dissabte, 30 d’octubre del 2010

VOLTREGA 1 - TORELLO 0

Hem sabut patir en la segona part quan ens hem quedat amb un home menys, i ens hem pogut endur els tres punts davant un gran equip. Segon partit consecutiu que guanyem, a veure si aixo significa l´arrencada definitiva que necessitavem. Estic content de l´actitut, i l´entrega i comportam,ent de tots els jugadors, "Chapeau" per vosaltres EQUIP...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric,que va pasar amb en Dani,que varem veura que us discutieu una mica??.Conec el Dani de tota la vida i l'apreciu,pero com a entrenador,crec que ets millor tu Enric,vius mes el partit.ANIMS I ENDEVANT!!!!!.

Jordi ha dit...

Un video del partit Voltrega-Torello.

http://www.youtube.com/watch?v=W-maGl1RGG0

Jordi ha dit...

Un altre video:

http://www.youtube.com/watch?v=u5Jhy6NdAOQ

perdoneu la qualitat.

enric ha dit...

Bones a tots.

En primer lloc, agrair una setmana mes a en Jordi que ens regali els videos del partit cada setmana, ens fa molta il.lusio i els rebem setmanalmant amb molta alegria. Gracies Jordi.

En segon lloc dir que no va pasar res amb en Dani, simplement que una jugada del partit ell la veia d´una manera i jo la veia d´unaltre, pero no va pasar res en absolut i no hi va haber cap mena de baralla ni polemica, mes que la estrictament parsonal en aquesta jugada puntual.
T´agraiexo el "piropo" pero penso que en Dani ha demostrat amb escreix que es un GRAN ENTRENADOR, i t´ho dic en majuscules, crec que juntament amb en Toni Martinez del Olimpic la Garriga, son els dos millors entrenadors de segona, si be si et dono la rao que jo visc mes el partit que ell, de tota manera et repeteixo que sempre he considerat a en Dani com un mestre, per tot el que ha fet i continua fent.
Gracies pels anims que t´aseguro que els tenim mes amunt que mai i esperem continuar oferint-vos tardes alegres a tota l´aficio. No deixeu mai de fer-nos costat, l´equip ho necesita.
Gracies