diumenge, 31 de gener del 2010

CALDES 0 - VOLTREGA 1



Feia 4 temporades que no guanyavem un partit en diumenge al mati. Avui ho hem fet. S´ha acabat la sindrome dels diumenges al mati?? o be hem cambiat la mentalitat?? La sol.lucio no es saltar l´arbre, la sol.lucio es treballar tots JUNTS per treure´l del mitg. Recordeu el que diu un dels papers del vestidor. "UNIM-NOS, NO PER ESTAR JUNTS, SINO PER FER ALGO JUNTS". I com sempre sol pasar qui comença a fer el canvi, qui primer s´arremaga sempre son els petits. Ara tots estem arremangats, que ningu pensi que ara ja ho guanyarem tot, tan sols hem guanyat tres partits, pero amb el que realment em quedo d´aquests tres partits es la pinya i l´unio, lligada al bon joc que hi ha hagut. Per fi hem trobat el cami correcte, no se on ens ha de portar aquest cami, el que si se es que si no ens desviem gens podem anar molt lluny, que trepitjarem amb pas ferm per alla on anem i que els entrebancs i les dificultats que trobem en el trajecte, seran mes superables si les superem tots junts i ens ajudem a superar-les. Senyors som un EQUIP, i ho escric amb majuscules perque m´heu demostrat que ho sou i els equips jugen, guanyen, perden, cauen i es tornen a aixecar, pero ho fan tot JUNTS, tots hem de reconeixer els nostres errors i jo reconec els meus tambe, que tambe n´he tingut i com en el cas de les multes, culpa doble, afrontem els propers partits amb tota la il.lusio del mon, amb totes les ganes del mon, futbolisticament no hem aconseguit mes que una victoria, pero tambe hem aconseguit a nivell de col.lectiu, quelcom mes important que una victoria, recuperar un esperit que ara ens vesa per tot arreu, ens queden 15 partits per acabar la lliga, mantenim aquest clima i veureu com se´ns fara curta, i el mes important... disfrutarem.
Felicitats a tots i seguim per aquest cami. No hem fet res encara pero, algu dubte que podem fer molt?

dissabte, 30 de gener del 2010

CONVOCATORIA PER CALDES

En primer lloc voldria demanar disculpes per la no actualitzacio que he fet aquesta setmana del blog. Degut a motius de feina, no hi he pogut dedicar el temps que habitualment hi dedico, espero que la setmana vinent tot torni a la normalitat i pugui tenir el blog al dia. Gracies.
Partit dificil el que ens espera aquesta setmana a Caldes, i on haurem de mantenir la linia positiva de joc marcada la setmana pasada, si volem treure quelcom positiu d´un rival que conta amb dos dels millors golejadors de la categoria, en F. Garcia i en Pol, i que tot i que son irregulars, al seu camp estan treient bons resultats, i son un dificil equip.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Mahatma Gahndi i diu aixi: " LA NOSTRA RECOMPENSA HA D´ESTAR EN L´ESFORÇ I NO EN EL RESULTAT. UN ESFORÇ TOTAL ES UNA VICTORIA COMPLERTA"

jugadors convocats
diumenge 31 de gener 2010
a les 11 al camp de futbol de Caldes o be
a les 10 a La Taverna.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo
18.Ivan Panadero

dissabte, 23 de gener del 2010

VOLTREGA 3 - LLERONA 0

Per a mi el millor partit, sobretot en la primera part, del que portem de temporada.

divendres, 22 de gener del 2010

CONVOCATORIA PEL LLERONA

Cap de setmana en que iniciem la segona volta del campionat, i ho fem contra un equip a l´alça. El Llerona esta en un gran estat de forma i el seu loc a la classificacio no deixa lloc a dubtes, es un gran equip amb un home a les seves files que esta en estat de gracia golejadora, l´Adri, pitxitxi de la categoria amb 18 gols. Caldra estar alerta i molt concentrats per tirar el partit endavant, no dubto pero que ho intentarem i que tindrem a la nostra fidel aficio al nostre costat per ajudar-nos-hi.
Us deixo la frase de la setmana que es de Domingo d´Amore i diu aixi: "EN UN EQUIP NINGU ES IMPRESCINDIBLE, PERO AIXO SI, TOTS SON NECESSARIS"

jugadors convocats
dissabte 23 de gener 2010
a 3 quarts de 3 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo
18.Ivan Panadero

diumenge, 17 de gener del 2010

VOLTREGA 2 - LA GLEVA 0

Ens hem endut el derby en un partit entretingut, on la gleva ens ho ha posat dificil, ja que ha presionat molt amunt i ha tallat la nostra sortida de pilota, presionant la nostra defensa.
A mi m´ha agradat el partit, d´acord que hem de millorar, pero penso que els que estaven intranquils per veure com es cobriria la baixa de´n Valldaura, poden estar tranquils perque avui s´ha vist que hi ha alternatives fiables per fer-hi front, ens en sortirem ja ho veureu. Un 10 en actitut a l´equip, i a continuar treballant que la setmana vinent davant un rival directe, ens tocara patir i lluitar encara mes. Felicitar a la Gleva pel bon partit jugat aixi com per la seva actitut, la ma de´n Manel Panadero s´hi nota i tot i que es dificil han de lluitar per sortir del pou on son.
Com els vaig dir als jugadors aquesta setmana, es una victoria que ningu valorara, perque tot-hom dona per fet que s´havia de guanyar, pero que es mes dificil del que sembla guanyar aquest tipus de partits. La segona volta comença i es ara on hem d´estar mes units que mai i donar mes del que hem donat fins ara, perque tot encara esta per fer i tot es posible, i els que ens donen per morts... que encara no ens enterrin.

divendres, 15 de gener del 2010

CONVOCATORIA PEL "DERBY".

Dissabte tenim "derby" del Voltreganes, ja que ens enfrontem a La Gleva. Que ningu pensi que sera un partit facil, ja que amb l´incorporacio de´n Manel Panadero com a tecnic gleveta, l´equip ha mostrat en el seu primer partit sintomes de millora i de reaccio, contra el Balenya varen disputar un bon partit i varen tenir opcions i ocasions de guanyar fins el final de l´encontre. Per part nostre venim d´una dolorosa derrota al camp de l´Oar i es moment de reaccionar, i demostrar que lo de diumenge pasat va ser solament un accident. En aquesta lliga no hi ha partit facil i un partit de la maxima, mai ho es, ens caldra esforç i lluita per superar el nostre rival, esperem pero, que ho poguem aconseguir.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Thomas Edison i diu aixi: "EL FRACAS CONSISTEIX EN NO LLUITAR, EN DESANIMAR-SE DESPRES D´UN ERROR, EN NO AIXECAR-SE DESPRES DE CAURE"

jugadors convocats
dissabte 16 de gener 2010
a 3 quarts de 3 al camp de futbol.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Guillem Conill
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo
18.Ivan Panadero

diumenge, 10 de gener del 2010

OAR VIC 5 - VOLTREGA 1

No hem començat gens be l´any. Sabiem que l´Oar era un dur rival i anavem conscienciat d´aixo, pero el cert es que no podiem començar pitjor el partit, minut 2 i falta magistral de Partal que suposa el 1-0, ara podem discutir si era falta o no ho era, el cert es que ha pujat al marcador i que ha estat un golas. No hem sabut acostumar-nos a un camp glaçat on cada accio nostra nava acompanyada d´una patinada i on el rival ha sabut jugar-nos i aclimatar-se millor que nosaltres al terreny de joc. Han estat millor que nosaltres, cal reconeixer-ho, han tingut mes clar el que s´havia de fer i han sabut lleguir el partit millor que nosaltres en tot moment.
Coses negatives: No podem caure tantes vegades en el mateix error, no podem pasar-nos l´estona protestant, no podem marxar del partit com ho fem moltes vegades a consequencia de les nostres decicions, hem de tenir el cap mes fred i ser mes conscients del que pot beneficiar o perjudicar l´equip, i gairebe sempre protestar, ens perjudica a nosaltres i a l´equip en conjut.
Coses positives: La segona part que hem jugat amb 9 homes. Per mi molt ben jugada amb recolsaments constants, movilitat, jugant la pilota amb rapidessa a 1 o 2 tocs, crec que ens hem divertit tots aquesta segona part, els jugadors jugant i nosaltres veient-ho.
Com dic sovint aquest any,(massa sovint pel meu gust...) pasem pagina i pensem en la setmana vinent on ens hem d´aixecar si o si, si volem aixecar el vol, no hi ha res perdut i es una lliga molt igualada, pero no ens podem permetre gaires mes errades si volem estar a dalt, toca reaccionar i toca fer-ho JA!!
Per acabar fer oficial una noticia que ha sortit en altres llocs, es cert que l´Albert Valldaura marxa a jugar a l´Avia de 1ª regional, i que avui ha disputat el seu darrer partit aquesta temporada amb nosaltres. Nomes desitjar-li que li vaigui molt be, que tingui molta sort en aquesta nova etapa, i que pel que ens necesiti ja sap on te casa seva, no es un adeu sino un fins aviat, i tots li desitjem molts exits en el seu nou club.

divendres, 8 de gener del 2010

CONVOCATORIA PER L´OAR.

Despres de les vacances nadalenques torna la competicio. I per nosaltres torna contra un dels millors equips de la categoria, almenys el millor equip a casa segons indiquen els numeros, ja que es l´unic imbatut al seu estadi. L´OAR es un equip ple de grans individualitats, posades al servei del conjunt, cosa que el fan un rival temible, sens dubte el lloc que ocupa a la taula classificatoria no es casual, i es per a mi juntament amb el Sant Vicenç i Sant Feliu de codines els tres grans "outsaiders" de cara al titol de lliga. Haurem d´estar molt atents a homes com Gabri, Edu Martinez, Baucells, Heribert, Partal... si volem treure quelcom positiu de la nostra visita al Torres i Bages, pero no dubto que ho intentarem i anirem per la victoria intentant demostrar que podem ser tambe un equip a tenir en conte, i que pot estar lluitant amb els tres grans favorits que us he dit anteriorment. Diumenge a 3 quarts de 12 es la cita... us hi esperem!!
La frase de la setmana i primera de l´any es de Albert Einstein i diu aixi:
"DONAR EXEMPLE NO ES LA PRINCIPAL MANERA D´INFLUIR SOBRE ELS DEMES; ES LA UNICA MANERA".

Convocatoria per l´OAR:
diumenge...................10 gener 2010
partit........................OAR-VOLTREGA
a 2/4 d´11 al camp de futbol de L´OAR Vic, o be a 2/4 de 10 a La Taverna per esmorsar, marxarem cap a Vic a les 10.

1.Albert Guix
2.Marc Rique
3.Marc Laarbys
4.David Pujol
5.Albert Valldaura
6.Albert Font
7.Marc Icart
8.Sergi Bajo
9.Eloi Pla
10.German Lazaro
11.Denis Lopez
12.Dani Marcos
13.Edu Bernal
14.Jordi Benavente
15.Sergi Vigue
16.Chicho
17.Juan Cobo

divendres, 1 de gener del 2010

ANY NOU, VIDA NOVA...

En primer lloc voldria felicitar el nou any a tots i desitjar que el 2010 sigui profitos i millor que el pasat, que sigui un any venturos i ple d´alegries, i que culmini somnis i desitjos que han quedat pendents en el pasat any. FELIÇ 2010 a tot-hom!!!
Per altre canto i com faig cada any, penso que es temps ara de fer balanç d´un any que ens deixa, i on hem d´apendre d´errors comesos, per no tornar a repetir-los en el futur.
Penso que en el 2009, hem cimentat les bases del que volem que sigui el nostre equip, de l´estil que volem que tingui i del que volem que faci quan surt a un camp de futbol, sempre hem apostat per aixo, per jugar a futbol i es el que hem intentat fer durant tot l´any pasat i que esperem tingui continuitat en aquest. Estic descontent del final de lliga de l´any pasat on ens varem quedar clavats amb 48 punts inexplicablement, i on el compromis va anar minvant, a mida que pasaven les jornades i veiem que l´objectiu de la permanencia ja estava fet. No vull tornar a caure en aquest error. No podem aquest any abaixar braços, i el compromis que tots lliurement hem contragut amb el club, amb els companys, amb la gent, amb nosaltres mateixos... esta vigent fins que s´acaba la lliga, no ens comprometem nomes per 18 jornades, ni per 24, ni per 20, ens comprometem per tot una temporada, i aixo es de setembre fins a Maig. No m´estic ficant la tirita abans del tall, simplement no vull que caiguem en l´error de l´any pasat, crec que hi ha equip per fer coses i ho hem d´aprofitar, una de les coses que varem fer malament l´any pasat va ser aixo i qui no apren dels errors esta condemnat a repetir-los, se que som gent intel.ligent i no caurem en aquest parany unaltre cop.
La resta, penso que es positiu a la força, s´ha consolidat un equip, s´ha intentat jugar a futbol en tots i en cadascun dels partits que hem disputat, amb mes o menys encert es veritat, pero sempre el jugar a futbol, el tocar la pilota, ha estat l´ideia que hem mantingut com a nostra senya d´identitat. Com diu el mestre Guardiola, "hem de perseverar" s´ha de seguir en aquest cami i ser ambiciosos, que el 2010, sigui una versio millorada a traves de l´aprenentatje dels errors del 2009.
Us demano que renovem el nostre compromis amb l´equip, que tots siguem conscients de l´importants que som TOTS, i que despres d´un correcte 2009, arribi un espectacular 2010, nosaltres hi treballarem perque sigui aixi, i us demano que vosaltres, (jugadors, aficio, directiva...) ens acompanyeu i fem del nou any, un any sencillament fantastic, que sigui l´any de la culminacio dels nostres somnis.
Recordo als despistats que hem començat a treballar ja de cara al primer partit de lliga del nou any (el 9 de gener) a camp de l´OAR, els entrenos varen començar el dilluns 28, i despres de tres dies de treball per cremar torrons, tornem a la feina, aquest dilluns dia 4, aixi dons si volem tenir un bon regal de reis, dilluns cap a entreno, (despres entrenem dijous i divendres) la cavalcada queda exclosa.
Bon any a tots i el que us deia, que el 2010, sigui l´any que es realitzin els vostres somnis. Sigueu feliços!!