dilluns, 18 d’octubre del 2010

RODA DE TER 2 - VOLTREGA 1

Tinc una doble sensacio aquesta nit. Estic trist i emprenyat perque hem perdut, pero alhora estic content perque penso que hem fet un gran partit i segons el meu punt de vista, hem estat millors que el Roda. Pero el futbol, es un esport on guanya qui fa mes gols no qui millor juga, i avui el Roda n´ha fet dos i nosaltres nomes un... Tot i aixo felicito a l´equip pel partit que hem fet a Roda i espero que sigui la continuitat en el joc, que ens faci guanyar mes partits, i ens faci arrencar d´una vegada, sembla que anem trobant el continent (o estil de joc) ara nomes falta acabar de trobar el contingut (o gols), per acabar d´oferir victories a la nostra gent que tant s´ho mereixen. Repeteixo que estic content pel que hem fet, hem de treballar sobre aquesta base, i polir els defectes i errades que avui hem comes, us vaig dir que era mes facil gestionar la resolucio de problemes en la victoria que en la derrota, pero el d´avui es un triomf moral gran per tots, ens hem trobat comodes i penso que hem vist que el que feiem te sentit per primera vegada en aquesta lliga, ara ens toca gestionar la millora en el treball, s´ha de seguir treballant en la mateixa linia que hem fet fins ara i amb el convenciment que els exits arribaran, n´estic segur.
Avui hem caigut davant un gran equip, que disposa d´una de les millors plantilles de la lliga, un equip que ningu dubti que sera a dalt, tot i aixo l´imatge donada es bona i ens marca un cami... el seguim?????

11 comentaris:

Jordi ha dit...

Us deixo 3 videos mes del Roda-Voltrega, els enllaços son:

http://www.youtube.com/watch?v=7U1fIjt5glI

http://www.youtube.com/watch?v=UPNiKlXNArc

http://www.youtube.com/watch?v=8j_AoyN9x6U

enric ha dit...

Gracies Jordi.

Anònim ha dit...

Hola Enric!
Em primer lloc tot el respecte per tu i el teu equip a qui no conec i en segon lloc explicarte algo que segurament no saps.
He llegit que la convocatoria per al partit del Roda era o bé al camp o a la taverna.Donç bé podé alguns dels llugadors es van estimar més anar a la taverna.
El diumenge 17 es feia la presentació del Roda com ja deus saber.Jo soc la mare d'un nen d'aquest equip.Vaig arribar tard per raons personals i com no havia puesto per a parcar,vaig deixar el meu cotxe devant d'altres(no era l'unica).
Donç en un moment de la presentació van venir a avisarme de que els jugadors del Voltregá havian agafat el meu cotxe a pes me l'habien deixat en mitg del parquin,i per si aixó no era suficient,habien trencat el netetge parabrisses del darrere i altres danys,i com despedida van deixar un got de cerveça a l'antena.
Es una llastima que no pensesim que hi habia una solució més facil.Anar al camp i anunciar per megafonia que el cotxe molestaba.
Penso que ho habias de saber i espero no molestarte amb aquest escrit.
Salutacions
Una rodenca

Anònim ha dit...

Enric,soc un aficionat de san Hipolit,i m'agradaria que s'ha aclares tot aixo,s'hi es veritat es molt greu!!!!.ANIMS!!.

Ella que era Gitano ha dit...

En primer lugar, se le tendría que caer la cara de verguenza aparcar el coche de esa manera.
En segundo lugar, no era la único coche mal estacionado, no?
Vaya uno aparca mal y todos lo seguimos. !ESTAMOS LOCOS O QUE??
Si por mala suerte hay una urgencia, que????
La Antena rota!!!!
Le quemo el coche y con el conductor dentro si hace falta. CARADURA!!!!

enric ha dit...

Benvolguda amiga Rodenca.
Perdona pel retras de la contesta, pero fins avui no he entrat al blog i he vist la teva entrada.
Et paso a relatar el que fons fidedignes m´han comentat que va pasar el diumenge a l´acabar el partit, dient-te a l´avançada que lamento que et xafesin el cotxe pero que no pots culpar als jugadors del Voltrega de que ho fesin ja que aixo no es cert. De tota manera pero, començo el relat dels fets.
A l´acabar el partit diumenge, un grup de 4 jugadors del Voltrega surten cap al parking amb l´intencio d´agafar els seus cotxes i marxar cap a Sant Hipolit. Al sortir del camp, es troben una parella amiga d´un dels jugadors, que li comenta que un cotxe ha aparcat transversalment al seu darrera impedint que pugui treure el cotxe, i que va a parlar amb els del Roda perque ho anunciin per megafonia. Mentrestant el noi de la parella es queda xerrant amb els 4 jugadors del Voltrega. Torna la noia indignada i els diu que els senyors que estan montant la presentacio del CE Roda, li han comentat que fins que no s´acabi l´acte no poden dir res per megafonia, perque no poden destorbar la presentacio pel fet de que un cotxe estigui mal aparcat, i que al final de l´acte ja ho diran. Com pots compendre, no te cap sentit dir que un cotxe fa nosa al final de l´acte ja que se suposa que, a l´acabar ja marxara sense necesitat de que ningu l´avisi. Al no trobar sol.lucio es pensa en aparatar el cotxe a pes de braços, a fi i efecte que pugui sortir el cotxe que estava tancat. A pes de braços entre els 4 jugadors i el xicot de la noia enrretiren el cotxe i el deixen de traves, el cotxe que no podia sortir surt i tot-hom marxa cap a casa.

enric ha dit...

L´unic "desperefecte" que pot haver-hi en el teu cotxe es el fet de deixar-lo al mitj del pas com aixo m´ho reconeixen, pero en cap cas NINGU del Voltrega et trenca res ni t´ocasiona cap desperfecte al cotxe, repeteixo que l´unic que fan es apartar un cotxe que molestava, perque com tu mateixa reconeixes estava aparcat de manera que impedia que pogues sortir el vehicle que tancaves. Aquesta es l´unica acccio punitiva que reconeixen els 4 jugadors, en cap cas se´t va xafar res del cotxe per part de la gent de Sant Hipolit, que et varen deixar el cotxe al mitj del pas? si, es cert, pero te´l varen deixar tal i com el varen trobar, sense ocasionar cap desperfecte en ell. Que la so.lucio mes llogica era que t´havisesin per megafonia? si, tambe es cert, i potser hauries de demanar aqui tenia la potestat de fer-ho el perque no es va fer.
Lamento moltissim que el teu cotxe sortis amb danys pero no pots fer responsables als jugadors del Voltrega, de res mes que no sigui haber-te deixat el cotxe al mitj del pas, en cap cas et varen xafar res, m´ho han dit i poso la ma al foc per ells.
Sobre el tema de la Taberna, et dire que la Taberna es el lloc on quedem quan jugem fora de casa i ens limitem a fer un cafe ja que solem quedar sobre les 3 de la tarde, ademes que qui et va apartar el cotxe, tornava de jugar un partit de futbol i com pots compendre beguts no anaven.
Et repeteixo que sento moltissim que el teu cotxe patis danys, pero de l´unic "dany" que ens fem responsables i que reconeixen es de deixar-te el cotxe entregirat, de cap mes, es va fer per ajudar una gent que volia marxar cap acasa seva i no volia esperar la mitja hora, 45 minuts o 1 hora que debia durar la presentacio del Roda, si s´hagues anunciat per megafonia com penso que es lo llogic, ara no hauriem de lamentar aquest incident, i no estariem parlant d´aixo, pero sense voler justificar a ningu, et repeteixo que ningu del Voltrega et va xafar res, sencillament et varen apartar el cotxe.
Gracies per dir-m´ho i en cap cas em sento molest perque m´ho facis saber, ja et dic que m´he informat del que va pasar i poso la ma al foc per qui m´ho ha dit, lamento que el teu cotxe tingues desperfectes pero en cap cas son atribuibles als jugadors del Voltrega que et varen treure el cotxe. Pel que vulguis ja saps on estic, salutacionsa tu tambe i espero que unaltre vegada poguem parlar de coses mes agradables que no pas aquestes.
Gracies

Anònim ha dit...

Sí senyor, aquests són els esportistes de Sant Hipòlit. Donant classes de civisme i carregats de raó...com sempre! Que tingueu un bon cap de setmana i un bon beure a la taverna...com sempre!

Anònim ha dit...

Soc un aficionat de SAN HIPOLIT,tinc 42 anys,i desde que tenic us de rao,que segeixo l'esport de SAN HIPOLIT,tan el hockey com el futbol,del cual vaig ser uns anys jugador.I de tota la vida m'he sentit ORGULLOS dels esportistes de SAN HIPOLIT,altre cosa s'hon els tipics tics de gelosia,que alguns pobles que ja sabem ens tenen i s'he sol encomanar.O es que a RODA sou uns angelets?,amb sembla que cada vegada esteu mes aprop de vic i aixo us comença a afectar!!!!.

Anònim ha dit...

"Ella que era gitano..." un model del vostre poble? Si és així, felicitar-vos. No es pot ser gaire més dropo.

enric ha dit...

Dono per tancada aquesta polemica, agraiexo als que han fet saber la seva opinio, i demano disculpes si algu ha sentit que algu es pasaba de la ratlla, mai he censurat cap comentari, dons crec que encertat o no, amb educacio o sense, cadasqu te la seva opinio. Considero que el que va pasar esta ja explicat, i ara entrariem en una espiral absurda sobre qui la te mes llarga, i sobre qui es mes ben educat, que no ens portaria enlloc.
Com diu un refrany castella, "en todas partes cuecen habas" i tampoc es tracta d´aixo. Aixi que centrem-nos en el futbol que es del que tracta aquest blog.
Gracies per la participacio a tots.