dilluns, 28 de març del 2011

SEVA 2 - VOLTREGA 0

Mai es pot estar satisfet d´una derrota i molt menys resignar-se quan perds, el que si es pot estar es content amb l´entrega i amb l´intent de superar qualsevol adversitat. Ahir no varem fer un bon partit, es cert, varem perdre tres punts que eren molt importants de guanyar i vaig dir que les baixes no serien, ni seran excusa perque en una plantilla de 21 homes que som, tots estem capacitas per jugar i suplir al company, siguin quines siguin les baixes que teniem.
Varem perdre en un partit dolent, on ens va superar la força i l´entrega d´un rival que va lluitar al maxim per cada pilota conscients que per ells era vital guanyar, per nosaltres era important, per ells era vital. Podem buscar l´excusa del lamentable estat del terreny de joc, de les pilotes que voleiaven amb el vent, de la mala sort amb el tema trompades que va fer que Fonsi, Marc Rique i Juanaki haguesin d´abandonar el terreny de joc abans d´hora a causa de cops mes o menys importants, el cert es que varem perdre un partit perque ells varen fer 2 gols i nosaltres no varem aprofitar cap de les 4 ocasions mes o menys clares que varem tenir, el Seva no es millor que nosaltres pero ahir ens varen superar en coratge i lluita, varen saber lleguir el partit millor que nosaltres i varen aprofitar dues jugades a pilota parada per fer-nos dos gols que varen decidir el partit. Nosaltres ens varem enfrascar en voler tocar, en voler sortir de darrera tocant, de voler combinar per arribar dalt i ens varem equivocar, no era tereny de joc per fer-ho.
I ara que? ara a lluitar i a guanyar 8 finals que son les que ens queden per acabar la lliga, hem de jugar mes units que mai, hem d´estar mes units que mai i no ha d´haver-hi res imposible, recuperem gent, cosa que ens donara mes opcions i alternatives, i contra un equip que es juga molt com nosaltres, hem de tirar el partit endavant i demostrar que estem vius i que malgrat l´ensopegada de diumenge som molt millor equip del que la classificacio marca, ens queden 24 punts per demostra-ho, no tinc cap dubte de que si volem podem sumar-los tots, jo no ho dubto i si ens ho proposem i ho fem be d´aqui a final de temporada, podem demostrar-ho.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Tres videos del partit de Seva:

http://www.youtube.com/watch?v=pw4qpKRt6ao

http://www.youtube.com/watch?v=60RWdvRIlDQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=yDmlvk9MgYE&feature=related


Ànims.

Anònim ha dit...

A quants punts està aquest any la salvació ??

enric ha dit...

Bones company.

saber a quants punts estara aquest any la salvacio es una mica complicat, ja que en baixen 5 i el 6e promociona, cosa que no habia pasat mai els altres anys.
Els altres anys la salvacio estava al ratlla dels 38-39 punts. Aquets any jo calculo que ens anirem sobre els 42-45. De tota manera es dificil dir-ho degut a lo igualat que esta el grup.
Vinga merci per col.laborar, i esperem no haber de fer numeros.

Enric

Anònim ha dit...

Gràcies per la resposta Enric! Sóc seguidor del U.E. Campdevànol i volia saber la teva opinió com entrenador i com ho veies tot plegat ! A mi també em van comentar que estaria a la ratlla dels 45 punts. Sort a vosaltres també , menys el dia k vingueu a Campdevànol jeje.
Aquest any ens han ben fotut amb la reestructuració de categories , no beneficia gens a la 2ona regional ni a 1era regional. Els únics beneficiats els de Preferent.