diumenge, 16 de gener del 2011

VOLTREGA 2 - SANT VICENÇ 2

Crec sincerament que el partit d´avui nomes pot tenir un qualificatiu...PARTIDAS! Hi ho poso aixi en majuscules perque aquesta es la sensacio que he tingut al veure dos equips lluitant per la victoria amb intensitat, ganes, bon joc i afany de victoria.
El Sant Vicenç ha jugat 20 minuts primorosos, on podia haber sentenciat el partit, ja que nosaltres, amb un sistema de joc penso jo un cop a toro pasat equivocat(mea culpa!!!), no hem estat a l´alçada, un cop hem canviat el nostre esquema i hem tornat al sistema que ens trobem comodes la cosa s´ha igualat, i la segona part ha estat tota nostre. Errades arbitrals al marge i que un dia t´afavoreixen i l´altre et perjudiquen, penso que el gol de´n German al minut 90 ha fet justicia, ja que la segona part haviem fet merits per com a minim empatar.
Estic content per el punt d´avui, cada punt en aquesta lliga costa horrors i avui jugavem contra, per a mi, el millor equip de la categoria juntament amb l´Olimpic La Garriga, cal pero pensar que en una lliga de tres punts i tant igualada cal començar a sumar de tres en tres, es cert que no perdem pero cal guanyar d´una vegada i encadenar victories que ens portin a zones tranquiles de la classificacio. Amb l´actitut d´avui es pot fer, podem i hem de fer-ho, avui teniem baixes emportants pero hem demostrat que som un equip, som un grup en el que tots som importants i necessaris, tots hem remat en la mateixa direccio i es la manera de funcionar, cal continuar aixi i les victories arribaran, de moment gaudim del punt aconseguit aquesta tarde i seguim treballam que estem en bon cami, tenim tota una segona volta que promet emocions fortes, pero tambe promet tardes com avui en que demostrem que el Voltrega es diferent, pero que per sobre de tot, es un EQUIP.

1 comentari:

Jordi ha dit...

Us deixo el video del gol de l'empat a dos d'en German.

http://www.youtube.com/watch?v=wvi2NQGkwPI