diumenge, 6 de febrer del 2011

VOLTREGA 2 - SANTPERENCA 2

Nomes ens valia la victoria i hem empatat, i ho hem fet perque el Santpere ha aprofitat les nostres errades, tant defensives com ofensives. Crec que no exagero si dic que avui a a primera part podiem haver marxat amb un 5-2 al descans si haguesim aprofitat una part de les nostres ocasions, pero avui no teniem el dia hi qui perdona acaba pagant-ho. Al final s´ha salvat un punt que es tambe important per nosaltres, pero que ens obligara la setmana que ve a ser mes exigents i a buscar la victoria a Caldes.
D´avui penso que he de felicitar als jugadors pel partit que han fet, no hem sentenciat quan hem pogut i el Santpere que ja vaig dir que es un equip molt perillos, se n´ha profitat. L´important es tenir ocasions i nosaltres avui les hem tingut i de molt clares, ja entraran no en tinc cap dubte, quan hi ha qualitat sempre acaban entrant, i nosaltres en tenim, el que ens ha sobrat potser es la precipitacio que hem tingut i la pressa que ens ha ntrat despres de l´empat, quedaven 15 minuts i si haguesim actuat amb mes calma potser hauriem pogut fer mes, de tota manera ja dic que estic content de tots, menys del resultat.
Ara toca pasar pagina i ja pensar en diumenge que ve al dificil camp del Caldes, on hem d´anar a fer bo el punt aconseguit avui.
Felicitar al Santpere pel partit que han fet, i desitjar-los tota la sort del mon en aquesta lliga que estem ficats i on tot esta en un mocador, degut a la gran igualtat que hi ha entre tots els equips.