dilluns, 19 de juliol del 2010

GAIREBE TOT PERFILAT...

Despres d´uns dies d´inactivitat al blog, tornem per explicar com hem montat la pre-temporada, i l´equip de cara a l´any vinent.
Començem per la pre-temporada. Els entrenaments començen el dimecres 11 d´agost, es a dir un mes abans de l´inici de la competicio. Farem tres sesions per setmana, i el lloc es l´unica cosa que ens queda per lligar, ja que degut a les obres al nostre camp, haurem de fer les tres primeres setmanes d´entrenament, o be a La Gleva, o be a Vinyoles, ja veurem quin camp ens cedeixen. Disputarem 5 partits abans de l´inici de lliga, 3 a fora de casa, al no disposar de terreny de joc, i 2 a casa un cop s´haigui inaugurat el nostre camp. Els partits programats son els seguents:

21 d´agost.............Aro (2ª regional)-VOLTREGA ,a Sta. Cristina d´Aro.
28 d´agost.............Bescano (2ª regiomal)- VOLTREGA, a Bescano.
29 d´agost.............Farners (juvenil Preferent)- VOLTREGA, a Santa Coloma de Farners.
5 de setembre.......... VOLTREGA - Manresa (Preferent), a Sant Hipolit amb motiu de l´inauguracio del camp i de la Festa Major local.
8 de setembre.........VOLTREGA - Rodenc, a Sant Hipolit.
11 de setembre.......Primer partit de lliga Tona - VOLTREGA, a Tona.
16 setembre......... VOLTREGA - Vinyoles, a Sant Hipolit.
18 setembre......... Segon partit de lliga VOLTREGA - La Garriga, a Sant Hipolit.

aquests son els partits de pre-temporada, i els dos primers de lliga que disputarem, (els horaris els posare tant bon punt els tinguem comfirmats per la FCF), fins a entrar en situacio normal, tant d´entrenaments com de rodatje de partits.

Pel que fa a altes i baixes el tema esta aixi:

ALTES:
GERARD RIQUE: Defensa central provinent del Vic. Jugador amb una gran embergadura, molt potent i amb moltes qualitats defensives, molt bon marcador i va molt be en el joc aeri, tecnicament no es gens dolent, sens dubte un gran defensa.
NADIR: Mitjcampista provinent de la Gleva, on ha fet dues bones temporades despres de deixar el juvenil del Voltreganes. Jugador amb molta arrivada, rapid i que pot jugar per les dues bandes, te un molt bon toc de pilota, i molta velocitat en conduccio.
CARLES GINESTA "GINI": Prove del juvenil del Voltreganes, te un molt bon toc de pilota i tot i que el canvi de categoria sera gran, tinc confiança que pot ser un molt bon jugador.
JOSEP SERRA "LIPIU": Unaltre jugador de la cantera Voltreganesa, a l´igual que amb en Gini, tecnicament molt dotat, amb emvergadura i que si treballa fort, te molt marge de millora per ser un jugador molt util per nosaltres. Tant en Lipiu com en Gini, penso que son dues apostes de futur, i que si fan les coses ben fetes, amb paciencia i amb treball, han de tenir un prometedor futur al nostre equip.

BAIXES:
MARC LAARBYS: Em sap molt de greu que marxi en Marcos, ja que es un dels jugadors mes estimats per tots nosaltres, un gran company i amic. Marxa a la Gleva en busca de minuts, que aquest any entre feina i una cosa i l´altre no ha tingut. Als seus 32 anys, pot donar encara molt futbol i em sap greu que no ens el doni a nosaltres, no obstant la seva postura es llogica i l´entenc. Marc ja saps on es casa teva i torna quan vulguis, com em vares dir, "ja ens veurem cada dijous a sopar". I si has de marxar m´alegra que sigui a La GLeva, on estic segur donaras un gran cop de ma per intentar pujar de categoria. Entre veïns si ens podem ajudar, millor que desitjar altres coses que ara no venen al cas. Sort Marc en aquesta nova etapa,i ens veiem els dijous...

Aquestes son les novetats principals pel que fa a l´equip i la pre-temporada del Voltrega. En principi la plantilla esta tancada i nomes s´obriria en cas d´una oportunitat excepcional, que a hores d´ara no veig enlloc. Tenim penso jo, un gran equip amb la base de l´any pasat, reforçat per la gent que ha vingut, i sobretot per la il.lusio d´una nova temporada estrenant camp, on els objectius han de ser millorar la finiquitada temporada pasada 2009/2010. Si millorem l´anterior campanya... sera un exit, per aixo hem de treballar i lluitar, i estigueu segurs que ho intentarem.