diumenge, 28 de febrer del 2010

VOLTREGA 1 - CAMPDEVANOL 1

Mai es pot dir que un empat es un bon resultat, i menys si es a casa, pero el cert es que sembla que estem abonats al 1-1, ja que en portem tres de seguits, (Sant Vicenç, Riuprimer i Campdevanol).
No hem fet un mal joc en cap dels tres partits i el cert es que potser en tots tres hem merescut mes, pero ens costa fer el segon gol, que en qualsevol cas dels tres que he citat, hagues matat el partit tot i que hem tingut ocasions de fer-lo. Ens caldra afinar la punteria, tant sencill com aixo, l´actitut per part de tots es bona, no em queixo de joc, que en certes fases de l´encontre es força bo, i penso que en linies general l´equip funciona prou be, ens falta aixo... matar el partit en els moments decisius.
Avui contra el Campdevanol ens ho hem pasat be, llastima del resultat pero ha estat un partit intens, jugat de poder a poder, i decidit (l´empat em referixo) per un penal, per a mi inexistent, si be tot es opinable.
El Campdevanol que es un molt bon equip, amb una davantera temible, (Rota i Luis fan una parella letal) mai s´ha rendit i ha buscat sempre la nostre porteria, aixo encara fa mes meritori el nostre partit on repeteixo hem pogut guanyar i sense entrar en discusions, perque tot es opinable, penso hem merescut guanyar.
Ara hem pasat els cinc primers partits de lliga jugant contra 4 rivals directes (Sant Vicenç, Riuprimer, Llerona i Campdevanol) i visitant un camp complicat, (Caldes), penso que el balanç ha de ser positiu, tant pel que fa a resultats com pel que fa joc, estic content de com ha reacccionat l´equip i de la imatge que dona, s´han de polir coses, ho se, pero amb l´actitut i la predisposicio que demostrem cada setmana, no ens ha d´espantar cap objectiu, torno a dir el que dic fa dies, queden molts partits encara, molta lliga i encara tenim coses a dir en un campionat que no te un clar dominador, dons cada setmana es demostra que tots podem guanyar i perdre contra tots, es una lliga molt oberta i aixo es el que la fa maca. Acabem-la de disfrutar.

divendres, 26 de febrer del 2010

CONVOCATORIA PEL CAMPDEVANOL.

jugadors convocats
dissabte 27 de febrer 2010

a 3 quarts de 3 al camp de futbol

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Eloi Pla
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Juan Cobo
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero

La frase d´aquesta setmana es de Paulo Coelho del seu llibre "manual del guerrer de la llum" i diu el seguent: "QUAN CREIXIS, DESCUBRIRAS QUE VARES DEFENSAR MENTIRES, ET VARES ENGANYAR A TU MATEIX O VARES PATIR PER TONTERIES, NO ET CULPIS PER AIXO, PERO TAMPOC DEIXIS QUE ELS TEUS ERRORS ES REPETEIXIN"

No caiguem en l´error altre vegada, siguem intel.ligents i aprenem del que no hem fet be o del que ens hem equivocat en el pasat, contra el Campdevanol (que es un gran equip), hem de ser llestos i no repetir errors, som amos del nostre futur, nomes es tracta de saber quin futur volem. Penso que tots ho tenim clar. Fins dissabte.

dimarts, 23 de febrer del 2010

SOM-HI TOTS JUNTS!!!

Falten 13 jornades per acabar la lliga, sembla que les dues primeres posicions estan decidides, no obstant no hem de llençar la tovallola, hem d´anar TOTS JUNTS, (jugadors, aficio, entrenadors, directiva...tots!!) partit a partit i a veure que pasa... partit a partit i endavant!!

diumenge, 21 de febrer del 2010

VIC RIUPRIMER REFO 1 - VOLTREGA 1

L´entrada del partit d´avui aviso que sera curta.
Demano disculpes a qui la meva actuacio al final del partit hagui pogut ofendre, per aixo demano disculpes.
Sobre el partit, que es el que veritablemant hauria d´interesar, dir que varem treure un punt, que haguesin pogut ser tres, en un partit amb molt esforç i sacrifici per part de tot l´equip, davant un rival dificil. Felicito els meus jugadors pel partit i per l´esforç que varen fer, enhorabona i dissabte hi torna a haver partit, a seguir per aquesta linia, encara tenim molt a dir en aquesta lliga.

dissabte, 20 de febrer del 2010

CONVOCATORIA PER RIUPRIMER

jugadors convocats
dissabte 20 de febrer 2010

a 3 quarts de 3 al camp de futbol de Santa Eulalia
o be a 1 quart de 3 a La Taverna

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Joan Carles Comas
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Ivan Panadero

La frase de la setmana es de una pel.licula, Hitch i diu aixi: "LA VIDA NO ES MESURA PER LES VEGADES QUE RESPIRES, SINO PER ELS MOMENTS EN QUE ET DEIXEN SENSE RESPIRACIO"

diumenge, 7 de febrer del 2010

VOLTREGA 1 - SANT VICENÇ 1

Una part per cada equip en un partit intens. Tots dos han pogut guanyar i els dos han pogut perdre, quan aixo pasa... se sol empatar.

divendres, 5 de febrer del 2010

COMENCEN LES EMOCIONS... SANT VICENÇ.

Aquesta setmana plat fort al parroquial, ens vista el Sant Vicenç, fins la setmana pasada lider de la categoria i equip sempre favorit, jugi contra qui jugui.Equip replet de grans jugadors com els germans Alberch, P.Serra, Verdaguer, Gerson, conten amb el millor porter de la categoria en David Faja... la llista es inacabable, fet que ens dona una ideia del potencial d´aquest equip. Esperem continuar en la linia que portem de fa tres setmanes i oposar resistencia al Sant Vicenç, no hem de temer a ningu, pero si hem de jugar amb el maxim de respecte cap a un equip, com he dit, punter de la categoria. Esperem que en aquesta setmana de carnaval a Sant Hipolit, ens disfressem de David i poguem plantar cara i tombar al gegant Goliat del Sant Vicenç.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de:Henry Barbusse, i diu aixi: "ES INTENTANT LO IMPOSSIBLE, COM ES REALITZA EL POSSIBLE"

jugadors convocats
dissabte 6 de febrer 2010
a 3 quarts de 3 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo
18.Ivan Panadero