diumenge, 28 d’agost del 2011

COMENÇEN ELS AMISTOSOS

Ahir dissabte varem jugar el nostre primer amistos de pre-temporada. Va ser al camp del Roda contra l´equip B, de l´entitat el Roda"B". El resultat final va ser de 3-2 a favor dels locals, si be he de dir que vaig sortir content no del resultat pero si dels conceptes que intentem assimilar en els primers partits de pre-temporada. Es evident que hi va haber errades importants tant en atac com en defensa, i que el resultat si no haguessim comes aquestes errades hauria estat molt diferent, pero com vaig dir abans del partit, el resultat era el que menys interessaba, calia assimilar conceptes, fer carrega de kilometres, agafar ritme de competicio i aixo es el que varem fer.
Hi va haber 2 equips diferents en cada part, de manera que cada jugador va jugar 45 minuts, que repeteixo era el que convenia.
Avui diumenge hi tornem. A les 6 al municipal de Sant Hipòlit, jugem contra el Taradell, equip d´una categoria superior a la nostra i que ens posara en complicacions de ben segur mes importants que ahir el Roda "B", pero que ens ha de servir per anar agafant confiança i ritme de competicio, pel que realment ens interessa que es el partit de lliga del dia 10 contra el Roda.
Us esperem avui doncs al Municipal a les 6 per veure el primer partit d´aquesta temporada a casa del Voltrega.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema junta com esta??.

enric ha dit...

Bones company.

no es que no et vulgui contestar a aquesta pregunta, pero et demanaria que esperesis a final de mes per explicar-te definitivament com queda tot. Hi haura junta aixo es segur i el que es tracta es definir-ne els membres i les seves funcions.
T´adelanto que tant en Felix com jo si entra la gent que ha d´entrar, en sortirem i ens dedicarem nomes a entrenar, ajudant aixo si en tot el que poguem pero fora de la junta. Per aixo et repeteixo espera afinal de mes i t´informare de com queda tot. D´acord??
Vinga gracies per la paciencia i ens anem xerrant

Enric.