dilluns, 27 de setembre del 2010

SANTPERENCA 0 - VOLTREGA 0

Vist com ha anat el partit, penso que podem estar molt satisfets de l´empat a 0. No es un resultat que ens deixi satisfets, pero repeteixo, vist el partit, podem estar contents. I es que si ja es dificil jugar contra un lluitador rival, el dia de la seva festa major i en un camp molt dificil degut a la seva irregularitat, (soc conscient d´on venim, pero el camp del Sant Pere esta pitjor que el nostre l´any pasat)se´ns hi va afegir l´agravant d´haber d´afrontar gairebe tota la segona part amb 9 homes degut a dues expulsions.
Penso que no hem canviat el xip encara sobre el tema arbitral, aquest any cada expulsio significa un partit de sancio, encara que sigui per dues groges, a part de que cada 5 tarjes groges significa tambe un partit de sancio. Soc molt critic en aquest tema, perdoneu-me, pero penso que encara no som conscients del mal que ens fem a nosaltres mateixos i que fem a la resta de l´equip, no controlant els nostres impulsos, d´acord que podem estar calents pero hem de controlar-nos perque en res ajudem a l´equip, amb protestes inutils amb el col.legiat, es una batalla perduda i n´hem de ser conscients.
Actuacions arbitrals al marge, estic molt content amb l´eperit de lluita que varem demostrar al partit d´ahir, amb 9 jugadors sobre el camp, i amb 40 minuts per endavant, haviem de correr molt i lluitar molt per treure quelcom positiu de Sant Pere, i ens varem buidar. Felicitats per l´entrega, pel sacrifici, per la fe i per la lluita, no estic content pel joc pero torno a repetir que amb les circumstancies que ens varen trobar al partit d´ahir poca cosa mes podiem fer. Ara ja ens toca pensar en el partit de dissabte, ara ja hem arrencat, ara ja hem sumat el primer punt, ara que començem a tirar amunt i que anem millorant dia a dia depen unicament del nostre treball, i se que aquest no faltara, i que la voluntat de tots per millorar i oferir el que es capaç d´oferir aquest equip hi es desde el primer dia, i ara no ens fara tirar enrere un parell de mals resultats i que ens costi arrencar, arrencarem i amb força, n´estic segur. Dissabte contra el Caldes haurem de demostrar el mateix esperit i la mateixa força que diumenge, treballarem perque hi hagui millor joc, i saltarem al camp amb la voluntat de tirar el partit endavant, torno a repetir el que us deis la setmana pasada, sols no ho aconseguirem, ens hi heu d´ajudar, ara be se que aquesta ajuda esta garantida. Senyors dissabte tenim partit. Som-hi!!

diumenge, 26 de setembre del 2010

CONVOCATORIA PER SANT PERE

jugadors convocats
diumenge...................26 de setembre 2010
partit.......................Santperenca-VOLTREGA
Hora.........................a ¾ de 4 al camp de futbol
o a 1/4 de 4 a La Taverna


1. Albert Guix
2. Marc Rique
3. Marc Icart
4. David Visanzays
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. David Pujol
8. Denis Lopez
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Sergi Bajo
14. Eloi Pla
15. Jordi Benavente
16. Chicho
17. Dani Marcos

Us deixo amb la frase de la setmana, que es de Wayne W. Dyer , i diu aixi: "SOM ALLO EN EL QUE CREIEM"

diumenge, 19 de setembre del 2010

VOLTREGA 0 - OLIMPIC LA GARRIGA 1

Ja vaig dir ahir que l´Olimpic era un equipas. Avui ho ha demostrat. Penso que hem de ser conscients d´on venim, de qui som i de que volem. A tots, a mi el primer, m´agradaria jugar com juga el Barça, a tots ens agrada fer un bon futbol, i a tots ens agrada guanyar, pero hem de ser conscients del que som, d´on venim i del que volem ser quan siguem grans. Dissabte ens varem enfrontar a un equip que baixa de primera regional, que es a segona per culpa dels descensos compensats, ja que sino fos aixi encara seria a primera, que te jugadors d´una qualitat innegable, un dels millors entrenadors de la categoria, i que per a mi, i es una opinio personal, es el maxim candidat a quedar campio. Que no varem jugar be? ho admeto, que hem de millorar? ho accepto, pero penso que els punts que realment ens fan mal i que trobem a faltar, son els punts de la primera jornada contra el Tona, i no em malinterpreteu, no vull dir que el Tona sigui un mal equip, simplement penso que son bastant mes asequibles del que es La Garriga, contra La Garriga a casa pots perdre, contra el Tona, hem de guanyar, es el que penso i si em llegeix algu de Tona no vull que s´ho agafai malament simplement penso que constato una realitat. A partir d´aqui crec que sols portem dues jornades, els nostres inicis a la categoria mai han estat esplendids i es molt aviat encara per posar-nos nerviosos, em deia un jugador del Voltrega despres del partit de dissabte: -"hem de guanyar un parell de partits seguits i s´acaba el problema, els nervis i tot el cuento..." Penso com ell, ens falten un parell de victories que ens donin confiança, el futbol es un estat d´anim, i el que avui veiem negre per art de magia es pot tornar blanc, no caiguem en el desanim, aixo tot just comença i l´important es com s´acaba no com es comença, dissabte sense anar mes lluny, tot i no fer un bon partit, tenim la darrera mitja hora en que podem empatar, tenim l´empat en dues ocasions, si els fem el gol segurament ara el discurs seria unaltre, i el partit seria el mateix.
No se com acabara aixo, penso que estem una mica massa nerviosos tots perque les coses no surten com voldriem, nomes us puc garantir que continuarem treballant amb l´intencio de fer les coses tant ben fetes com sapiguem, i estic segur que si seguim tots junts ens en sortirem i al final de temporada podrem tornar a estar orgullosos del nostre equip. Units ho aconseguirem, sols no.

dissabte, 18 de setembre del 2010

DEBUT A CASA CONTRA UN EQUIPAS...LA GARRIGA

El nostre debut a casa no podria ser contra un rival amb major entitat, l´equip de La Garriga, es un dels grans favorits per aconseguir el titol, aquest any ha baixat de primera regional, i te un potencial extraordinari, ademes de comptar amb un grandios entrenador, aquest cocktail de grans jugadors + entrenador + experiencia + historia nomes te un nom... equipas!! No ens sera facil de derrotar, i per fer-ho haurem d´estar concentrats al 120%, nosaltres a veure com superem la derrota de la darrera jornada que ens va fer força mal, pero com no serveix de res lamentar-se de les ensopegades, cal aixecar-se i tornar-hi, i amb el recolsament de tots segur que ho aconseguirem.

c.f.Voltrega 2010/2011

jugadors convocats
dissabte...................19 de setembre 2010
partit.......................VOLTREGA – Ol. La Garriga
Hora.........................a ¾ de 4 al camp de futbol



1. Albert Guix
2. Marc Rique
3. Marc Icart
4. David Visanzays
5. Juan Cobo
6. Albert Font
7. David Pujol
8. Denis Lopez
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Sergi Bajo
14. Eloi Pla
15. Jordi Benavente
16. Chicho
17. Guillem Conill
18. Josep Serra “Lipiu”

Us deixo amb la frase de la setmana que es de THOMAS JEFFERSON i diu aixi: "M´agraden mes els somnis de futur, que les histories del pasat"

dilluns, 13 de setembre del 2010

TONA 4 - VOLTREGA 2

No negare que dissabte vaig tenir una decepcio, la veritat pensava que era un partit que podiem guanyar, i continuo pensant que som superiors, pero no va quedar aquesta presumpte superiorirar reflectida dins el terreny de joc.
El Tona, un equip molt jove i lluitador, es va aprofitar de les nostres facilitas defensives i en 45 minuts ens va fer 4 gols que sentenciaven el partit. A la segona part tot i reacccionar timidament i tenir ocasions, no varem estar encertats i ens va ser imposible aixecar un marcador tant contundent com alhora sorprenent, perque penso que no ofenc ni menyspreo a ningu, si dic que ni ells mateixos s´esperaven.
Felicitar al Tona per la victoria, i ara a nosaltres ens toca reflexionar on varem errar, i esmenar els nostres errors, a fi de redreçar una situacio que sense ser dramatica, ja que es tracta nomes del primer partit de lliga, si ens ha de fer obrir els ulls i fer-nos veure que tots els pàrtits seran molt dificils aquest any i que caldra jugar-los al 200% per tirar-los endavant. Demano perdo a qui haguem fallat, i demanar tambe que ens tinguin confiança, que lluitarem per redreçar el nostre rumb i que no dubtin que les victories tornaran. Gracies i desitjo que ens continueu recolsant.

dissabte, 11 de setembre del 2010

COMENÇA LO SERIOS... PRIMER PARTIT, TONA.

Despres de gairebe un mes de pre-temporada, inauguracions, noves sensacions, noves emocions i com no nous proposits, avui a les 5 de la tarde a Tona comença la lliga. I començem amb un jove equip que ha pujat aquest any a segona, equip amb molta joventut com us dic, alhora de molta qualitat tambe, ja que es el filial d´un dels grans de la nostra comarca. com arribem a aquest partit? crec que força be, no estem encara on penso que podem estar, pero considero que a punt per plantar cara en el nostre primer partit oficial d´aquest atemporada, la gent ha treballat be, s´ha esforçat i ara falta plasmar sobre el terreny de joc les sensacions que tenim desde fora, aquesta tarde a les 5 s´han acabat els tests, i comença lo serios.

JUGADORS CONVOCATS.
PARTIT............Tona - VOLTREGA
A les 3 a La Taverna o be a 3/4 de 4 al camp del Tona

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.David Vizansay
4.Marc Icart
5.Juan Cobo
6.David Pujol
7.Denis Lopez
8.Gerard Rique
9.Sergi Bajo
10.Ivan Panadero
11.Guillem Conill
12.Dani Marcos
13.German Lazaro
14.Nadir Karroch
15.Carles Ginesta
16.Eloi Pla
17.Jordi Benavente
18.Chicho

Com era costum la temporada pasada i procurare que aixi continui, us deixo amb la frase de la setmana. La primera d´aquesta temporada es de Victor Hugo i diu el seguent: "El futur te molts noms. Per als débils es lo inabastable. Per als temerosos, lo desconegut. Per als valents es l´oportunitat"

dilluns, 6 de setembre del 2010

VOLTREGA 0 - MANRESA 2

Tot i la derrota, estic content de com hem jugat. Dema en parlem mes extensament.

diumenge, 5 de setembre del 2010

DIUMENGE 5 SETEMBRE, DATA PER LA HISTORIA...

En tot col.lectiu, associacio, club o entitat, hi ha unes dates que sempre es recorden i se cel.lebren. Solen pertanyer a fets que han marcat el pasat, present o futur de l´entitat en concret. Dema 5 de setembre de 2010, penso que es uns data a recordar per nosaltres. Despres de molt de temps d´espera veurem el nostre "arena stadium" d´un color verd que el fa ser extrany. Per els que hem pasat moltes hores en els darrers anys de les nostres vides en aquell camp, veure´l de manera que esta ara es un motiu d´inmensa alegria, les obres de remodelacio han acabat, i el resultat penso que es pot qualificar com a excel.lent. Per fi tenim un camp de veritat!!!! ara no hi ha excusa, ara ja no serveix dir que el bot, o m´ha botat malament, ara hem de fer valer la nostra qualitat a l´hora de jugar a futbol, abans ho intentavem, ara ho hem de fer. Dema a 2/4 de 5 es l´hora, us esperem a tots, perque es el nostre camp, el camp de tots, i junts hem de obrir foc en aquesta nova etapa que dema encetem.
El rival? un equipas, el Manresa de categoria preferent, que ultima les seves darreres proves abans de començar la lliga, esperem estar a l´alçada i ser uns dignes rivals, i sobretot ensenyar a tot-hom que el Voltrega desitjava per joc i per qualitat dels seus jugadors una cosa aixi, un camp com el que tenim i que dema estrenarem, no mirem el resultat, sino com es produeix, busquem el bon joc, el toc, la combinacio i la diversio i els resultats arribaran, sino en aquest partit en unaltre, de fet dema tenim molt a guanyar i poc a perdre. Podem guanyar il.lusio i confiança de cara la lliga, tot dependra de com jugem i de les sensacions que transmitim, us hi esperem i esperem no defraudar-vos. Fins dema.