diumenge, 9 de gener del 2011

VIC-RIUPRIMER 1 - VOLTREGA 1

Vaig dir el dia del Centelles, que un empat sempre et deixa el regust aquell de no saber mai si has guanyat un punt o n´has perdut dos. Avui no tinc cap dubte... hem guanyat un puntas!!
I es que el camp del Riuprimer es un dificil camp historicament per nosaltres, el Riuprimer es un gran equip, molt jove i amb grans jugadors i hem de sumar-li que en el minut 60 i amb el 1-0 al marcador, ens hem quedat amb 10 per l´expulsio de´n Bena.
L´equip pero, ha tret casta, ha tret bon joc i globalment i si treiem els primers 15 minuts, hem estat superiors al nostre rival, que gairebe no han gaudit d´ocasions. Hem tingut l´ocasio de guanyar en una darerra jugada de l´Eloi que el porter ha salvat miracolosament, i ja dic que en linies generals estic super satisfet de l´equip, de la seva actitut i del joc desplegat avui a Sant Eulalia.
Ens arriven dies dificils en aquesta segona volta, en una lliga on la igualtat es la nota predominant i on caldra estar molt atents en cada partit perque el que el que hi ha en joc es important, no dubto pero que amb aquesta actitut, ganes i compromis podrem tirar els partits endavant i solventar amb exit aquesta nova temporada, on el concurs de tots sera vital per tenir exit setmana darerra setmana.
Felicitats per l´empat i la setmana vinent a tornar-hi... no a empatar, sino a jugar com avui, amb les ganes empenta i intensitat que necessitarem per tirar el partit endavant, ja que ens visita unaltre equipas, el segon classificat el Sant Vicenç, que de ben segur no ens regalara res, pero nosoaltres estic segur que tampoc.