diumenge, 28 de novembre del 2010

CENTELLES 1 - VOLTREGA 1

Quan empates sempre et queda una pregunta a fer. Hem guanyat un punt o n´hem perdut dos?? Sumar sempre es positiu i mes a fora de casa, penso pero que podriem haber guanyat si haguessim lleguit millor el partit, tot i aixo repeteixo que un punt es un punt i s´ha de valorar positivament.
Despres em parlem.

divendres, 26 de novembre del 2010

CONVOCATORIA PER CENTELLES

Jugadors convocats
Dissabte...................27 novembre 2010
partit......................Centelles-VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol de Centelles o be a les 2 a La Taverna.


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Chicho
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Denis Lopez
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Sergi Bajo
15. David pujol
16. Albert Font

Partit en que enganxem un rival en ratxa, porta dues setmanes sense perdre i contra des rivals dificils, com son Olimpic i Santpere, endosant a aquest ultim una dolorosa derrota per 2-7. Gran moment de forma del seu golejador Guillem Carrera, un dels millors davanters de la categoria, dins d´un equip molt equilibrat que no va començar be la lliga pero que s´esta refent. El camp del Centelles tradicionalment ha estat un camp complicat per nosaltres i haurem de donar el millor de cadascu de nosaltres per aconseguir marxar cap a casa amb els tres punts, com es el nostre objectiu.
Caldra que tots estiguem afinats i concentrats perque el Centelles repeteixo es un dificilisim rival amb molta qualitat i amb joves jugadors de gran nivell.
Us deixo amb la frase de la setmana que es dels evangelis, concretament del profeta MATEU 17:20 i diu aixi: “Si tens fe, podrás ordenar a aquesta montanya que es mogui ; i es mourá; i res será imposible per a tu."

diumenge, 21 de novembre del 2010

VOLTREGA 2 - CAMPDEVANOL 1

Ja vaig dir ahir que el Campdevanol era un gradissim equip, i avui els que heu vingut a veure el partit, penso que ho heu pogut comprovar. Ben ordenats en defensa, solids al mitj del camp i amb molt de perill a la davantera, sens dubte els ingredients ideals per fer un gran equip. Haviem de fer un molt bon partit per endur-nos els 3 punts i penso jo que l´hem fet. Sobretot a la primera part, ha estat un partit complert, on nomes es pot ficar l´unic pero, que de poder anar al vestidor amb un 3-0, hem anat al descans amb un 1-0, per a mi totalment curt. A la segona hem gaudit d´ocasions per ampliar el marcador com tambe les han gaudit ells per empatar-nos, siguem justos, tot i que penso que el gol de´n Pana, ha fet justicia al comput global del partit.
Portem ja 5 partits consecutius guanyant, es molt dificil encadenar una ratxa de victories tant seguida, en aquest grup tant competitiu i igualat, hem de continuar pero... No podem caure en el cofoisme del que ja esta tot fet, ja que no hem fet res encara i la victoria d´avui nomes ens dona una setmana de tranquilitat, res mes. El treball, el agafar-nos amb seriositat els partits setmana darerra setmana, el coratge i l´entrega en cada partit, es el que ens fara estar mes amunt o mes avall, no mirem cap altre objectiu que no sigui el de la setmana vinent, el partit del Campdevanol ja es historia i n´hem de pasar pagina. Personalment em sento orgullos de tot l´equip, i quan dic tot l´equip em refereixo als 23 jugadors que en formen part i que em demostren cada setmana que es pot comptar amb tots, no hi ha 11 titulars i 12 reserves, hem demostrat setmana darrera setmana que hi ha 23 titulars i aixo es el que em fa estar mes orgullos d´aquest equip, portem 11 jornades i no hem repetit alineacio... que vol dir aixo? que surti qui surti, jugui qui jugui, respon! es part important del grup, alhora que necesaria i aixi ha de continuar siguent, tots som imprescindibles, tots som necesaris per tirar endavant aquest baixell que tot just comença a reflotar despres d´un mal inici, queda encara molta travesia pero si tots contineum remant com ho estem fent fins ara, JUNTS i en la mateixa direccio, no dubto que el baixell arrivara a bon port. Felicitats pel partit d´avui a tot l´equip, i a treballar tota la setmana pensant en el proper compromis. Endavant nois ens queda molta travesia!!!!!

dissabte, 20 de novembre del 2010

CONVOCATORIA PEL CAMPDEVANOL

Jugadors convocats
Dissabte...................20 novembre 2010
partit......................VOLTREGA-Campdevanol
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Guillem Conill
15. David pujol
16. Albert Font

Penso que el partit amb el Campdevanol es un dels mes dificils d´aquesta lliga. Per a mi el Campdevanol es un dels candidats a lluitar per les 4 primeres plaçes, juntament amb l´Olimpic, Roda, Sant Vicenç i Torello. Te una gran plantilla de jugadors, d´on destaca el pitxitxi Rota, Suarez, Luisinho... grans jugadors que formen una gran plantilla. Nosaltres estem en una bona dinamica de joc i de resultats pero es molt dificil degut a l´igualtat de la lliga, encadenar tants partits seguits guanyant, ara estem en una posicio de privilegui que caldra lluitar per mantenir. Dema gran partit al parroquial us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Tonatihu, i diu el seguent: "Les oportunitats no son producte de la casualitat, mes aviat son resultat del treball."

dilluns, 15 de novembre del 2010

PRADENC 0 - VOLTREGA 1

Partit molt complicat el que hem jugat aquesta tarde a Prats, ha costat molt de guanyar pero penso que hem lluitat, jugat i treballat per fer-ho. Estem en una bona linia que cal refrendar setmana darrera setmana, en una lliga tant igualada com la que estem jugant, una victoria no es mes que la tranquilitat setmanal, pero t´obliga a pensar ja, en la seguent jornada. Avui a Prats hem fet una demotracio d´entrega, i esperit de sacrifici, tots hem estat a l´alçada i ningu s´ha amagat, pero em de pasar pagina i pensar ja en la seguent jornada on caldra altre cop començar de cero.

divendres, 12 de novembre del 2010

CONVOCATORIA PEL PRADENC

Jugadors convocats
Diumenge...................14 novembre 2010
partit......................Pradenc-VOLTREGA
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol de Prats o be a les 2 a La Taberna


1. Sergi Bajo
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Denis Lopez
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Guillem Conill
15. Chicho
16. Albert Font


Dificil partit el d´aquesta setmana en un camp tradicionalment complicat per nosaltres. El Pradenc es un molt bon equip amb joves jugadors, molt ben portat desde la banqueta per l´amic Pare, i que sap conjugar la joventut del seu equip, amb la veterania d´homes com Roger Parareda, Catot, Vila, Toni Teshigi, gent amb molta qualitat i experiencia en la categoria. Equip molt lluitador, pero alhora molt ben organitzat i amb molta categoria en totes les seves linies. No sera gens facil esgarrapar punts de Prats, ho hem d´intentar pero i refrendar d´aquesta manera la linia ascendent que portem en els darrers partits.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de GUSTAVE LE BON i diu aixi: "Les voluntats débils es tradueixen en discursos; les voluntats fortes, en actes."

dissabte, 6 de novembre del 2010

VOLTREGA 4 - SEVA 1

Qui no hagui vist el partit i miri ara el resultat potser pensara que ha estat un partit facil. Res mes lluny de la realitat. Davant un dificilisim i ben plantat equip, el cert es que hem hagut de lluitar i molt per aconseguir els 3 punts. El Seva ha tirat dos cops al travesser i qui sap que hagues pasat si entren aquestes pilotes, ja vaig dir en l´anterior post que era un equip que portava una molt bona linia i avui ho ha demostrat, aixo pero, no fa mes que donar encara mes valor a la victoria aconseguida aquesta tarde. Hem fet una bona primera part on hem dominat, i hem intentat parar les periloses contres amb que ens atacaba el Seva, i a la segona part hem posat una marxa mes, hem sigut valents i hem tingut recompensa. I es que el futbol quan es juga amb ganes, intensitat i força costa molt de contrarestar. Per a mi hem fet una segona part, no se si de llibre pero si de la manera que m´agradaria jugar sempre, s´ha corregut, s´ha treballat, s´ha sigut generos i solidari en l´esforç, en definitiva ham sigut un equip.
Deixeu-me que faci un petit esment a un jugador en particular en el dia d´avui. Seria injust destacar algu sobre l´altre perque tot-hom ha estat a l´alçada, pero vull felicitar a l´home que per a mi en ha donat la cinquena marxa que ens faltava, felicitats a en Chicho. Ens hem encomanat de la seva força, ganes i coratge, i ha estat la cirereta que faltava per donar al bon joc de la primera part, el gas necessari per afrontar la segona. Felicito a TOT L´EQUIP, pero en especial a en Chicho, enhorabona pel partit d´avui.
Ara ens toca gestionar la victoria i l´hem de gestionar treballant, i sabent que no hem fet res i que no som encara enlloc, sencillamnet estem en una bona linia que cal cuidar, seguir i continuar, la porta dels somnis esta oberta, obrim-la mes que mai i continuem somiant.
Nomes desitjar abans d´acabar que el porter del Seva, es trobi be, ja que ha resultat lesionat fortuitament en la jugada del penal, desitjo que es recuperi aviat i que nomes hagui estat un ensurt.

divendres, 5 de novembre del 2010

CONVOCATORIA PEL SEVA

jugadors convocats
dissabte...................6 novembre 2010
partit......................VOLTREGA-Seva
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol.


1. Sergi Bajo
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. David Pujol
8. Denis Lopez
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Jordi Benavente
15. Chicho
16. Albert Font
17. Guillem Conill


Tercer dels 3 partits seguits que teniem al nostre camp, dos els hem solventat satisfactoriament, ara ens queda el Seva que es el mes complicat, ja que es un equip que esta en un linia ascendent i que ha fet un gran inici de temporada, ha incorporat aquest any a Pere Serrabassa un historic jugador de la comarca, ex Taradell, Tona entre altres i que garanteix el mes important... gols. A part te un bon bloc que el va portar a aconseguir l´ascens la temporada pasada. Equip com dic, complicat i molt perillos, pero que hem d´intentar guanyar si volem continuar la nostra linia ascendent, marcada de ja fa alguns partits.
Us deixo amb la frase de la setmana que es ELEANOR ROOSVELT i diu aixi: "El futur pertany a aquells que creuen en la bellessa dels seus somnis"