dilluns, 27 de setembre del 2010

SANTPERENCA 0 - VOLTREGA 0

Vist com ha anat el partit, penso que podem estar molt satisfets de l´empat a 0. No es un resultat que ens deixi satisfets, pero repeteixo, vist el partit, podem estar contents. I es que si ja es dificil jugar contra un lluitador rival, el dia de la seva festa major i en un camp molt dificil degut a la seva irregularitat, (soc conscient d´on venim, pero el camp del Sant Pere esta pitjor que el nostre l´any pasat)se´ns hi va afegir l´agravant d´haber d´afrontar gairebe tota la segona part amb 9 homes degut a dues expulsions.
Penso que no hem canviat el xip encara sobre el tema arbitral, aquest any cada expulsio significa un partit de sancio, encara que sigui per dues groges, a part de que cada 5 tarjes groges significa tambe un partit de sancio. Soc molt critic en aquest tema, perdoneu-me, pero penso que encara no som conscients del mal que ens fem a nosaltres mateixos i que fem a la resta de l´equip, no controlant els nostres impulsos, d´acord que podem estar calents pero hem de controlar-nos perque en res ajudem a l´equip, amb protestes inutils amb el col.legiat, es una batalla perduda i n´hem de ser conscients.
Actuacions arbitrals al marge, estic molt content amb l´eperit de lluita que varem demostrar al partit d´ahir, amb 9 jugadors sobre el camp, i amb 40 minuts per endavant, haviem de correr molt i lluitar molt per treure quelcom positiu de Sant Pere, i ens varem buidar. Felicitats per l´entrega, pel sacrifici, per la fe i per la lluita, no estic content pel joc pero torno a repetir que amb les circumstancies que ens varen trobar al partit d´ahir poca cosa mes podiem fer. Ara ja ens toca pensar en el partit de dissabte, ara ja hem arrencat, ara ja hem sumat el primer punt, ara que començem a tirar amunt i que anem millorant dia a dia depen unicament del nostre treball, i se que aquest no faltara, i que la voluntat de tots per millorar i oferir el que es capaç d´oferir aquest equip hi es desde el primer dia, i ara no ens fara tirar enrere un parell de mals resultats i que ens costi arrencar, arrencarem i amb força, n´estic segur. Dissabte contra el Caldes haurem de demostrar el mateix esperit i la mateixa força que diumenge, treballarem perque hi hagui millor joc, i saltarem al camp amb la voluntat de tirar el partit endavant, torno a repetir el que us deis la setmana pasada, sols no ho aconseguirem, ens hi heu d´ajudar, ara be se que aquesta ajuda esta garantida. Senyors dissabte tenim partit. Som-hi!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom

Les tres primeres jornades de lliga no han començat gairebé, però l'ho important no és com es comença sinó com s'acaba.
Estic convençut que ho tirareu endevant.

Crec que la gent hauria de valorar una mica més la implicació i dedicació del mister amb el tema del blog, on es poden veure comentaris, convocatòries, magnifiques frases, etc...
i un dels pocs blogs, per no dir l'únic, on teniu fil directe amb el Mister.
Per tant crec que s'ha de valorar i sobretot respectar.

Felicito l'Enric pel treball fet.

Espero en el futur poder tornar a jugar algun dia contra vosaltres.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu,amb l'Enric tots l'estimem molt,encara que alguna vegada pugem fer alguna critica,pero amb l'Enric a la fi del mon.

Anònim ha dit...

som-hi voltrega!!!!!!!!!!!!!!!!!!volem tardes magiques com sempre!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

.pf,podrieu obri per la part del parkin disabte?!!!!!