dimarts, 31 d’agost del 2010

FARNERS 2 - VOLTREGA 2

Nou test de pre-temporada en una setmana molt carregada, ja que varem entrenar cada dia menys dilluns i divendres, la resta o va haver-hi entrenament o partit, es llogic dons que el cansament en pases ahir una mica de factura.
No varem fer una bona primera part, degut una mica al nostre cansanci, aixi com a la velocitat i empenta dels nostres rivals, un molt bon equip.
A la segona part pero ens varem entonar, ens varem treure la son de les orelles i varem complir amb escreix l´objectiu del partit, agafar ritme de competicio, i bases de joc de cara la temporada. Pel Voltrega varen marcar l´Ivan Panadero 1-1 despres d´una molt bona jugada col.lectiva, amb un gran xut desde fora l´area, i l´Eloi Pla "Poi" 1-2, culminant un atac ben portat pel nostre equip.
Ara toca tornar a entrenar en una setmana de no tanta carrega fisica, i amb mes part tecnica i tactica, de mica a mica anirem polint les nostres errades i intentarem posar-nos a to de cara l´inici de lliga. El millor de tot es que hi hagui una bona evolucio en el joc, que partit a partit es vaigui millorant, i que arrivem al nostre objectiu (l´inici de la lliga) en bones condicions. Fins dimarts a entreno.

dissabte, 28 d’agost del 2010

BESCANO 1 - VOLTREGA 2

Primer test de pre-temporada jugat aquesta tarde, sota una calor de justicia en el camp del Bescano. I es que a l´hora que hem jugat (2/4 de 5) no eren al carrer ni les sargantanes, tot i aixi hem aguantat prou be un partit que ha servit per agafar minuts, agafar fons i agafar ritme de competicio, que son els objectius que ens aviem marcat de cara aquest encontre. Els gols els han fet en Bena al minut 8 despres d´una pasada en profunditat de´n Guillem, el 0-2 arrivaba al minut 35 despres d´una pasada de´n Nadir que en Chicho definia perfectament i el 1-2 definitiu el feia el Bescano a les acaballes del partit, al minut 85 despres de que un davanter local marxes per velocitat de la nostra defensa i encares en Marc Rique, que no ha pogut fer res per evitar el gol. Nombroses ocasions per ambdos cantons que haurien pogut donar un resultat mes ampli per ambdues bandes, pero estem en pre-temporada i es hora d´afinar punteries, cosa que de mica en mica esperem anar fent.
El proper compromis dema a 2/4 de 6 al camp del Farners, contra el Juvenil de preferent, un dur test que ens fara ser mes exigents del que hem estat avui. Dema us ho explico.

dimecres, 18 d’agost del 2010

CANVI DE DARRERA HORA

Hi ha hagut un canvi en la nostra planificacio de pre-temporada. El partit que haviem de disputar el proper cap de setmana a la poblacio de Platja d´Aro contra l´equip local, ha estat suspes degut a que l´Aro finalment ha canviat la seva planificacio de partits, hi ha posposat el que havien de jugar el cap de setmana del 21 d´agost. En lloc de jugar un partit, degut a l´imposibilitat de buscar un rival depresa i corrents, (ates que la majoria dels equips ja tenen montat el seu) hi haura sessio d´entrenament en hora i lloc encara per designar. El nostre debut en partit de pre-temporada dons, s´ha vist ajornat una setmana, i tindra lloc al camp del Bescano el proper 28 d´agost.