LLERONA 0 - VOLTREGA 0

Ens falten 3 punts... a per ells!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

S'ha de valorar aquest punt aconseguit, i molt!! Anar a un camp, on un equip com el Llerona només li valia guanyar per mantenir-se i aguantar el 0-0, a més de la forma que es va jugar , creant totes les oportunitats que es van crear.... deu ni dó!! Estic segur que dissabte es farà un gran partit, per què aquests jugadors son molt molt molt bons!! Diumenge ho vareu demostrar!!!

Jordi ha dit...

Vaig veure els dos equips molt motivats, amb ganes de jugar a futbol i guanyar. Els dos varen fer un molt bon partit. Només els 15-20 primers minuts el numero 11 del Llerona va portar perill a la porteria de Guix que va fer dues aturades importants. Després el Voltregà va imposar el seu joc i les ocasions. Llàstima de l'oportunitat de Chicho a l'últim minut, però just després d'aquesta ocasió, el Llerona en va tenir una que Guix en una espectacular aturada va evitar el gol.
Felicitats pel joc ofert i ànims per dissabte que segur que guanyareu.