diumenge, 10 d’octubre del 2010

VOLTREGA 3 - SANT JULIA 2

Per fi hem aconseguit una victoria, hem trencat una ratxa negativa que espero serveixi per arrencar d´una vegada. Tot i que el partit no ha estat gens facil, si que ens ha servit penso per agafar una important dosi de confiança que ens ha d´anar be en els succesius partits que ens venen.
Hem començat prou be el partit atacant i intentant sentenciar el partit el mes aviat millor i potser aqui hem fallat una mica, ja que l´ansia de voler rematar el partit per la via rapida, ens ha fet anar mes accelerats del que haviem d´anar, tot i aixo l´actitut i les ganes de tots cal considerar-les com a molt bones.
A la segona quan David Escola (que ha fet un partit magistral, dominat el mitg camp ell solet de manera espectacular) ens ha capgirat el marcador, teniem l´opcio d´enfonsar-nos o d´intentar remontar el partit, i hem triat la segona opcio. Hem reaccionat rapid, hem tingut ocasions i ho hem probat de totes les maneres, mai hem defallit, i al final hem obtingut recompensa, i penso que l´hem obtinguda de la millor manera posible, en les botes de 2 homes que mai es queixen, que treballen i que ho donen tot per l´equip anteposant l´interes comu per davant del personal. Les meves felicitacions a tot l´equip i en especial a en Guillem i sobretot en Gini, que avui s´ha estrenat amb un golas que ens ha donat els tres punts.
Estic content del partit de tots per la lluita, l´entrega i les ganes de guanyar que hi hem posat, hem de millorar coses ho se, pero sempre es mes facil gestionar la millora desde la victoria que desde la derrota, i avui hem fet un pas per arrencar. Una travesia sempre comença amb un primer pas, i avui l´hem fet, espero que a partir d´ara... comtinuem caminant.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Hola a tothom, he pujat a youtube 3 videos dels dos últims partis del Voltregà, el de la Santperenca, i el del Sant Julià. L'enllaç de cada un son aquests:

http://www.youtube.com/watch?v=q-A1sEJYTzs

http://www.youtube.com/watch?v=punwaDOsBo0

http://www.youtube.com/watch?v=DpSZZlaYWec

enric ha dit...

Hola Jordi.

Moltes gracies per la seva col.laboracio, per seguir-nos i grabar-nos i per estar sempre al costat de l´equip. Pel video d´aquest any conto amb el seu material...
Gracies de tot cor, molt agraït.

raul ha dit...

Hola a tothom;
Sóc en Raül Carmona. Primer de tot, felicitar el Voltregà per la victòria aconseguida davant del Sant Julià. Felicitats!
M'agradaria fer saber el que va passar aquest dissabte passat al camp al marge del partit. Sembla que quan es va al camp del Voltregà, es va a un camp d'alta seguretat ja que per accedir-hi no es pot fer des del pàrquing que per cert està bastant espatllat. Resulta que s'ha de donar tota la volta per poder entrar al camp, demano disculpes per intentar saltar la porta, tot i que van ser els propis aficionats del Voltregà els qui em van dir que ho fes perquè semblen estar prou cremats amb aquest tema. Sembla ser que ja s'han queixat, però en fi...
Per la meva sorpresa, el senyor Jaume Pedrós, em comença a escridassar de manera més que exejarada davant d'un comentari que li faig sobre un partit amistós (Voltregà-La Gleva) en el qual no es va regar el camp,segons en "MET" resulta ser que el camp no s'ha de regar. Li vaig dir que al jugar-hi ens podriem haver fet molt mal i ell respon davant d'això que potser que jo aprengui a caminar...Em sembla patètic i fora de lloc per part seva, quan ha estat una persona amb la qual hem jugat i guanyat i perdut, ens ho hem passat bé i també malament. Em sembla molt trist.Que jo sàpiga tots els camps de futbol es reguen abans de jugar un partit, demaneu als vostres jugadors, a veure si volen jugar en un camp sense regar...Suposo Met que si tu juguéssis voldries que et reguéssin el camp. Jo no sé, si com em va dir en Met, la responsabilitat és de l'Ajuntament, però penso que s'hauria de solucionar.
Per altra banda, entenc que el camp ha d'estar tancat per tal que no s'espatlli, però potser estaria bé obrir-lo el dia de partit, per tal que tant els aficionats al Voltregà com els visitants puguin accedir al camp amb facilitat.
Torno a repetir, felicito l'entrenador i els jugadors per la victòria i espero que seguiu guanyant. Espero que solucioneu aquests temes que sense dubte us faran bé.
Fins aviat i molta sort!

Anònim ha dit...

Bona tarda a tothom;
Sóc en Jaume Padrós
Primer,demanar disculpes pels meus modals, però és que dos personatges em van treure pollegera, un és el que contestaré i l'altre ni menció un impresentable de Folgueroles d'uns 40 anys que volia saltar la tanca igual que tú Raül.

només et dire dues coses;

El camp entre setmana no es rega mai per entrenar,ni a Sant Hipòlit,ni en cap altre camp, i mira que hem anat a jugar a Roda, Manlleu,però no s'han regat mai(tampoc en deuen saber de portar un camp?) , així que a Sant Hipòlit tampoc.I per acabar amb el tema de regar el camp, els dies de partit segons les intruccions del instal-lador de l'herba, només es té de regar quan la temperatura del sòl traspassa uns graus i dues hores abans del partit, cosa que a la comarca només passa en els mesos d'estiu en ple dia, aixi que quan vulguis vens al camp i et mostro les instruccions del camp i aixi et quedes més tranquil, però com creiem que segons quins dies fa molta calor,el reguem abans del partit.
I per últim a Sant Hipòlit tenim la sort o desgràcia de tenir el camp en el centre del poble i per el tema de l'aparcament és un problema si,però no el puc solucionar a més quan s'executi la variant i la residència que serà en breu no hi haurà gairebé pàrquing darrera el camp,aixi que tindràs d'anar a l'ajuntament a demanar que facin més parquing.Sobre el camp i la alta seguretat que dius que hi ha per entrar,doncs a tots els camps que vaig i son tots els del grup 5 de segona regional que són de gespa natural com artificial i sorra tots tenen una sola entrada, així que a Sant Hipòlit, perquè hem de ser diferents? per no haver de donar la volta al camp !!!!! Em sembla surrealista, que caminar ni tres minuts sigui una molèstia.I per últim la triunfal entrada que volies fer al camp,si els aficionats del Voltregà et diuen que et tiris del pont et tires, home que ens afaitem fa dies

Salut a tothom i visca el Voltregà

Ánims cracks