dijous, 23 de desembre del 2010

BON NADAL!!!!




En nom del C.F. Voltrega, i en nom propi, us desitjo a tots un molt BON NADAL i un PROSPER ANY 2011. Que poguem continuar disfrutant del futbol tots junts, i que la pau, l´amor, l´armonia i el gaudi siguin cada dia mes importants en les nostres vides, tant a nivell esportiu com a nivell personal.
BON NADAL A TOTS!!!!!

No us deixo amb la frase de la setmana, us deixo amb el poema de les nostres vides, es diu IF, i es de Rudyard Kipling
. Per mi un dels escrits mes macos que s´han escrit mai.

Si guardes en el teu lloc el cap tranquil,
quan tot al teu costat és cap perdut.
Si tens en tu mateix una fe que et neguen
i no menysprea mai els dubtes que ells tinguin.

Si esperes en el teu lloc, sense fatiga en l'espera.
Si enganyat, no enganyes.
Si no busques més odi, que l'odi que et tinguin.
Si ets bo, i no fingeix ser millor del que ets.

Si al parlar no exageras, el que saps i vols.
Si somies i els somnis no et fan el seu esclau.
Si penses i rebutges el que penses en va.
Si arriba el TRIOMF o arriba la teva DERROTA,
i als dos impostors els tractes d'igual manera.


Si aconsegueixes que se sàpiga la veritat que has parlat,
tot i el sofisme del mon encanallat.
Si torneu al començament de l'obra perduda,
encara que aquesta obra sigui la de tota la teva vida.


Si arrisques d´un cop i ple d'alegria,
els teus guanys de sempre a la sort d'un dia,
i perds, i et llances de nou a la batalla,
sense dir res a ningú el que ets, ni el que eres.

Si aconsegueixes que els nervis i el cor t´assisteixin,
encara després de la seva fugida, en el teu cos en fatiga,
i que s'aferrin a tu, quan no quedi res,
perquè tu vols, ho vols i ho manes.

Si parles amb el poble, i guardes la virtut.
Si marxes al costat de Reis, amb el teu pas i la teva llum.
Si ningú que et fereixi, arriba a fer-te la ferida.
Si tots et reclamen i cap et necessita.

Si omples el minut inoblidable i cert,
de seixanta segons, que et porten al cel.
TOT lo d'aquesta Terra serà del teu domini,
I molt més encara ...

Seràs un HOME, fill meu!


Desitjo a tot-hom un FELIÇ ANY 2011!!!

diumenge, 19 de desembre del 2010

VOLTREGA 3 - LLERONA 3

Tots teniem ganes de despedir l´any amb una victoria i no ha pogut ser. I no es que haguem estat inferiors al Llerona, o que haguem fet un mal partit, sembla que hem trobat el nostre estil de joc, la nostra manera de jugar desde ja fa setmanes i quan ens hi posem ho fem be. El que pasa pero, es que tenim un important handicap, i aquest handicap es diu alçada. Patim i molt en cada pilota aerea, corners, faltes i qualsevol pilota penjada dins l´area ens fan estar neguitosos. Avui hem jugat millor que ells, hem tingut mes ocasions, hem tingut mes la pilota i en determinants moments hem estat brillants, pero dues pilotes penjades en dos corners, han fet que tota aquesta bona feina no tingues la recompensa que mereixiem. Ja vaig dir la setmana pasada que el bon joc sempre sol tenir recompensa i en soc un fervent defensor, tard o d´hora, el nostre joc es veura recompensat en forma de victories, n´estic convençut. Felicitar en primer lloc a l´equip per la feina feta, per l´esforç exhibit i pel joc que varem mostrar sobretot a la segona part, i dir-los que cal no defallir i continuar en la mateixa linia que es la linia que ens portara a remuntar aquesta mala ratxa de resultats. La unio i el treball ens faran tornar al cami de les victories, i pasat el parentesi nadalenc hem de tornar-nos-hi a posar per aconseguir-ho, la voluntat de tots hi es, nomes falta que ens tornin a somriure els resultats.
Referent a unaltre tema que s´ha comentat, dir que la marxa de´n Nadir i de´n Denis a La Gleva, respon unicament a motius personals dels dos jugadors, no hi ha hagut cap mena de baralla, ni discusio, ni per part meva, ni per part d´ells en vers ningu de l´equip, unicament el seu desitj de disposar de mes minuts dels que disposaven al Voltrega, els ha empengut a pendre aquesta decisio, totalment respectable, si be ells saben i sobretot en el cas de´n Denis, no compartida per mi. Pero les decisions que prenen les persones s´han de respectar, i nosaltres aixi ho hem fet. Saben que tenen les portes obertes per tornar quan vulguin, perque aixo es casa seva, i recordar sobretot a en Denis que te un pacte amb mi que espero que respecti. Ok crack??? Desitjar-los molta sort a tots dos en aquesta nova etapa.

divendres, 17 de desembre del 2010

CONVOCATORIA PEL LLERONA

Jugadors convocats
Dissabte...................18 desembre 2010
partit......................VOLTREGA-Llerona
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Chicho
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Dani Marcos
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. Albert Font

Darrer partit de l´any en front d´un rival super perillos i carregat de grans jugadors, David Parra, Adria Bonachela, Castellsage, els germans Lizandra... un conglomerat de grans jugadors que fan que el Llerona sigui un rival temible, davant el quan intentarem fer-li front de la millor manera que sabem, que es jugant a futbol, intentant imposar el nostre joc, el nostre estil i procurant estar encertats de cara a la porteria rival.
Hem d´intentar acabar l´any sumant, i aprofitar la parada nadalenca per carregar piles i tornar amb anims renovats de cara l´any vinent, i que millor per acabar l´any, que fer-ho amb victoria. Ho intentarem!!
Us deixo amb la frase de la setmana que es de HELLEN KELLER, escriptora i conferenciant nordamericana, cega desde els 19 mesos, que deia aixo demostrant la força que tenia i que tots hem de tenir en els moments dificils de la vida: "Soc un i solament un.
No puc fer-ho tot, pero puc fer algo
I no renuncio a no fer el algo que puc fer"

diumenge, 12 de desembre del 2010

MOIA 2 - VOLTREGA 0

Abans de tot i en primer lloc, dir que no vaig assistir al partit de Moia per un assumpte personal greu, i que les tasques d´entrenador les va fer amb gran encert, en Viza. Pel que m´han explicat sembla que va ser un partit molt ben jugat per part nostre sobretot a la primera part, on varem gaudir d´ocasions per sentenciar el partit, no ho varem fer i aixo com pasa gairebe sempre s´acaba pagant, i en una bona segona part, tot i que no tant com la primera, ells a les acaballes ens varen fer dos gols que varen sentenciar el partit.
Felicitar el meu equip perque varen fer un gran encontre i varen donar la cara en tot moment, dir que les ocasions ja entraran i que l´important es precisament aixo... tenir-les. Deia Johan Cruyff que si juges malament pots guanyar un partit potser dos, pero a la llarga acabaras perdent, al contrari si juges be, pots perdre un partit, dos o tres pero a la llarga s´acaba guanyant. Ahir es va jugar be, varem perdre, cal tornar a jugar be dissabte, i enganxar-nos altre cop als triomfs, ja que si seguim en aquesta linia de joc segur que arribaran. No pasa res, dissabte com sempre intentarem jugar be i guanyar, que es el que ens fara estar contents i escalar posicions, unes posicions que ara hem baixat pero que no dubto que tornarem a conquerir.
Mencio especial a en Viza que com dic ahir va fer d´entrenador. Gracies David per la teva feina i no et trenquis el cap que vares fer el correcte en cada decisio que vares pendre, saps quen tot l´equip esta amb tu i tots et recolzem en les teves decisions, ets mes que un capita, ets un lider dins l´equip i el mes important... un amic i els amics de veritat no et fallen mai. Gracies i enhorabona.
I agrair tambe a tots els que m´han recolzat en aquest problema personal que m´ha tocat viure, començant per l´equip i acabant per la resta, aqui es veu la gent que t´aprecia, i jo per sort en tinc molta. Gracies.
Ara a pensar ja en el Llerona, on dissabte hem de sumar si o si, tot i que no sera facil, s´ha d´aconseguir per pasar unes bones festes i acabar la primera volta amb els punts que teniem previstos. A treballar dons!!

dissabte, 11 de desembre del 2010

CONVOCATORIA PER MOIA

Jugadors convocats
Dissabte...................11 desembre 2010
partit......................Moia-VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol de Moia
o a 3/4 de 2 a La Taverna.

1. Guillem Conill
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Chicho
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Denis Lopez
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. Albert Font
17. Carles Ginesta
18. Eloi Pla

Us deixo amb la frase de la setmana que es de GABRIEL GARCIA MARQUEZ i diu aixi: "Tot el que pasa, pasa per alguna rao"

diumenge, 5 de desembre del 2010

VOLTREGA 1 - SANTA EUGENIA 2

Ja vaig dir a la previa del divendres, que hi ha equips amb els que hi tenim una mena de malefici. El Santa Eugenia es juntament amb l´OAR la nostra bestia negra aquests darrers anys.
Avui hem començat be, hem fet els 20 primers minuts de la manera que m´agradaria que juges sempre el meu equip, tocant al mitj del camp, obrint pilotes a la banda, sent contundents en defensa i agresius en atac, el premi a aixo ha estat el 1-0. Pero a partir del minut 20 hem baixat el pisto, i aleshores ens hem trobat amb dos gols que han donat la volta al marcador fruit de dues badades nostres. A partir d´aqui tocaba epica i remontada, i a la segona part ho hem intentat amb mes cor que cap, hem jugat amb molta intensitat, pero potser ens ha faltat la serenor necesaria per remontar el partit, amen de destacar el seu porter que ha tret dues pilotes sencillament espectaculars a remat de´n Sergi Bajo que entrava per tota la creueta, i a boca de cano de´n Pana despres d´un corner.
Hem perdut, i hem trencat una bona ratxa que portavem desde el dia del Sant Julia, ara toca aixecar-nos altre cop, no hi ha mes remei, i plantejar-nos el partit de Moia com una final que cal guanyar. Ja vaig dir que aquest any la lliga es molt igualada i que dues victories et coloquen a dalt i dues derrotes et fan baixar, cal treballar per recuperar el que aquesta jornada segurament hem baixat, convençuts de que no pasa res i que queda molta lliga encara, i convençuts, i aixo cal remarcar-ho, que a igualtat d´intensitat som mes bons que qualsevol equip de la categoria, pero a la que baixem el nostre grau d´intensitat som vulnerables. Cal jugar 90 minuts "a tope", aixi no tindrem problemes ni de remontades ni de sorpreses, i de pas acabarem amb "besties negres" que son si volem derrotables.
Enhorabona al Santa Eugenia per la victoria, han fet un bon partit, estrenaven entrenador i ha funcionat la dita de que a entrenador nou victoria segura. Tenen equip per estar mes amunt i segur que hi estaran. Felicitats.
Nosaltres treballarem perque a Moia tornem a veure un equip intens, valent i amb ritme els 90 minuts, que es el que ens podra fer guanyar el partit, com a minim hem de jugar amb la mateixa intensitat que ells, estic segur que avui ho haurem apres, i dissabte ho posarem en practica.

divendres, 3 de desembre del 2010

CONVOCATORIA PEL SANTA EUGENIA

Jugadors convocats
Dissabte...................4 desembre 2010
partit......................VOLTREGA-Santa Eugenia
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol.

1. Guillem Conill
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Denis Lopez
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. Albert Font
17. Carles Ginesta

Al llarg d´una lliga sempre hi ha camps o equips amb els que et costa mes de jugar. Tradicionalment el Santa Eugenia sempre ha estat un rival complicat per nosaltres. Ho va ser l´any pasat, on ens va guanyar els dos partits, i ho ha estat en els partits que haviem jugat a tercera on sempre ens complicaven la vida. Son un equip que sembla que no estan be pero que vindran al nostre camp i faran un gran partit, n´estic segur. Conten amb bones individualitats, com en Casasampera, Marc Sala, en Topo, Illa...bons jugadors capaços de posar en dificultats qualsevol rival, amen d´estar dirigits desde la banqueta per l´amic Joan Ayats que es un gat vell alhora de fer rutllar els seus equips, siguent la situacio en la que es troben en l´actualitat quelcom merament anecdotic, ja que estic convençut que aviat sortiran d´aquestes baixes posicions. Nomes espero que triguin una setmana en reaccionar. Caldra donar-ho tot per aconseguir els tres punts que son tant importants per a nosaltres, amb entrega, lluita i ganes pero intentarem aconseguir-ho.
Us deixo amb la frase de la setmana que es del DALAI LAMA i diu aixi: " Si alguna vegada no et donen el somriure esperat, sigues generos i dona la teva. Perque ningu te tanta necesitat d´un somriure, com aquell que no sap sonriure als demes."