diumenge, 8 de maig del 2011

VOLTREGA 3 - MOIA 2

Aquest dissabte hem aconseguit una victoria tant merescuda com necessaria, davant un Moia que es un gran equip, hen tirar de casta, orgull i ganes quan les coses se´ns han posat en contra i hem aconseguit donar la volta a un marcador que teniem en contra.
Se que l´objectiu de tots es jugar be a futbol, pero en les circumstancies en que ens trobem, el que mes ens interesa ara es guanyar, ja vindran temps millors, ara l´important cada setmana son els tres punts que si venen a traves del bon joc, jo sere el primer en estar content, pèro si la cosa es traba, o com es el cas d´ahir, el rival ens ho posat dificil amb el seu joc i la seva presio, cal ser intel.ligents i tirar el partit endavant amb el que sigui, (sempre amb el respecte i honradesa com a pal de paller esta clar) ara mes que mai hem de ser resultadistes, ja que el que ens cal en aquests moments son tres punts.
Felicito als jugadors, en el dia d´ahir va quedar clar el seu compromis vers uns colors, vers una aficio, vers un club. No crec que es pugui dubtar en tota la temporada d´aquests jugadors, pero es en aquests moments dificils quan demostren que ells son els primers interessats en tirar l´equip endavant. Gracies i a seguir aixi, encara ens queden 3 partits dificils per guanyar, que estic segur que ho aconseguirem, o com a minim, lluitarem i posarem en dificultats als nostres rivals, aixo que ningu ho dubti.
SOM-HI QUE ENCARA SOM VIUS!!!!!