divendres, 7 de gener del 2011

TORNA LA LLIGA... RIUPRIMER

Despres de les festes nadalenques, torna la competicio. I per a nosaltres torna amb un rival complicat, el Vic-Riuprimer, un molt bon equip amb grans jugadors i que no ha fet una bona primera volta pero que esta remontant el volt en els darrers partits guanyant a rivals importants, i millorant i molt en el seu joc.
Per part nostra ademes, comptem amb les baixes per sancio de Chicho i Rique, ademes de la baixa per lesio de Sergi Vigue, que avui l´hi han comfirmat que te els lligaments creuats trencats i sera baixa tot el que resta de temporada, Anims Sergi!!!! t´esperem aviat, i esperem dedicar-te la victoria, o com a minim fer un bon partit per tu. Som-hi i tornem a la feina!!!!

Jugadors convocats
Dissabte...................8 gener 2011
partit......................Vic-Riuprimer - VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 2 al camp de futbol de Santa Eulalia, o be a la 1 a La Taverna.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Guillem Conill
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Juanaki
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol


Us deixo amb la frase de la setmana que es de Arnold Joseph Toynbee
i diu aixi: "El moment correcte per a començar no es dema o la setmana que ve, sino ara."

2 comentaris:

Anonim ha dit...

Hola Enric soc un segidor del voltrega i la gleva, i magradaria saber com es que en Nadir i en Denis an dicidit torna a la gleva, i a hagut mal rollu? l'any pasat vaig veure els dos jugadors i am van sembla 2 molt bons jugadors sobretot en Nadir. Tens algun reforç fitxat? gracies enric VISCA EL VOLTREGA!!

enric ha dit...

Bones company.

Em refereixo al que ja vaig publicar al blog el dia del Moia, en que unaltre persona em damanava el mateix.
"Referent a unaltre tema que s´ha comentat, dir que la marxa de´n Nadir i de´n Denis a La Gleva, respon unicament a motius personals dels dos jugadors, no hi ha hagut cap mena de baralla, ni discusio, ni per part meva, ni per part d´ells en vers ningu de l´equip, unicament el seu desitj de disposar de mes minuts dels que disposaven al Voltrega, els ha empengut a pendre aquesta decisio, totalment respectable, si be ells saben i sobretot en el cas de´n Denis, no compartida per mi. Pero les decisions que prenen les persones s´han de respectar, i nosaltres aixi ho hem fet. Saben que tenen les portes obertes per tornar quan vulguin, perque aixo es casa seva, i recordar sobretot a en Denis que te un pacte amb mi que espero que respecti. Ok crack??? Desitjar-los molta sort a tots dos en aquesta nova etapa."

Sobre el tema reforços, he de dir-te que no. No tinc ningu fitxat, tot i que se el que m´agradaria fitxar, tot i que tambe se la dificultat de fer venir a algu en aquestes alçades de campionat que realment millori el que tenim. No crec que incorporem nigu, ja que tinc total confiança amb la gent que som a la plantilla, gent que estan amb l´equip, compromesos i que segur tiraran endavant el carro.
Si que hem incorporat a en Juanaki, que portava tota la temporada entrenant amb nosaltres i tot i que li pot faltar ritme de partit segur que sera de gran ajuda per nosaltres, li tenim total confiança.
Res mes i com tu dius... VISCA EL VOLTREGA!!