diumenge, 28 de març del 2010

SANT JULIA 0 - VOLTREGA 3

Afrontavem el partit de diumenge amb una barreja de temor i esperança. Temor perque tots recordem episodis de partits de diumenge al mati on no haviem estat precisament inspirats, tot i que teniem l´esperança d´haver trencat el malefici amb la victoria el diumenge al mati a Caldes.
Ademes el Sant julia es un equip amb un marcat accent ofensiu amb homes molt perilosos en les seves files, ens caldria estar inspirats en defensa i llestos en atac si voliem treure quelcom de positiu.
La primera part no va convidar gaire a l´optimisme, ja que varem fer una discreta tirant a dolenta primera part, no varem estar gens ben situats dins del camp, les bandes eren una sangria, no presionavem a dalt, el mitj del camp no hi era i la defensa treia pilotes com podia. Malament anavem, el millor?? que estavem empatant a cero.
A la mitja part n´hem parlat, hem set tots conscients de que aixi no anavem enlloc i ens hem posat les piles del compromis i de la solidaritat, que tant necessitavem en la primera part, hem sortit mes ordenats, hem apretat molt mes i hem corregut tots...BE. I dic be, perque no es pot dir que no es corres a la primera, ningu es va amagar, pero varem correr sense sentit i tant malament com varem saber. El resultat a aquest joc ja el sabeu, 0-3 (Pujol, Chicho i Sergi Vigue) i el mes important per a mi, una segona part on varem ser els justos vencedors del partit per ocasions i joc, ja que varem pasar per sobre d´un bon equip, que pel joc exhibit ahir i per la qualitat dels seus juagdors no es mereix la plaça que ocupa.
I molts us demanareu, i ara que? be dons i ara a pensar en el proper rival, un dia vaig dir que el nostre objectiu havia de ser els tres primers llocs, hem de ser ambiciosos, ja anirem baixant el grau d´exigencia si cal, ara nomes hem de pensar que ens queden 8 finals, 8 partits dificilisims que demanaran de nosaltres el maxim, sabem que volem, tenim les claus per aconseguir-ho, nomes ens queda treballar, lluitar i jugar com varem jugar al segon temps per fer d´aquest any, l´any on el Voltrega un equip que ningu donava un duro per ell abans de començar la temporada, una colla d´amics, pot donar la campanada. Depen de vosaltres, jugadors que aixo surti be, depen del vostre esforç, del vostre joc que ens en sortim en aquest tram final de lliga, on el desti ens ha preparat una oportunitat unica... l´aprofitarem???
Vull desde el blog donar un missatge de suport a en Guillem Conill, en el poc temps que fa que et tenim entre nosaltres ens has demostrat que el teu grau d´implicacio i compromis amb l´equip esta a l´alçada del gran jugador que ets, per aixo desitjar-te en nom meu i en el de tot l´equip que et recuperis aviat i puguis tornar als terrenys de joc a fer-nos costat, i com et vaig dir el dia que vares dir-nos que si, puguis venir a donar-nos un cop de ma, en el tram final de lliga que ens espera necessitem a tots els jugadors, i tu Guillem ets un dels nostres. Anims Guillem que ja veuras que no sera res, pensa que tens partit aviat...ANIMS!!

divendres, 26 de març del 2010

CONVOCATORIA PER SANT JULIA

jugadors convocats
diumenge 28 de març de 2010

a 2 quarts d´11 al camp de futbol
de St. Julia o be marxarem a les 10 de La Taverna

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.David Vizanzais
4.David Pujol
5.Eloi Pla
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Marc Laarbys
14.Edu Bernal
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero

Estem davant el tram final de lliga, on es decideix tot, es el moment de fer bons 6 mesos de treball i esforç. Queden 9 finals i si volem fer algo sabem que no les podem perdre, depen de nosaltres, de la nostra actitut, de les nostres ganes i del nostre compromis, que els 3 mesos de competicio mal contats que queden siguin el mes divertits i il.lusionants posibles. Ja no hem de patir per salvar la categoria, ja esta salvada, ara ens esperen si tots volem fites mes altes i engrescadores, posem-hi tots el coll començant per diumenge a Sant Julia, davant un perillossim equip que s´hi juga la vida i veurem que pasa...
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Muhammed Alí, i diu el seguent: "ES L´AUSENCIA DE FE EL QUE FA QUE LA GENT LI FACI POR ENFRONTAR-SE ALS REPTES, JO NO TINC POR PERQUE CREC EN MI MATEIX"

dissabte, 20 de març del 2010

VALL DEL GES 3 - VOLTREGA 4

Victoria treballada i merescuda en un dificil camp, davant un batallador equip, que no s´ha rendit mai ni tant sols quan perdia 1-4.
Hi ha moments que et sents orgullos de pertanyer a un equip, avui es un d´aquests dies, sempre hem donat la cara, no ens hem amagat mai i hem demostrat que sabem el que volem. Ens queden 9 finals, amb l´actitut d´avui no em fa por cap d´elles, lluitem-les i demostrem que som un equip ambicios, que no ens hem fixat cotes ni marges, que lluitarem fins al final per fer que aquesta temporada sigui historica, i si no hi arribem, almenys que tinguem la satisfaccio de que hem fet tot per aconseguir-ho. Es un dia per estar orgullosos i satisfets. FELICITATS A TOTS!!!

Si mantens en el seu lloc el cap tranquil,
quan tot al teu costat és cap perdut.
Si tens en tu mateix una fe que et neguen
i no menysprea mai els dubtes que els altres tinguin.

Si esperes en el teu lloc, sense fatiga en l'espera.
Si enganyat, no enganyes.
Si no busques més odi, que l'odi que et tinguin.
Si ets bo, i no fingeix ser millor del que ets.

Si al parlar no exageres, el que saps i vols.
Si somies i els somnis no et fan el seu esclau.
Si penses i rebutges el que penses en va.
Si arriba el TRIOMF o arriba la teva DERROTA,
i als dos impostors els tractes d'igual manera.


Si aconsegueixes que se sàpiga la veritat que has parlat,
tot i el sofisme del mon encanallat.
Si torneu al començament de l'obra perduda,
encara que aquesta obra sigui la de tota la teva vida.


Si arrisques d´un cop i ple d'alegria,
els teus guanys de sempre a la sort d'un dia,
i perds, i et llances de nou a la batalla,
sense dir res a ningú el que ets, ni el que eres.

Si aconsegueixes que els nervis i el cor t´assisteixin,
encara després de la seva fugida, en el teu cos en fatiga,
i que s'aferrin a tu, quan no quedi res,
perquè tu vols, ho vols i ho manes.

Si parles amb el poble, i guardes la virtut.
Si marxes al costat de Reis, amb el teu pas i la teva llum.
Si ningú que et fereixi, arriba a fer-te la ferida.
Si tots et reclamen i cap et necessita.

Si omples el minut inoblidable i cert,
de seixanta segons, que et porten al cel.
TOT lo d'aquesta Terra serà del teu domini,
I molt més encara ...

Seràs un HOME, fill meu!


(IF. Rudyard Kipling)

divendres, 19 de març del 2010

CONVOCATORIA PER LA VALL DEL GES

jugadors convocats
dissabte 20 de març de 2010

a 3 quarts de 3 al camp de futbol
de la Vall o be a 1 quart de 3 a La Taverna

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.David Vizanzais
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Marc Laarbys
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero


La frase de la setmana es d´un escriptor indigena Mexica que es diu Tonatihu, i que diu aixi: "LES OPORTINUTATS NO SON PRODUCTE DE LA CASUALITAT, MES AVIAT SON RESULTAT DE LA FEINA BEN FETA"

dissabte, 13 de març del 2010

VOLTREGA 2 - BALENYA 0

Normalment per guanyar un partit has de jugar be, aixo pasa en el 90% dels casos. En el 10% restant si juges malament pots guanyar, perdre o empatar.
Avui nosaltres ens hem mogut en aquest 10%. No es pot dir que haguem fet un partit brillant, pero l´hem tirat endavant,i aixo avui, despres de fer un bon partit el diumenge pasat a Centelles i perdre´l, era el que valia. Guanyar.
Tot i no jugar be, tampoc es pot dir que no haguem fet merits per endur-nos el partit. Les ocasions han estat nostres, i ens hem acostat a porteria moltes mes vegades que el Balenya, que gairebe no ha creat perill.
No obstant el curt del resultat, ha fet que estessim amb l´ai al cor cada vegada que hi habia un corner o una falta a vora de l´area, ai al cor que no ha marxat fins que en Bena ha fet el 2-0 que finiquitava definitivament l´encontre.
El millor del partit? l´actitut. Es pot jugar be o es pot jugar malament, podem estar mes o menys encertats, pero el que penso que sempre hem de demanar es actitut, lluita i ganes, i avui TOTS n´hem tingut, per aixo hem tirat el partit endavant, ningu se l´ha tirat a l´esquena i TOTS amb mes o menys encert, hi hem ficat el nostre granet de sorra perque avui ens haguem pogut endur els tres punts.
Felicitar i desitjar tota la sort del mon al Balenya pels partits que li queden, bona gent, bons jugadors i bon entrenador, que avui han tingut un comportament exquisit en tot moment. Sort companys i espero veure-hos de nou l´any vinent.
Per part nostre a treballar durant la setmana per arribar al dissabte vinent en bones condicions al dificil compromis que ens espera a Torello, contra la Vall del Ges, espero poder recuperar durant la setmana algun jugador tocat, que avui no ha pogut estar amb nosaltres, tenim una plantilla curta i no hi ha dubte que necessitem a tots els jugadors per aquest tram final de lliga on s´han de decidir encara moltes coses, i on esperem nosaltres encara hi tinguem coses a dir.



"SOC L´AMO DEL MEU DESTI, SOC EL CAPITA DE LA MEVA ANIMA"

divendres, 12 de març del 2010

CONVOCATORIA PEL BALENYA

jugadors convocats
dissabte 12 de març de 2010

a 3 quart de 3 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Ivan Panadero
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Marc Laarbys
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho

La frase de la setmama es de Kalil Gibrahn, i diu aixi: "NO ES GRAN LA PERSONA QUE MAI FALLA, ES GRAN LA PERSONA QUE MAI ES DONA PER VENÇUDA"

diumenge, 7 de març del 2010

CENTELLES 4 - VOLTREGA 2

Semblava una jornada propicia per donar un cop d´autoritat pero no ha estat aixi. Hem jugat 60 minuts be, 15 minuts desastrosos, i 15 minuts intenant arreglar el que em espatllat en els 15 minuts precedents. Nomes una reflexio, ens han fet 4 gols a pilota parada...
Avui hem caigut, i a ningu li sap mes greu que a mi, pero no tinc cap dubte que ens tornarem a aixecar, com diu un dels papers del vestidor, "CAURE ESTA PERMES, AIXECAR-SE ES OBLIGATORI"
Ens donarem per vençuts?? jo penso que no...

divendres, 5 de març del 2010

CONVOCATORIA PER CENTELLES

jugadors convocats
diumenge 7 de març de 2010

a 1 quart de 4 al camp de futbol
de Centelles o be a 2 quarts de 3 a La Taverna

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Eloi Pla
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero
18.Marc Laarbys

La frase de la setmana es de Paulo Coehlo i diu aixi: "SENSE FE, ES POT PERDRE UN JOC QUAN JA GAIREBE EL TENS GUANYAT"