dissabte, 20 de novembre del 2010

CONVOCATORIA PEL CAMPDEVANOL

Jugadors convocats
Dissabte...................20 novembre 2010
partit......................VOLTREGA-Campdevanol
Hora.........................a 3/4 de 3 al camp de futbol


1. Eloi Pla
2. Albert Guix
3. Ivan Panadero
4. Dani Marcos
5. Juan Cobo
6. Sergi Vigue
7. Edu Bernal
8. Jordi Benavente
9. Gerard Rique
10. German Lazaro
11. Carles Ginesta
12. Nadir Karroch
13. Marc Icart
14. Guillem Conill
15. David pujol
16. Albert Font

Penso que el partit amb el Campdevanol es un dels mes dificils d´aquesta lliga. Per a mi el Campdevanol es un dels candidats a lluitar per les 4 primeres plaçes, juntament amb l´Olimpic, Roda, Sant Vicenç i Torello. Te una gran plantilla de jugadors, d´on destaca el pitxitxi Rota, Suarez, Luisinho... grans jugadors que formen una gran plantilla. Nosaltres estem en una bona dinamica de joc i de resultats pero es molt dificil degut a l´igualtat de la lliga, encadenar tants partits seguits guanyant, ara estem en una posicio de privilegui que caldra lluitar per mantenir. Dema gran partit al parroquial us hi esperem.
Us deixo amb la frase de la setmana que es de Tonatihu, i diu el seguent: "Les oportunitats no son producte de la casualitat, mes aviat son resultat del treball."

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Enric ! Sóc un Afeccionat al Campdevànol. Malauradament akesta tarda no podré assistir al partit , però l'any passat si que hi vaig ser.hi i va un bon partit , molt lluitat i disputat.

Gràcies pels el.logis que fas a la nostra plantilla , poca gent és sincera i agrdable al lleguir els seus comentaris.

Espero que akesta tarda l'equip del meu poble i del qual sento els colors , el Campdevànol , pugui trencar aquesta mala ratxa i començi a ficar.se al lloc que es mereix , tot i que cada partit són dificils degut a que ningú vol baixar per la reestructuració de la categoria. Trobo excessiu 5 descensos , però això ja és una opinió personal.

Que vagi bé!