diumenge, 30 de maig del 2010

LA GLEVA 1 - VOLTREGA 1

Partit intrascendent i mancat totalment ni de ritme ni motivacio, el que hem disputat questa tarde a La Gleva. Semblava que ningu volgues guanyar, si be el domini ha estat nostre, La Gleva ha disposat d´ocasions per guanyar el partit, a l´igual que nosaltres, i com sol pasar quan tots dos equips tenen ocasions i les desaprofiten... s´empata.
Darrer partit de lliga que posa fi a una temporada que qualificaria de bona, es hora de fer balanç i de començar a preparar la propera temporada. Us mantindre informats, i en breu veureu el meu balanç del que ha estat aquesta temporada que avui ha acabat

dijous, 27 de maig del 2010

VOLTREGA 0 - OAR 2

Hem fet un gran partit, un dels millors de la temporada a casa i hem perdut 0-2 contra el lider i presumiblement futur campio. El futbol no sempre es just i avui no ho ha sigut perque mereixiem mes, de tota manera l´Oar un gran equip. Enhorabona i sort.

divendres, 21 de maig del 2010

CONVOCATORIA PER L´OAR

jugadors convocats
dissabte 22 de maig de 2010

a 3 quarts de 4 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.David Vizanzais
4.David Pujol
5.Eloi Pla
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Marc Laarbys
14.Ivan Panadero
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Jordi Benavente
18.Guillem Conill
19.Joan Carles Comas "Juanki"
20.Miki Auladell
21.Raul Sayago
22.Edu Bernal


Us deixo amb la frase de la setmana i us convido a que no falleu en el darrer partit que jugem al nostre estimat "arena stadium", hem de ser-hi tots per acomiadar-nos del nostre camp que ens ha donat tantes alegries i amb el que hem pasat tantes emprenyades, es el darrer partit de la temporada a casa i ho volem pasar amb vosaltres, tal i com sempre hem estat... JUNTS!!

"POBRE NO ES L´HOME AL QUE NO SE LI HAN REALITZAT ELS SEUS SOMNIS, POBRE ES L´HOME QUE MAI SOMIA"

Marie von Ebner-Eschenbach

diumenge, 16 de maig del 2010

MOIA 3 - VOLTREGA 4

A la xerrada previa del partit d´avui, he dit als meus jugadors que guanyaria el partit el que tingues o aconseguis trobar en l´encontre alguna motivacio. En un partit amb dos equips amb els deures fets, la motivacio i ganes de guanyar tenen una influencia molt gran a l´hora de decidir el guanyador, si ens deixavem anar i no jugavem amb esperit, hi havia la posibilitat de que tinguessim unaltre Sant Feliu, pero no ha estat aixi i avui él que ha fet l´equip, tant el joc com l´actitut, ha estat de campio. Estic orgullos de l´equip. I no dic aixo perque hem guanyat al 93, ho diria tambe si (injustament) haguesim empatat, pero avui l´equip ha demostrat, que te esperit de lluita fins al final, que va pel partit fins al final i que tot i perdre dos partits al 93 (Santa Eugenia i Torello) que son els que ens han apartat de la lluita per les dues primeres plaçes, continuem amb l´ambicio, la filosofia de buscar sempre la victoria i les ganes intactes. Felicitats pel partit, felicitats per les ganes que hi hem posat, i felicitats per la victoria, hem sabut trobar la motivacio necessaria per guanyar avui i aixo es important de cara els propers dos partits que queden i que hem de mirar de guanyar tambe.
Voldria desde aqui per acabar primer tornar a felicitar a TOT l´equip, i en segon lloc i de manera mes personalitzada a una persona que ha estat avui per mi clau... en XUQUI. Felicitats pel partit que has fet, tornava despres de gairebe 9 mesos d´inactivitat i ha demostrat que es un porteras en majuscules. Gracies per donar-nos un cop de ma avui i felicitats per una victoria, que en bona part es molt teva. Felicitats.
I res mes, a pensar en el dissabte seguent, on ademes de jugar contra el lider i d´intentar treure´ns l´espina que tenim clavada del 5-1 de la primera volta, volem acomiadar-nos del nostre "arena stadium" amb una victoria. Es el darrer partit en l´actual superficie, ja que a principi de mes començen les obres d´instal.lacio de gespa artifical i hem d´intentar acomiadar-nos amb un bon regust de boca i una victoria que ens recordi els bons moments que hem pasat tots en aquesta sorra, el vell "arena stadium" s´ho mereix, nosaltres ens ho mereixem i la nostra gent s´ho mereix. A posar-hi el coll!!!!

divendres, 14 de maig del 2010

CONVOCATORIA PER MOIA

jugadors convocats
dissabte 15 de maig de 2010

a les 3 a LA TAVERNA, o be a 3 quarts de 4 al camp de futbol de Moia.

1.Raul Sayago
2.Marc Rique
3.David Vizanzais
4.David Pujol
5.Eloi Pla
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Marc Laarbys
14.Ivan Panadero
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Jordi Benavente

Us deixo amb la frase de la setmana que es de Benito Juarez i diu el seguent: "HEM DE SEGUIR LLUITANT AMB EL QUE POGUEM, I FINS QUE POGUEM"

diumenge, 9 de maig del 2010

VOLTREGA 2 - PRADENC 0

Domini clar i justa victoria, en un partit entretingut, davant un lluitador rival. Hem de seguir lluitant els tres partits que ens queden, ja que aixo no s´ha acabat. D´acord que tenim els deures ja fets, pero hem de ser ambiciosos i demostrar que som un bon equip i que tenim el sac de l´ambicio, i les ganes ple al maxim. No llençem els tres partits que falten, intentem quedar el mes amunt posible, i jugem amb intensitat ganes i ambicio els tres enfrontaments finals de lliga. Som un bon equip i sense presio, ho hem de demostrar.

divendres, 7 de maig del 2010

CONVOCATORIA PEL PRADENC

jugadors convocats
dissabte 8 de maig de 2010

a 3 quarts de 4 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.David Vizanzais
4.David Pujol
5.Eloi Pla
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Marc Laarbys
14.Ivan Panadero
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Jordi Benavente

Us deixo la frase de la setmana que es de Cofuci i diu aixi:"CADA FRACAS SUPOSA UN CAPITOL MES EN LA HISTORIA DE LA NOSTRA VIDA I UNA LLIÇO QUE ENS AJUDA A CREIXER. NO ET DEIXIS DESANIMAR PER ELS FRACASOS. APREN D´ELLS, I SEGUEIX ENDAVANT."

diumenge, 2 de maig del 2010

SANT FELIU 5 - VOLTREGA 1

Res a dir. Penso que el resultat parla per si sol, han estat infinitament superiores a nosaltres en joc, actitut, ganes i convenciment. Era un partit que era una final, ho sabiem nosaltres, ho sabien ells i ho sabia tot-hom. Ells s´ho han cregut, nosaltres no, aquesta ha estat la diferencia. Crec sincerament que la diferencia entre el Voltrega i el Sant Feliu no es de 5-1, som molt millor equip del que hem demostrat avui a Sant Feliu, pero com he dit abans per convenciment i ganes ens han pasat per sobre, fins el punt que un jugador local l´hi ha arribat a comentar a un dels nostres, durant el partit: " Que us pasa avui, que no ho entenc??"
Ara si que penso que el somni de fer la promocio s´ha acabat. Hem de ser realistes i lluitar per aconseguir altre vegada la tercera posicio, i si s´aconsegueix podem estar mes que contents de la temporada realitzada, pero sobretot el que hem d´aconseguir es retrobar la confiança en el que fem, en el joc, en el pasar-ho be jugant, ens queden 4 jornades, i hem de lluitar cadascuna de les cuatre com si ens hi anes la vida, com ho han fet avui el Sant Feliu, creure´ns-ho!!! Estem fent una gran temporada, tacada per entrebancades puntuals pero una molt bona temporada, pero que culmini amb exit dependra de l´actitut i dels resultats del propers 4 partits, acabem amb dignitat, acabem com el que som, grans jugadors i tots estarem contents i satisfets d´aquesta temporada, no llençem per la borda la feina feta durant 8 llargs mesos, ni nosaltres ens ho mereixem, ni la nostra gent tampoc. Tenim cuatre partits, un mes de treball, 8 entrenos, no caiguem en els errors de la temporada pasada, i lluitem per aquests 12 punts amb tota l´anima, es el que farien els grans, i jo no tinc cap dubte que nosaltres ho som. Jo m´hi apunto, i estic segur que no em deixareu sol, confio amb vosaltres i dissabte vinent se que tornarem a ser el que sempre hem sigut... el VOLTREGA!!

Se que no fa gaire que el vaig posar, pero avui mes que mai aquest video te sentit per nosaltres, es mes, penso que l´esperit dé Nick Vujicic, es que hauria de dominar sempre el nostre equip. Tornem-lo a mirar i reflexionem sobre que cal fer, quedar-se a terra o aixecar-nos un cop mes....