diumenge, 20 de juny del 2010

L,1 PER 1 DEL VOLTREGA

Ja us vaig dir quan va acabar la lliga que fariem analisi de la temporada, començo per fer analisi dels jugadors segons el meu punt de vista, segur que hi hauran discrepancies, ja que tot es opinable, les opinions son com els culs cadascu te el seu. De tota manera aquestes son les meves opinions de com ha anat la temporada dels jugadors del CF. VOLTREGA.

1.ALBERT GUIX. Sobri. Bona temporada de l´Albert, ens ha donat seguretat sota pals i lideratje sobre el camp, sénse cap mena de dubte... un pilar.
2.DAVID VIZA. Lesionat. Va començar la temporada amb altibaixos pero es va anar fent un forat dins de l´once, una inoportuna lesio de pubis l´ha tingut apartat de l´equip mes de mitja lliga, tot i aixo es el nostre gran capita, i un dels mes valorats i estimats de l´equip.
3.MARC ICART. Polivalent. Ha jugat de lateral dret, esquerra, de mitj i fins i tot de central, alla on juga ho fa fantastic, elegant amb la pilota als peus i amb gran visio de joc, ha acabat la temporada lesionat i l´hem trobat a faltar, imprescindible de cara l´any vinent.
4.DAVI PUJOL. Impresionant. Tots coneixiem qui era en David i aquest any ens ho ha demostrat un cop mes, per a mi entre els 3 millors centrals de la lliga, contundent en el tall i fiable en la sortida, l´autentic lider de la defensa, i el millor de tot molt jove i amb marge de millora, nomes te un defecte... es perico!! (jejejeje es broma David).
5.ALBERT FONT. Garantia. Es una garantia per l´esquerra, quan ell juga no t´has de preocupar per aquella banda a nivell defensiu, aquest any un problema de tormell no l´hi ha permes estar al 100%, pero tot i aixo ha jugat aun nivell altisim.
6.GERMAN. Despistat. Es un jugador amb un potencial increible, un dels mes rapids de la lliga, a la que es centri una mica, es sacrifiqui, entengui que no sempre pot marxar en velocitat, i que ha de combinar una mica mes sera imparable. Fantastic en el tema assistencies de gol l´hi ha faltat aquest any, fer-ne ell 5 o 6 mes. Si es centra sera el futur crack del Voltrega.
7.IVAN PANADERO. Lider. Un crack, quan en Pana juga l´equip juga, un puntal al mitj del camp, jugador que es tira l´equip a l´esquena sempre que conve, treballador, incansable i amb arribada, compromes amb l´equip i si deiem que en German sera un crack... en Pana ja ho es.
8.SERGI BAJO. Motor. Tacticament es el millor jugador de l´equip, sempre ben colocat, sempre a lloc, llegeix els partits perfectament i es d´aquells que sembla que no fa res, pero que quan no juga el trobes a faltar. Ha fet una bona temporada. Nomes un "pero"... Sergi ets un maniatic!! (jejejeje).
9.SERGI VIGUE. Referencia. No ha estat el seu millor any, un davanter viu del gol i aquest any en Sergi no l´ha tingut de cara, es un guanyador i no marcar a vegades li ha fet mal moralment, tot i aixo no se li pot negar la lluita i el sacrifici que ha demostrat en cada partit, ha alternat grans partits amb tardes mes espeses. Despres d´un any dolent a nivell golejador en ve un de bo i estic segur que la temporada vinent, veurem altre cop el gran pitxitxi.
10.JORDI BENAVENTE. Fonamental. La seva experiencia i qualitat ha estat al servei de l´equip, ha aparegut quan l´hem necesitat, i mai s´ha amagat, ha sigut unaltre dels que s´han ficat l´equip a l´esquena moltes vegades. Nomes un "pero", el seu temperament li ha jugat males pasades en algun partit, com en Sergi es un guanyador i a vegades explota per les ansies immenses de guanyar que te. Jugador insustituible.
11.MARC LAARBYS. Sacrificat. El treballar el dissabte ha estat una carrega per a ell, plegava tard i arrivaba tard i cansat als partits, tot i aixo continua tinguen una qualitat espectacular, una cama esquerra que es un cano, i quan en Marcos en te ganes es imparable. Amb una mica mes de sacrifici defensiu i amb la qualitat que te, ha de ser un jugador basic la temporada vinent.
13.RAUL SAYAGO "XUQUI". Clau. Va apareixer quan el necessitavem, ha estat estudiant tota la temporada i no l´hem pogut tenir en tot l´any, el varem necessitar el dia del Moia, va apareixer i va fer un partidas, es un insustituible jugador d´equip al que nomes podem donar-li les gracies per estar amb nosaltres.
15.ELOI PLA "POI" . Castigat. Les lesions han marcat la temporada de´n "Poi". No ha tingut la continuitat necessaria per fer una gran temporada, tot i aixi ha demostrat la seva gran qualitat quan ha jugat, estic content del seu compromis, i estic segur que la propera temporada sense tantes lesions pot ser la seva. Encara no hem vist l´autentic "Poi".
17. JUAN COBO. Increible. S´ho mereix tot. en Juan mai s´ha queixat, ni si ha jugat ni si no, ha estat constant en el recolsament a l´equip, i ha tingut el seu premi a la segona volta amb una titularitat mes que merescuda. Lo que fa el nostre Maicon es per treure´s el barret, i s´ha guanyat per la seva manera de ser a tots els que formem part de l´equip.
18. JOAN CARLES COMAS "JUANKI". Monstre. Es d´aquells jugadors que fan equip, per la seva feina no ha estat gaire amb nosaltres pero les poques vegades que l´hem tingut, ens ha demostrat que continua siguent el rei del "pasa penya". Desde la distancia sempre ha estat amb nosaltres i aixo val un imperi. Impresionant en Juanki.
19. CHICHO. Crack. El coneixiem quan era a La Gleva pero ara l´hem acabat de coneixer. Es un fenomen dins i fora del camp, grandios jugador capaç de jugar a qualsevol de les tres posicions atacants, s´ha sacrificat quan ha hagut de jugar per banda i amb 14 gols, penso que ha fet un grandios primer any amb nosaltres, fisicament ha lluitat i ho ha corregut tot, i ha posat l´equip moltes vegades per davant d´ell. L´any vinent pero, veureu com sera encara millor.
20.DENIS LOPEZ. Revelacio. Ha estat la revelacio, ha jugat a un nivell altissim i ha estat un complement ideal per an David Pujol, fisicament fortissim, va be de cap i juga de maravella amb la pilota als peus, tot i que ha de creixer, ho te tot per ser un gran jugador. Tambe un "pero", a vegades es massa impetuos i provoca algun penal o falta que molts cops son innecesaris, massa adrenalina!!!! jejejejeje
21.DANI MARCOS. Genial. Es un jugador que no fa res espectacular pero que no fa res malament. Es un diesel, sempre juga al mateix nivell, juga facil i no es complica la vida, fa la seva feina i sempre la sol fer be. Es un jugador basic per a qualsevol equip, tant com a recanvi, o com protagonista quan ha d´agafar l´equip, es una garantia que mai et fallara, i sempre s´hi pot confiar. L´unic "pero" es que ha de xutar mes a porta.
22.GUILLEM CONILL. Sorprenent. Pocs el coneixiem i ens ha sorpres la seva gran qualitat. Te una cama dreta que es un guant, i una visio de joc sorprenent, llastima que es lesiones al camp de la Vall i no ens pogues ajudar en el tram final de lliga, on el seu concurs hagues estat fonamental. Tot i aixo, un cop superada la lesio, sera basic per nosaltres l´any vinent.
23.EDU BERNAL. Desaparegut. Penso que l´Edu es un dels jugadors amb mes qualitat de l´equip. Pot jugar en moltes posicions i a tot arreu ho fa be, una lesio a l´esquena l´ha fet desapareixer de l´equip massa temps. Quan ha jugat ha complert sempre, i potser si li he de posar algun "pero", li demanaria un grau mes alt d´implicacio.
24.MIKI AULADELL. Inedit. Sortia d´una llarga lesio de tendo d´aquiles i l´inactivitat li ha pasat factura, gairebe no ha pogut jugar, i ell ha estat el primer de pasar-ho malament. Un cop superada la lesio i amb el treball que esta fent, estic segur que tornara com una moto.
25.MARC RIQUE. Futur. En Marc es un porteras. Els partits que ha tingut ens ha demostrat que la porteria del Voltrega te garanties de futur amb ell, ha de millorar una mica les sortides per alt, pero es una garantia quan juga. Tots tenim molta confiança en ell. Un inoportu accident laboral l´ha mantingut fora en el tram final de lliga, i no ha pogut demostrar encara mes les seves qualitats. Ademes te l´honor d´haver estat l´autor del darrer gol del Voltrega en camp de sorra.
26.ALBERT VALLDAURA. Traspasat. Va començar siguent un dels puntals de l´equip, en una posicio discutida per molts. La seva gran qualitat pero es innegable, i tot i no haber tingut sort en la seva aventura a l´Aiguafreda, segur que l´any vinent sigui on sigui, tornara a demostrar el gran jugador que es.

Aquesta es la meva valoracio dels jugadors del CF VOLTREGA. Repeteixo que es el que jo penso, i tot amb respecte es opinable, se que algu no hi estara d´acord, i algu opinara el contrari, totes les opinions fetes amb respecte son valides.
La temporada en general penso que ha estat bona, millorable pero bona, jo personalment n´estic content tot i que em queda el regust d´haver estat molt a prop i no haver aprofitat l´oportunitat que hem tingut. De tota manera tinc molta fe en la propera temporada, on estrenarem camp i com no espectatives que esperem complir.

dimecres, 16 de juny del 2010

obres camp de futbol

COMENÇEN LES ESPERADES OBRES DEL CAMP DE FUTBOL!!!

Ahir va ser el gran dia, per fi han començat les obres per la instal.lacio de gespa artificial al nostre estimat "arena estadium". Al vespre ens hi varem trobar molta gent de l´equip, per veure les obres i per corroborar que la cosa anava en serio, la propera temporada tindrem gespa al nostre camp, cosa que ens fa estar contents alhora que il.lusionats. Desde aqui vull donar les gracies a qui ho ha fet posible, sabem que no es temps de grans inversions i tot i aixi es realitza l´obra, penso que es de justicia estar agraïts. Gracies.
Anirem fent un seguiment de les obres i diariament si puc us anire posat fotografies de com evoluciona l´obra.

dilluns, 7 de juny del 2010

TRIANGULAR DE LA FESTA DE L´ESPORT

(cronica agafada de la web de La Gleva. Gracies sr. Pujol per la cronica escrita i on no hi tinc ni un pero a objectar. Com sempre "chapeau")

Un triangular entre el Vinyoles, Voltregà i La Gleva va tancar definitivament la temporada ahir dissabte. Els partits es varen jugar al parroquial de Sant Hipòlit de Voltregà des de tres quarts de cinc de la tarda. El primer partit el varen disputar el Vinyoles i La Gleva que va acabar amb 1-0 favorable als de Vinyoles amb un gol aconseguit just en l'últim minut del matx. Just només centrar La Gleva hauria pogut marcar després de que un xut de Sergi Jufré va estar a punt d'entrar.
El segon partit el disputaren el Voltregà contra el perdedor de l'anterior partit, es a dir el CF La Gleva. La superioritat del Voltregà es va fer palesa durant els 45 minuts que va durar el partit i dos gols de Panadero i Benavente varen donar la clara victòria al Voltregà, que també hagués pogut aconseguir algun gol mes.
El partit final el jugaren el Voltregà i el Vinyoles. Al final dels 45 minuts reglamentaris es varen acabar en empat a un, encara que primer es va avançar els de Vinyoles en el minut 7', el Voltregà va empatar en el minut 25' quan un xut de falta de Benavente va ser rebutjat pel porter i Riqué va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Vinyoles va tenir el partit a la seva butxaca en un parell d'ocasions mes i el Voltregà va disposar d'una altre clara ocasió de gol del mateix Riqué que va enviar la pilota per sobre la porteria.

LA GLEVA-0-VINYOLES-1-
VOLTREGA-2-LA GLEVA-0-
VINYOLES-1-VOLTREGA-1-

dijous, 3 de juny del 2010

FESTA DE L´ESPORT

En el marc de la festa de l´esport que es cel.lebra a Catalunya aquest cap de setmana, el nostre municipi organitza, amb la col.laboracio dels tres equips del voltreganes, un triangular de futbol entre Voltrega, La Gleva i Vinyoles. El torneig es disputara al Parroquial de Sant Hipolit, en format de 3 partits de 45 minuts i començara a 2 quarts de 5 de la tarde. El torneig situat en el marc de la FESTA DE L´ESPORT, servira ademes per posar punt i final a la temporada en curs per parts dels tres equips participants. Un cop acabat el torneig hi haura una botifarrada que alhora servira tambe d´acomiadament de la superficie del nostre camp de futbol, ja que esta previst que el proper dilluns 14 començin les obres per la instal.lacio de gespa artificial al terreny de joc. Us hi esperem per tal d´acomiadar la temporada tots plegats, i per gaudir d´una tarde d´esport i germanor.
L´ordre i horari dels partits es el seguent:

2/4 de 5 LA GLEVA-VINYOLES
2/4 de 6 VOLTREGA-Perdedor del primer partit
2/4 de 7 VOLTREGA-Guanyador del primer partit

Fins dema dons al Parroquial, acomiadem "l´ARENA STADIUM" amb una festa!!!!!