dos equips ens respectavem i varem sortir, no amb por, pero si amb massa respecte, penso que sense les dues errades esmentades el resultat hauria estat de 0-0, i no es pot dir que hagues estat injust, si be tambe cal reconeixer que tampoc ho es el 2-0, ja que el Campdevanol va fer merits per endur-se el partit, nosaltres en atac varem estar massa inocents, potser tambe varem acusar les baixes, pero aixo mai sera una excusa, ja que els 20 jugadors que formen aquesta plantilla tenen suficient qualitat per jugar en qualsevol moment, si be que les baixes s´haiguin ajuntat en la linia davantera, no deixa de ser un problema, tot i que repeteixo que les baixes mai seran una excusa perque tenim qualitat de sobres per suplir a qui no hi sigui.
Per part del rival reconeixer el gran equip que te el Campdevanol, molt ben diriguits desde la banda, i amb grans jugadors. Segur que estaran a dalt.
Ara a nosaltres ens toca reaccionar dissabte vinent, tenim un partit basic. Hem d´arreglar o intentar sol.lucionar el que varem fer malament i posar-hi remei, buscarem la sol.lucio i dissabte vinent anirem a per la nostra primera victoria, qualitat en tenim il.lusio tambe, ganes moltissimes, falta nomes posar-ho tot en un mateix pot i barrejar-ho, el resultat no pot ser res mes que positiu.
Ho anirem parlant.
Us deixo avui amb la frase de la setmana a l´avançada, (gracies Sergi) que es de JOSE SARAMAGO, i que diu aixi: "La derrota te quelcom de positiu, mai es definitiva. En canvi la victoria te quelcom de negatiu, mai es de definitiva"

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema junta,com esta?.

Anònim ha dit...

Quin interés per el tema junta ... qui ho hagi de saber ja ho sabrà, aquestes coses crec que no fa falta fer-les públiques a no ser que el mateix club ho vulgui. Per tant si es vol dir alguna cosa ja ho diran.

enric ha dit...

Bones.
Contestant a l´amic que demana el tema de la junta, li demanaria que tingues una mica mes de paciencia, molt poca mes, pero una mica mes. Em comprometo a dir-li com queda la cosa en un plaç de 15 dies, no es que no li vulgui explicar res, pero hi ha uns pasos que s´han de seguir i per fer les coses ben fetes, s´han de respectar. Per aixo li demano 15 dies de paciencia i li exposo tot com esta.
Ho sento, i gracies.

Enric.