diumenge, 12 de desembre del 2010

MOIA 2 - VOLTREGA 0

Abans de tot i en primer lloc, dir que no vaig assistir al partit de Moia per un assumpte personal greu, i que les tasques d´entrenador les va fer amb gran encert, en Viza. Pel que m´han explicat sembla que va ser un partit molt ben jugat per part nostre sobretot a la primera part, on varem gaudir d´ocasions per sentenciar el partit, no ho varem fer i aixo com pasa gairebe sempre s´acaba pagant, i en una bona segona part, tot i que no tant com la primera, ells a les acaballes ens varen fer dos gols que varen sentenciar el partit.
Felicitar el meu equip perque varen fer un gran encontre i varen donar la cara en tot moment, dir que les ocasions ja entraran i que l´important es precisament aixo... tenir-les. Deia Johan Cruyff que si juges malament pots guanyar un partit potser dos, pero a la llarga acabaras perdent, al contrari si juges be, pots perdre un partit, dos o tres pero a la llarga s´acaba guanyant. Ahir es va jugar be, varem perdre, cal tornar a jugar be dissabte, i enganxar-nos altre cop als triomfs, ja que si seguim en aquesta linia de joc segur que arribaran. No pasa res, dissabte com sempre intentarem jugar be i guanyar, que es el que ens fara estar contents i escalar posicions, unes posicions que ara hem baixat pero que no dubto que tornarem a conquerir.
Mencio especial a en Viza que com dic ahir va fer d´entrenador. Gracies David per la teva feina i no et trenquis el cap que vares fer el correcte en cada decisio que vares pendre, saps quen tot l´equip esta amb tu i tots et recolzem en les teves decisions, ets mes que un capita, ets un lider dins l´equip i el mes important... un amic i els amics de veritat no et fallen mai. Gracies i enhorabona.
I agrair tambe a tots els que m´han recolzat en aquest problema personal que m´ha tocat viure, començant per l´equip i acabant per la resta, aqui es veu la gent que t´aprecia, i jo per sort en tinc molta. Gracies.
Ara a pensar ja en el Llerona, on dissabte hem de sumar si o si, tot i que no sera facil, s´ha d´aconseguir per pasar unes bones festes i acabar la primera volta amb els punts que teniem previstos. A treballar dons!!